:

Hvad kan man lave med børn i dag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave med børn i dag?
 2. Hvor kan man tage hen med børn?
 3. Hvad kan man lave med børn i Svendborg?
 4. Hvad kan man lave med børn i Helsingør?
 5. Hvad kan man lave udenfor børn?
 6. Hvilke aktiviteter kan man lave?
 7. Hvor kan man se dyr gratis?
 8. Hvad kan man lave med børn udendørs?
 9. Hvad kan man lave af sjove ting på Fyn?
 10. Hvad er der for børn på Fyn?
 11. Hvad kan man lave udendørs med børn?
 12. Hvad skal vi lave i dag med børn Jylland?
 13. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 14. Hvad kan man lave 2 personer?
 15. Hvad kan man lave af hyggelige ting?

Hvad kan man lave med børn i dag?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvor kan man tage hen med børn?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad kan man lave med børn i Svendborg?

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side.

På Naturama kan du opleve kæmpe hvalskeletter, hundredvis af fugle, isbjørne, ulve og vildsvin. Alt sammen opsat som en totaloplevelse med lys, lyd og film. Caféen på museet byder på lækre madoplevels...

Giv den gas i vores fede trampolinpark, hvor I kan spille trampolin basketball, trampolin høvdingebold og lave sjove spring i vores skumgrav.

Hvad kan man lave med børn i Helsingør?

Monkey World ved Hillerød er en fantastisk Japansk have, hvor man kan kommer i nærkontakt med dyrene omkring haven. Du kan håndfodrer dyrene og få en afslappende og unik dyreoplevelse udover det sædvanlige.

Hvad kan man lave udenfor børn?

Drømmer du også om, at du og din familie nogle gange slipper skærmene og livet bag hjemmets fire vægge og i stedet går udenfor og laver noget sammen?

Nogle gange er der langt fra tanke til handling. For hvad skal I lave? Og gider børnene overhovedet? Og hvor skal det foregå, hvis I ikke lige har en skov i baghaven eller en bil, så I kan køre til stranden.

Hvilke aktiviteter kan man lave?

Hvis vejret er til det, er det klart hvor turen skal gå hen: Udenfor!

Her får du idéer og inspiration til ting, man kan lave udenfor.

Hvor kan man se dyr gratis?

Vi opdaterer dig med de allerbedste oplevelser med børn i den kommende uge - også med tips til gratis oplevelser

Hvad kan man lave med børn udendørs?

Èn person er trafiklys og stiller sig i den ene ende af haven. Resten af gruppen placerer sig samlet i den anden ende, og må bevæge sig ned mod trafiklyset i den tid vedkommende har vendt sig med ryggen til, hvilket betyder at der er grønt.

Så snart trafiklyset vender sig med front mod deltagerne og siger ”rødt lys”, skal de fryse/stå helt stille. Hvis nogen bevæger sig skal de gå tilbage til udgangspunktet og starte forfra.

Det gælder om at komme så tæt på som muligt. Den første der rører ved ”trafiklyset” vinder, og bliver den næste, der skal være trafiklys.

Gem poster rundt om i haven, hvor børnene skal lave en aktivitet, før de får oplyst placeringen for den næste post, eller hent en færdig skattejagt her der blot skal printes. Skattejagterne består af spændende opgaver børnene skal løse for at finde videre til næste post, og du bestemmer selv hvor posterne placeres.

Du kan også læse meget mere om hvordan man laver poster til en god skattejagt her

NATURSKATTEJAGT – print selv Et dyr har snuppet en pose skumfiduser fra lejrpladsen og nu er det op til børnene at finde frem til hvilket slags dyr. Ved hjælp af en række opgaver skal de udelukke de mistænkte ét efter ét for til sidst at finde frem til synderen.

Denne leg kræver 4 eller flere deltagere. Èn starter med at være fanger, og skal stå ved dåsen og tælle til 100 med lukkede øjne, imens resten af deltagerne gemmer sig.

Når fangeren finder en deltager, løber hun straks tilbage til dåsen, rører ved den med foden og råber navnet på den fundne, som dermed kommer i dåsen.

Hvis den fundne når dåsen først, skal han sparke til den, råbe sit navn, og kan derefter løbe ud og gemme sig igen. Er der allerede deltagere i dåsen, slipper disse også fri.

Hvad kan man lave af sjove ting på Fyn?

none id="readability-page-1" class="page">

Fyn er eventyrets land og et besøg værd. Hele familien kan være med på Eventyrslottet for at opleve H. C. Andersen, lytte til livet under vandet, vandring med vægtere i Faaborg og meget andet. Samvirke har samlet 10 forslag til gratis attraktioner og ferieoplevelser til din sommerferie på Fyn

Hvad er der for børn på Fyn?

none id="readability-page-1" class="page">

Fyn er eventyrets land og et besøg værd. Hele familien kan være med på Eventyrslottet for at opleve H. C. Andersen, lytte til livet under vandet, vandring med vægtere i Faaborg og meget andet. Samvirke har samlet 10 forslag til gratis attraktioner og ferieoplevelser til din sommerferie på Fyn

Hvad kan man lave udendørs med børn?

Hyg dig med ungerne og lav bål i haven - fx kan I lave snobrød

At lave et bål og sidde sammen, mens I nyder duften af brændet – og smagen af nybagt snobrød – er hyggeligt i alle aldre. Find et par lange pinde eller grene i haven, som I kan bruge som snobrødspinde. Som snobrødsdej bruger I blot almindelig bolledej. Bland nødder, rosiner eller M&Ms i dejen, det giver et velsmagende og farverigt snobrød. Eller prøv at blande skinkestrimler, ketchup eller revet ost i dejen, det smager også lækkert.

Tænd ikke bål, hvis det blæser meget eller der er meget tørt i haven, og brug ikke træ, der er malet, lakeret eller trykimprægneret, da det afgiver giftige dampe, når det brænder.

Byg en fuglekasse, så I kan se mere til fuglene i haven. Arkivfoto

Har I allerede redekasser i haven, skal de tømmes og gøres klar på ny, før fuglene begynder at bygge rede.

Skal I bygge en ny fuglekasse, kan I blot bruge et bræt, eller hvad I har liggende. Placér fuglehuset et sted, hvor fuglene har fred, men hvor I også kan se det fra jeres vinduer. Se, hvordan du bygger en redekasse trin for trin i denne guide.

Hvad skal vi lave i dag med børn Jylland?

Klitmøller ligger i Nordjylland og bliver ofte kaldt for Cold Hawaii, fordi det er et af Europas bedste surfspots. Ja, faktisk er Klitmøller det bedste sted at surfe i hele Nordeuropa, hvilket tiltrækker surfere fra nær og fjern.

Er du ikke er den fødte surfer, men vil du alligevel gerne vil prøve kræfter med det? Så kan du med fordel besøge en af de mange surferskoler i Klitmøller.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Langt de fleste af os danskere holder af spændende og sjove oplevelse, og endnu flere af os holder af gratis ting. Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.

Det kan dog nogle gange være lidt svært at finde frem til gode og gratis oplevelser, da mange oplevelser typisk koster penge, hvad enten det er en tivolitur, en omgang ræs på go cart-banen eller noget helt tredje. Der findes dog alligevel en hel del gratis oplevelser rundt omkring i Danmark, som vi ønsker at sætte fokus på og oplyse om her på Funguide.

Hvad kan man lave 2 personer?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil 

Hvad kan man lave af hyggelige ting?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.