:

Hvad er Roccamore?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Roccamore?
 2. Hvor kan man købe Roccamore sko?
 3. Hvem ejer Roccamore?
 4. Hvorfor er Roccamore gode?
 5. Hvor store skal mine sko være?
 6. Hvornår blev Roccamore opfundet?
 7. Hvem opfandt høje hæle?
 8. Hvornår blev stiletter opfundet?
 9. Hvordan ved jeg om mine sko er for små?
 10. Hvad er forskellen på Heels og stiletter?
 11. Hvad er forskellen på stiletter og høje hæle?
 12. Hvad er forskellen på pumps og stiletter?
 13. Hvad symboliserer stiletter?
 14. Kan man udvide stiletter?

Hvad er Roccamore?

Frederikke forsøger som sagt at holde fast i det positive. De laver alternativ markedsføring. De nyder deres virtuelle morgenmøder i pyjamas og bruger lang tid på at opsøge trends. Og der er ikke langt fra tanke til handling.

Vi så at ‘livestream’ var noget mange gjorde. Så prøvede vi det. Det solgte 5 sko og så gik bølgerne højt. – Frederikke Antonie Schmidt, Roccamore

Frederikke er indstillet på at kæmpe for at omstille sig til krisen, til trends og til hendes kunders nuværende behov og hvad de efterspørger i denne tid. 

Frederikke vil til hver en tid kæmpe for at være så autentisk og gennemsigtig, som hun kan.

Der er ingen der køber af brands. Man køber af mennesker. Man køber af noget, som vækker noget i dig, fordi der er en billion brands i dag. Du kan finde alt hvad du vil – men stoler du på det? Det handler om hvem der står bag. Hvis du ikke kan se hvem der står bag, så er det ikke interessant. – Frederikke Antonie Schmidt, Roccamore

Frederikke opfordrer folk til at stoppe op og tænke på menneskerne bagved. Det hjælper ikke blot at styrte afsted mod markedet med et produkt, uden at have tænkt på menneskerne bag. 

Hvor kan man købe Roccamore sko?

Man kan åbenbart ikke være helt sikker på hvilke sko man køber online, mine havde i hvert fald en helt anden rem end på billederne. Ellers rigtig fine og behagelige sko, bare ærgerligt at man ikke får præcis dem man havde bestilt, især til den pris.Roccamore vil gerne bytte dem til de rigtige, jeg har dog allerede taget dem godt i brug, festen kunne jo ikke vente på de rigtige sko.

Jeg har to gange været i den skønne Aarhus butik, og denne gang er det Sarah, som har sørget for supergod betjening, gode råd og en tår koldt at drikke. Jeg elsker hele konceptet, og det er vist sundt for min økonomi, at jeg bor så langt væk man kan komme. Tak for endnu en dejlig købsoplevelse.

Fantastisk service og god stemning i pop-up butikken i Odense i dag. Super hjælp fra Sima og Sofie 🙏. Alle veninder kom derfra med lækre sko og støvler. Vi bliver så lækre.

Min veninde og jeg har netop besøgt aarhus butikken og fået en skøn oplevelse og betjening af Sara

Hvem ejer Roccamore?

For stifter Frederikke Antonie Schmidt er det »bare tal«, men hun håber, at iværksættervirksomheden kan være med til at rykke ved noget langt større.

Hun startede ud som en »hovedløs kylling«, der febrilsk forsøgte at få nogen til at opdage, hvorfor højhælede sko med ergonomiske såler er vejen frem.

Hvorfor er Roccamore gode?

Jeg ELSKER de blogindlæg, hvor jeg får lov at følge bloggere igennem en hel dag. Men af en eller anden grund har jeg aldrig selv gjort mig så meget i det. Det laver jeg om på nu, da jeg er blevet udfordret af dem her til at klare en hel dag i højhælede Roccamore sko.

Det lyder mÃ¥ske ikke som en udfordring for jer, men for mig, der nærmest aldrig gÃ¥r i højhælede sko, da jeg vægter komfort over alt andet, er det i den grad en udfordring.

Hvor store skal mine sko være?

