:

Hvor kan man tage hen med familien?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man tage hen med familien?
 2. Hvad skal jeg lave i weekenden?
 3. Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?
 4. Hvad kan man lave med sine forældre?
 5. Hvad kan man lave med børn gratis?
 6. Hvor er det billigt at tage hen?
 7. Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?
 8. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 9. Hvad kan man lave spontant?
 10. Hvad kan man lave i en seng?
 11. Hvad skal jeg lave med min familie?
 12. Hvad kan man lave med sin familie når det regner?
 13. Hvad kan man lave på en lørdag med børn?
 14. Hvad kan man lave uden for?
 15. Hvad er billigst Spanien eller Italien?

Hvor kan man tage hen med familien?

Vi tilbyder alt fra kriller i maven, gys, grin, dyr, vandpjaskeri, kultur, traditioner, historier og naturvidenskab samt ikke mindst masser af sjov og gode aktiviteter. Danmarks 20 Top Attraktioner byder på oplevelser og læring for både store og små.

Du kan gå på opdagelse i dine forfædres fodspor i gamle bymiljøer. Du kan tage på udflugt til Danmarks eneste fregat eller et andet spændende museum. Du kan lære om fiskeriets historie i Danmark eller lære om de gamle håndværk.

Hvad skal jeg lave i weekenden?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?

Bliv hjemme og hyg jer i jeres pyjamas og have et game night maraton. Der er forskellige spil for alle aldre, men Bingo er en favorit for næsten alle i familien. Du kan gøre det endnu sjovere ved at tilføje præmier til vinderen, som slik eller ekstra tv-tid til børnene.

At bage småkager med børn kan blive lidt rodet, men hvem kan ikke lide et hjem fyldt med smilende ansigter og duften af friskbagte cookies? Det betyder ikke noget, om det er chokoladekager, havregrynskager eller enkle chokolade chips, brug en hel dag på bare at bage. Den, der laver det største det af arbejdet, får lov til at slikke skeen!

Denne familievenlige aktivitet går hånd i hånd med småkagerne. Så i stedet for at bruge en standard limonadeblanding, laver du selv friskpresset juice. Ved at presse din egen limonade kan du tilføje lidt af din egen flair i blandingen. Gå amok, og lad den indre mixolog komme ud og lege!

Livet er for kort til at holde dig selv (eller dine børn) tilbage fra at opleve nye ting bare på grund af en irrationel frygt eller angst. En af de bedste måder at komme over din frygt på er at have dine kære ved din side for at opmuntre og støtte dig, mens du står overfor den. Så vandre op ad bjergtoppen, smag det du ikke tør eller svøm en tur i havet.

Du bliver nødt til at finde den støvede gamle picnic kurv frem til denne familieaktivitet. Det er ganske enkelt at sammensætte en picnic. Bare køb nogle forfriskninger og kør til en lokal park, et bjerg, en kløft eller bare hold den inde i stuen!

Havearbejde kan være meget sjovt, og at dyrke dine egne urter er en fantastisk måde at fremme en sund livsstil og lære det samme med dine børn. De vil helt sikkert have det sjovt med jorden og plante frø, dyrke planter og vande dem. Du har ikke brug for meget plads, og plantekassen kan være alt fra en trækasse til en krukke til et gammelt dæk.

Ryd køkkenbordet, og brug dagen på at være kreativ. Kunst og håndværk kan spænde helt fra enkle muslingeskalarmbånd til indviklede drømfangere til endda hjemmelavet slim. Planlæg at tage dine/jeres kreationer i brug, uanset om det så er at bruger dem, bærer den eller sætter dem på en hylde i hjemmet.

Hvad kan man lave med sine forældre?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med børn gratis?

Ideer til gratis aktiviteter med børn

Man kan roligt sige at alle forældre vil deres børn det bedste, men – hvad er det bedste egentlig? Og hvad nu når pengepungen ikke rækker til flere ture til diverse dyre forlystelser?

Hvor er det billigt at tage hen?

