:

Hvilken Bolia er størst i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilken Bolia er størst i Danmark?
  2. Hvem ejer Bolia?
  3. Hvor mange butikker har Bolia?
  4. Er Bolia dansk?
  5. Hvor mange ansatte har Bolia?
  6. Hvilke lande er Bolia i?
  7. Hvad er Bolias mission?
  8. Hvem er Bolia?

Hvilken Bolia er størst i Danmark?

Det danske designbrand, Bolia har i de seneste år skabt stor international fremgang. Med fart på ekspansionen på både nye og eksisterende markeder, har Bolia nu hele 72 butikker i Europa og sælger deres designs i mere end 50 lande verden over. Nu er det blevet tid til at hylde det land, hvor det hele startede for mere end 20 år siden. Nemlig på designkædens hjemmemarked Danmark.

Med ønsket om at styrke sin position i Danmark og bringe skandinavisk design tættere på deres kunder i nærmiljøet, vender Bolia nu hjem og retter ekspansionsplanerne mod det danske marked.

Hvem ejer Bolia?

Den danske møbelvirksomhed Bolia.com går med raske skridt mod en omsætning på en milliard kroner. For sjette år i træk kan administrerende direktør Lars Lyse Hansen se virksomheden vokse med tocifrede vækstrater, og de gode takter fortsætter, bedyrer han.

Hvor mange butikker har Bolia?

Se alle Bolia adresser og de tilsvarende åpningstidene til Bolia i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Bolia i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Bolia kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Bolia i din by eller område, kan vi også henvise til Bolia nettsiden.

Er Bolia dansk?

I denne vidunderlige og hektiske verden søger vi at udvikle os, forbedre os, arbejde smartere, spare tid, leve sundt og optimere vores sindsstemning. Vi søger meningsfuldhed, fleksibilitet og frihed til nye perspektiver og til at favne vores hjem som vores private sjælerum. Den nye kollektion er skabt til dig, til at skabe rum, der er så smukke og rolige, at de vil fremme tilstedeværelse og positiv refleksion. Rum midt i denne hektiske verden, som vi alle kalder hjem.

Dyk ned i et univers af inspiration, mens du udforsker den nye kollektion, designhistorier og kreative samarbejder. Den smukke coffee table book er Svanemærket og trykt på FSC®-certificeret papir med et lavere CO2æ-aftryk. Du kan hente et gratis eksemplar i alle vores butikker.

I år har vi sammen med Pioneer DJ, verdens førende brand inden for professionelt DJ-udstyr, skabt en eksklusiv møbelkollektion, der udvisker grænserne mellem den livlige klubscene og den beroligende stemning i hjemmet.

En fleksibel modulsofa kan vokse og forvandles i takt med, at nye behov opstår. Lige nu får du udvalgte modulsofaer til helt særlige priser.

Hvor mange ansatte har Bolia?

Siden 2007 har Bolia Aarhus – vores flagship store – været beliggende i DSB's tidligere hovedværksted for de jysk-fynske statsbaner. Værkstedet blev etableret i 1862, og i november 2005 blev det føjet til kulturministeriets liste over fredede og bevaringsværdige bygninger. I 2007 flyttede Bolia Aarhus ind i underetagen, samtidig med at Bolia Headquarters blev etableret lige oven på butikken.

Konceptbutikken er et fantastisk sted, hvor den høje bygning emmer af så meget historie, at det stadig kan ses helt ned i de allermindste detaljer. Her kan du levende forestille dig, hvordan over 2.000 ansatte hver eneste dag frem til 1949 myldrede rundt i bygningen for at reparere og rengøre tog. Værkstedet lukkede i 1990, og næsten tyve år senere indtog Bolia lokalerne. Smukt skandinavisk design har siden sat sit præg på vægge, gulve og lofter, men altid med tanke på det hårde arbejde, som med stolthed blev udført i bygningerne igennem adskillige år.

Hvilke lande er Bolia i?

Vores kollektion er skabt af 68 designere fra 19 lande, som alle deler en passion for New Scandinavian Design. Vores designere

Vores møbeldesigns fås i en lang række materialer, møbelstoffer og farver – skræddersyet og made-to-order til dig.Se møbler

Hvad er Bolias mission?

Den hastigt voksende møbelkæde eksperimenterer konstant med nye teknologier til at forbedre kundeoplevelsen. Som en af de første detailvirksomheder er Bolia nu i gang med at lægge hele virksomhedens infrastruktur i skyen for at understøtte udviklingen.

Hvem er Bolia?

Hos Bolia elsker vi at skabe smukke rum, der er designet til at inspirere til personlig udvikling og styrke kreativiteten. Det, der før var permanent og formelt, bliver flydende og fleksibelt. Det kræver et nyt syn på, hvordan vi organiserer os, hvordan vi arbejder, og hvordan vi deler vores kreativitet. At skabe en kultur, der bygger på ærlighed og tillid, hvor mangfoldighed, lighed og inklusion er en selvfølge og komplementære vilkår, der er afhængige af hinanden. Det handler om at styrke mennesker, værne om fluiditet og opmuntre til personlig vækst i et nærende og inspirerende miljø. Velkommen til nye måder at arbejde på. Alle i Bolia har alle en vigtig stemme, og vi deler vores viden og idéer for at forbedre vores arbejde – og vores verden. Og en nytænkning af vores arbejdsliv vil give mere mening og balance i livet og skabe mere bæredygtige resultater i vores virke.

Vores værdier er forankrede i de skandinaviske designtraditioner og den skandinaviske livsstil. Ærlighed, tillid, respekt, ligestilling og diversitet former platformen for, hvordan vi driver vores virksomhed, hvordan vi møder vores kunder, og hvordan vi samarbejder med vores designere og partnere. Vi værdsætter respekt, ligestilling og ansvarlige arbejdsforhold i et sikkert, sundt, inkluderende og inspirerende arbejdsmiljø. Vi arbejder også ambitiøst på at styrke og støtte alle vores fantastiske kolleger og partnere i hele verden. Vi er medlem af amfori BSCI, og vores producenter følger BSCI's adfærdskodeks, hvilket sikrer sociale rettigheder og sikkerhed for alle, der er involveret i vores designunivers.