BreddeFøttenes bredde varierer gjerne fra barn til barn, men her er regelen at skoen innvendig skal være ca. 8 mm bredere enn foten. Mange skoforretninger har en WMS-måler som måler fotens lengde og bredde. Måleren er utviklet av ledende barneleger og ortopeder og måler barnefoten helt nøyaktig. Enkelte barneskofabrikanter lager sko i forskjellige bredder, slik at du kan få sko som passer ditt barns fotbredde. Det aller viktigste ved kjøp av sko er nemlig at foten har plass nok til å utvikle musklene og vokse naturlig.

LengdeFørste regel er at man skal måle foten fra tåen til bakerst på hælen. La barnet stå når du måler, slik at hele kroppsvekten hviler på foten. Skoene du kjøper skal innvendig være ca. 12–15 mm lengre enn fotens lengde. I dette målet er det innberegnet at barnets fot kan vokse med 6 mm, samt en «skli-lengde», som tærne trenger når barnet går, på 8–9 mm. Er skoen større, vil foten skli for mye og ikke få tilstrekkelig støtte. Er den mindre, risikerer man at den klemmer tærne. Barns føtter vokser fort, og foreldrene må stadig passe på at tærne ikke støter mot tåkappen innvendig.

Hvornår blev Roccamore opfundet?

Frederikke kommer fra en baggrund som designer. Hun læste på Teko Center i Herning. Efter et år af den 2-årige uddannelse tog hun til Italien, for at arbejde under en dansk designer. Hun lod som om, at hun stadig var i Herning og tog hjem til eksamener på Teko. Efter sin uddanelse arbejdede Frederikke for den danske designer i 2 år i Italien. Derefter læste hun på italiensk designerskole og blev kreativ direktør.

Hun startede i september 2014 en kickstarter, for at tage hendes eget brand Roccamore fra drøm til realitet. I januar 2015 gik hendes drøm i opfyldelse, da hun havde rejst 330.000 kr. via over 300 kunder. Nu fik hun rigtigt travlt og gik næsten ned efter et år med hårdt arbejde. Derfor har hun haft fokus på, at bruge de penge, som Roccamore genererede til at ansætte medarbejder. I dag har Roccamore 6 fuldtidsansatte og 4 deltidsansatte. Roccamore var det første kvindelige kickstarter projekt i Danmark til at få crowdfunding og udover pengene fra kickstarter, så fik Frederikke en investering på 1,5 millioner kroner fra en business angel, som blev brugt til at flytte produktionen til Italien, da hun kendte sproget der.

Hvem opfandt høje hæle?

Den italienske renæssance leverer et af de mest påfaldende eksempler i skoens ekstreme historie. Venetianske kvinder af høj rang gjorde de såkaldte ‘chopines’ eller styltesko, som var plateausko fremstillet af træ eller kork, meget populære.

I følge Elizabeth Semmelhack, kurator på The Bata Shoe Museum, var de venetianske mænd i det 15. århundrede meget opsatte på, at deres hustruer gik i de ekstremt høje sko. Skoene hæmmede kvindernes bevægelighed, og de var derfor – i teorien – mindre tilbøjelige til at løbe væk med en anden mand.

Faktisk blev kvinderne ofte nødt til at bevæge sig rundt med ledsagere, der sikrede, at de ikke snublede. Chopines-skoene var i gennemsnit knap 14 centimeter høje, men efter sigende var enkelte 50 centimeter høje.

Hvornår blev stiletter opfundet?

Den italienske renæssance leverer et af de mest påfaldende eksempler i skoens ekstreme historie. Venetianske kvinder af høj rang gjorde de såkaldte ‘chopines’ eller styltesko, som var plateausko fremstillet af træ eller kork, meget populære.

I følge Elizabeth Semmelhack, kurator på The Bata Shoe Museum, var de venetianske mænd i det 15. århundrede meget opsatte på, at deres hustruer gik i de ekstremt høje sko. Skoene hæmmede kvindernes bevægelighed, og de var derfor – i teorien – mindre tilbøjelige til at løbe væk med en anden mand.

Faktisk blev kvinderne ofte nødt til at bevæge sig rundt med ledsagere, der sikrede, at de ikke snublede. Chopines-skoene var i gennemsnit knap 14 centimeter høje, men efter sigende var enkelte 50 centimeter høje.

Hvordan ved jeg om mine sko er for små?