På Sri Lanka kan du leve godt for mindre end 300 kr om dagen. Selvom her er turisme, er her alligevel ikke overrendt. Bo på det 5-stjernede Cinnamon Lodge som ligger i Habarana, epicentret i kultur-trekanten Anuradhapura, Pollonaruwa og Kandy. Hotellet har fantastisk udsigt udover Habarana, nyd synet fra i din private hot tub. Et enkeltværelse eller luksushytte kan fås fra ca. 500 kr per nat. Besøg templerne, klostrene og landsbyen og få indblik i Sri Lankas buddhistiske kultur. To templer du bør besøge er Sri Maha Bodhiya i Anuradhapura og Sri Dhalada Maligawa (Tandtemplet) i Kandy. Disse to er de to helligste steder på hele øen. Som udlænding skal du betale en ret dyr pris for at komme ind.  Men nogle af tuk-tuk førerne kan indimellem forhandle dig en bedre pris.

I Cambodia kan du overnatte for ned til 15 kr per nat, og nyde udsøgt mad for endnu mindre. Så dette er en perfekt destination for den prisbevidste rejsende. Tidligere ansås landet for at være for farligt at besøge, men i dag er Cambodia ligesom enhver anden destination i Sydøstasien. Landet er populært blandt studerende og Asien-elskere, og hos rejsende som ønsker 5-stjernet luksus billigst muligt. Besøg Angkor Wat Arkæologiske Park. Nyd denne UNESCO-listede seværdighed for blot 50 kr. Vi anbefaler en flerdags-billet, hvis du vil nå at beundre alle templerne.

Kort rejsetid fra Danmark, kilometerlange hvide strande og rimelige priser. Den Polske Riviera et godt bud på en dejlig og prisvenlig ferie. Udover fine badestrande finder du kur og spa hoteller, hyggelige byer og spændende aktiviteter. Her er gode butikker, restauranter, cafeer, barer, og natklubber. Og også spændende historiske seværdigheder, samt aktiviteter for børn. Alt sammen i naturskønne omgivelser. Du kan flyve til Gdansk, og let komme rundt i hele området med offentlig transport eller lejet bil. Eller du kan tage på guidede ture. Du finder både luksus spa ophold og billige hostels langs kysten. Du kan holde en skøn og oplevelsesrig ferie på Den Polske Riviera, uanset størrelsen på dit budget.

Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?

Den kan give dig alle de forslag du ønsker. Du kan også hjælpe den lidt på vej ved at give den lidt info om hvad du kan lide.

(OBS: Skriv ikke noget følsomt, personlige informationer, koder, brugernavne eller lignende på til botten!)

Her kommer en række gratis online spil du kan hygge dig med. De er gratis og du kan spille så meget du vil lige her på din telefon eller computer.

Gå til alle spil her – De er voldsomt sjove og vanedannende 🙂

Det er en tid, som du kommer til at savne. Når du bliver ældre og får børn. Som forældre savner du den tid du spildte på sofaen med serier på Netflix.

Så mit første råd er, at du bare skal kede dig – og nyde det. Nyd roen.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Du kender helt sikkert dilemmaet; det er tid til at planlægge den bedste polterabend for din veninde/ven, inden det store bryllup, men lige nu er listen med idéer og aktiviteter helt tom.

Drømmen er at planlægge en perfekt dag, som fejrer din veninde/ven præcis, som de fortjener. Netop sådan en dag, som I om mange år, kan kigge tilbage på med gode minder og fyldt med gode oplevelser.

Hvis du står i netop dette dilemma, ved du helt sikkert også godt, at en af de sværeste discipliner er at finde de bedste idéer på et begrænset budget. Måske har du og de andre gæster allerede brugt lidt for mange penge på en ny kjole og sko til brylluppet, og nu skal polterabenden klares for få penge.

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – det kan være bowling, polterabend udklædning, paintball, Escape room, forlystelser, croquis, et “mystery” eller noget helt andet, eller såmænd en blanding af alle tingene.

Hvis du mangler inspiration til en polterabend, så kan du med fordel klikke dig videre ind på ovenstående lister med aktiviteter for mænd og kvinder eller i specifikke geografiske områder som København, Århus, Odense, Sjælland, Jylland etc. Her kan du læse vores gode idéer til velegnede events til en sjov og hyggelig polterabend.

I det følgende afsnit kommer vi med en række forslag og fede idéer til forskellige typer af de sjoveste aktiviteter, som er oplagte til den bedste polterabend.

Hvad kan man lave spontant?

Der er meget at opleve! Hver uge på ny. Velkommen til Gastein.