Planlæg dit skoindkøb omhyggeligtValg af den rette størrelse for skoeneTag hensyn til din fods form, når du køber skoEn skos pasform og læstForskellige størrelsessystemerFordybelse i køb af sko

Hvis du skal til at investere i en ordentlig og langsigtet garderobe, er skoene et af de steder, hvor du bør lægge flest penge og mest energi. Opbygning af en "basisgarderobe" med sko er noget, vi så absolut anbefaler. Det gavner i det lange løb både din økonomi og dit visuelle udtryk.

Hvad er forskellen på Heels og stiletter?

Pumps og stiletter er begge populære typer af høje hæle, men der er nogle forskelle mellem de to stilarter.

Pumps er karakteriseret ved deres lukkede tå og en hæl, der kan variere i højde. De kan have en tynd eller tyk hæl og så er pumps kendt for deres alsidighed og kan bæres til både formelle og mere afslappede anledninger. De er ofte mere behagelige at gå i end stiletter på grund af deres stabilitet og støtte.

Stiletter er derimod karakteriseret ved deres slanke og spidse hæl, der ofte er meget høj. De har også en lukket tå, men kan variere i stil og udseende. Stiletter er kendt for at være mere sexede og glamourøse, og de bruges ofte til festlige og formelle begivenheder. På grund af deres tynde hæle kan de dog være sværere at gå i og kræver mere balance og øvelse. Er du ikke vant til at gå i dem, anbefales derfor at træne det derhjemme og sætte hælen i gulvet først.

Hvad er forskellen på stiletter og høje hæle?

Forskellen mellem pumper og stiletter er størrelsen på hælen. Pumper findes normalt i to typer; lukketå og kiggetå med hæl på 1 tomme eller mindre. Stilethælene er dog meget høje og tynde på 4 eller 5 tommer....Sammenligningstabel.

En stilethæl eller bare stilet er en sko med en lang, tynd, høj hæl. Det er opkaldt efter stilettodolken. ... Stiletto-hæle 5 cm (2,0 in) eller kortere kaldes killingshæl.

: en høj tynd hæl på kvinders sko, der er smallere end en pigghæl.

Hvad er forskellen på pumps og stiletter?

Bor du i nærheden af København eller er på besøg i byen, så har vi fundet nogle gode isskøjtesteder til dig og din familie. De er idéelle steder at besøge, uanset om det gælder efterårsferien, juleferien og selvfølgelig også vinterferien. Vi starter med kunstige skøjtebaner og derefter søer, der er egnet til skøjteløb. For de fleste skøjtebaner gælder det, at man kan skøjte gratis, og hvis du ikke selv har isskøjter, kan du ofte leje skøjter til rimelige priser i skøjtehallen.

Skøjtebanerne har forskellige åbningstider og vi opfordrer til at man selv undersøger om en bane er åben. Vejret spiller selvfølgelig en stor rolle, men skøjtebaner kan også være lukkede grundet høje energipriser, renovation eller lign.

Hvad symboliserer stiletter?

Den italienske renæssance leverer et af de mest påfaldende eksempler i skoens ekstreme historie. Venetianske kvinder af høj rang gjorde de såkaldte ‘chopines’ eller styltesko, som var plateausko fremstillet af træ eller kork, meget populære.

I følge Elizabeth Semmelhack, kurator på The Bata Shoe Museum, var de venetianske mænd i det 15. århundrede meget opsatte på, at deres hustruer gik i de ekstremt høje sko. Skoene hæmmede kvindernes bevægelighed, og de var derfor – i teorien – mindre tilbøjelige til at løbe væk med en anden mand.

Faktisk blev kvinderne ofte nødt til at bevæge sig rundt med ledsagere, der sikrede, at de ikke snublede. Chopines-skoene var i gennemsnit knap 14 centimeter høje, men efter sigende var enkelte 50 centimeter høje.

Kan man udvide stiletter?

Fødekilde for honningbier og vilde bier og kan samtidig blomstre i din have i lang tid. Tilflugtssted for de flittige leverandører af honning, fordi de har brug for pollen.

4 gram ren frø rækker til 1 m2. 100kvm indeholder 400g frø. 25kvm indeholder 100g frø. 5 kvm indeholder 20 g frø.

Nemme et årigen vilde blomster dækker med et tykt tæppe af farverige blomster.

Også velegnet til altankasser og store krukker. Denne frøblanding indeholder omkring 21 arter, som er besøgt af sommerfugle, bier og humlebier.  Du får 7,5 gram frø + frøfyld som rækker til ca. 5 m2. Bliver ca. 30cm – 60 cm høj.