Et afslappende yogakursus for at rense hovedet. En guidet skitur gennem de sneklædte bjerge i Hohe Tauern. Sneskovandring sammen, guidede vandreture med bjergguide og meget mere - der sker altid noget i Gasteindalen, både sommer og vinter. Med ugeprogrammet får du info om alle aktiviteter på forhånd. På den måde kan du ideelt planlægge din ferieuge i Gastein. Eller bare spontant tjekke, hvad der tilbydes i dag.

Hvad kan man lave i en seng?

Sørg for at sengen er rettet helt ud, så du ligger fladt på madrassen. Du skal bruge en pude til at lægge under knæene og eventuelt et par vandflasker som vægte.

 • Sørg for at skifte stilling i sengen - al bevægelse er godt.
 • Hvis det er muligt for dig - begræns tiden hvor du ligger ned. Sid gerne op i sengen eller på en stol - du bruger flere muskler når du sidder, end når du ligger ned.

Hvad skal jeg lave med min familie?

Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

Hvad kan man lave med sin familie når det regner?

Drag ud på eventyr på biblioteket:Er der noget hyggeligere end at tage på biblioteket og finde børnebøger og bøger til voksne? På biblioteket er der den hyggeligste stemning, og der er ofte et legehjørne til børn, hvor der kan leges og læses bøger. Nyd roen, nærværet og samværet med dit barn.

Fordelen ved landets biblioteker er, at det er et gratis sted at tage hen. Du kan ofte bruge timevis på biblioteket, og der er mange glæder for børn i alle aldre. Der er desuden ofte begivenheder på biblioteker til stor glæde for børn.

Hvad kan man lave på en lørdag med børn?

Som far kan det være en stor fornøjelse at lave noget sammen med sit barn. Når dit barn har nået en vis alder, bliver det for alvor sjovt at tage på ture og lave aktiviteter – bare jer to eller med hele familien.

Her er 9 bud på aktiviteter, du kan lave med dit barn:

Hvad kan man lave uden for?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil 

Hvad er billigst Spanien eller Italien?

Som i alle europæiske byer, hotelkategori bestemmes af antallet af stjerner. Men serviceniveauet er anderledes. for eksempel, Spanske eller italienske 3-stjernede hoteller adskiller sig markant fra egyptiske eller tyrkiske. Mange turister tager ikke hensyn til dette og behandler sådanne komplekser med foragt..

Leveomkostningerne er proportional med feriesæsonen, service, placeringen af ​​komplekset, og elsystemer. De fleste hoteller tilbyder forskellige ekstra tjenester. Budget turister vil være i stand til at bo i små vandrerhjem, arbejder på bed-breakfast-systemet. Dette er tilfældet, hvis du planlægger at bruge det meste af tiden på udflugter eller på stranden.

Sandsynligvis den mest interessante for mange. Italien er dyrere. Ikke meget for boliger. Mad på restauranter - i 2 gange.

Hvis du er interesseret i hvor for fans af udflugter er det bedre at hvile i Italien eller i Spanien, den europæiske "støvle" i denne henseende er en skattekiste af kunstgenstande og arkitektoniske monumenter. Mange byer er ægte friluftsmuseer. Renæssance vugge, hjemlandet for sådan Botticelli, Leonardo Da Vinci, Raphael, Michelangelo, og andre kunstnere, bar mange skatte gennem tiden. Sightseeingture dækker de mest populære byer, herunder:

Besøg på museer er en væsentlig udgiftspost for enhver turist. I mellemtiden har Italien mange muligheder for at nyde kunst, uden at bruge en eneste euro.

For at undgå kø, købe billetter til museer online på officielle websteder. Det sparer tid, men ikke altid penge, som et reservationsgebyr kan forekomme (1-2 euro).

Restauranter i Italien er åbne til frokost (frokost) med 12 til 14:30. Derefter er restauranter lukket indtil 19:00. I Grækenland fungerer taverner på et passende tidspunkt for dig.

Jeg ville have frokost i Grækenland - kom når som helst. Bestil à la carte - ingen morgenmadsmenu, frokost eller middag som i Italien: ville have et stykke kød - det kan du 9 bestil det om morgenen. I Italien venter kaffe og en rulle på dig.

Menu i Calabrien: der er slet ikke noget kød. Og hvis der er, så bliver det roastbeef af forfærdelig kvalitet og uberørt kogt. Menuen indeholder standard skaldyrssnacks (muslinger, blæksprutte, blæksprutte, sardiner) i eddike eller tomater med mozzarella, som du vil hade på den tredje dag.