:

Hvor kan man spille spil i København?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor kan man spille spil i København?
  2. Hvad skal jeg lave i København i dag?
  3. Hvad kan man lave som ung i København?
  4. Hvad skal man se i København gratis?
  5. Hvad kan man lave i København billigt?
  6. Hvad kan man lave i København med kæresten?
  7. Hvad kan man lave i København uden penge?
  8. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  9. Hvad kan man lave spontant?
  10. Hvad kan man lave med sin kæreste?
  11. Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?
  12. Hvad kan man lave gratis på Sjælland?
  13. Hvad kan man lave i Danmark gratis?
  14. Hvad kan man lave 2 personer?
  15. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Hvor kan man spille spil i København?

Brætspil forbinder vi med hygge, god stemning og godt selskab. Og det er derfor, vi tilbyder brætspil som aktivitet hos Pub & Sport. Hos Pub og Sport kan du låne to forskellige, og det er meget forskellige brætspil: det nok så kendte backgammon og det noget mere ukendte men innovative brætspil Klask.

Du kan læse mere om de enkelte brætspil her på siden.

Hvad skal jeg lave i København i dag?

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Få inspiration og overblik her.

Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.

Hvad kan man lave som ung i København?

  • Gratis seværdigheder i København
  • Oplevelser for voksne i København
  • Oplevelser for børn i København

Det er ingen hemmelighed at København kan være hård for budgettet, men du vil blive overrasket over hvor mange ting du kan lave i hovestaden, som ingenting koster! Her er nogle af vores foretrukne gratis seværdigheder og oplevelser i København.

Vidste du at det danske flag er et af de ældste flag i verden som fortsat er i brug? Eller at vi har et af verdens ældste monarkier? For en ægte royalist eller historieentusiast er der derfor her en oplagt oplevelse for dig.

Hver dag kl. 11.30 marcherer Den Kongelige Livgarde fra pladsen udenfor Rosenborg slot til Amalienborg – hvor Dronning Magrethe og Kronsprins Frederik samt familie bor. Du kan følge garden gennem Københavns gader og hele veien til dronningens residens. Tag fine billeder, få dig en spadsertur og lær lidt historie samtidig.

Hvad skal man se i København gratis?

Rejseblog indlægget om gratis seværdigheder i København er fra 2020

Hvis du ligesom mig er fan af gratis seværdigheder, så er dette indlæg til DIG!

Hvad kan man lave i København billigt?

  • Gratis seværdigheder i København
  • Oplevelser for voksne i København
  • Oplevelser for børn i København

Det er ingen hemmelighed at København kan være hård for budgettet, men du vil blive overrasket over hvor mange ting du kan lave i hovestaden, som ingenting koster! Her er nogle af vores foretrukne gratis seværdigheder og oplevelser i København.

Vidste du at det danske flag er et af de ældste flag i verden som fortsat er i brug? Eller at vi har et af verdens ældste monarkier? For en ægte royalist eller historieentusiast er der derfor her en oplagt oplevelse for dig.

Hver dag kl. 11.30 marcherer Den Kongelige Livgarde fra pladsen udenfor Rosenborg slot til Amalienborg – hvor Dronning Magrethe og Kronsprins Frederik samt familie bor. Du kan følge garden gennem Københavns gader og hele veien til dronningens residens. Tag fine billeder, få dig en spadsertur og lær lidt historie samtidig.

Hvad kan man lave i København med kæresten?

Hvis du besøger København med din bedre halvdel, kommer I ikke til at kede jer – hovedstaden er nemlig spækket med skønne og romantiske oplevelser. Uanset om vejret arter sig eller ej, byder København på et stort udvalg af hyggelige aktiveter – både inde og ude. I finder desuden en masse gode barer og restauranter på blandt andet Christianshavn og Nørrebro, hvor der er plads til alle.

Gå en tur i vores romantiske hovedstad hånd i hånd, eller tag cyklen gennem de brostensbelagte gader til smukke parker, slotte, kunstmuseer og historiske seværdigheder. København byder desuden på en masse kulinariske oplevelser, hvor I blandt andet kan nyde en helt særlig middag på en af de mange Michelin-restauranter. Tjek vores guide til Københavns mest romantiske seværdigheder, hvis du planlægger en hyggelig ferie for to i København.

Hvad kan man lave i København uden penge?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

  • Det behøver ikke at koste penge at have det sjovt. Denne liste inkluderer 10 ting, som er gratis, og som de fleste uden videre kan gå i krig med.

Se den fulde liste her og læs om de enkelte punkter nede i artiklen:

Så ligger man dér på sofaen. Overvejer hvad man kan tage til på endnu en søndag. Ofte er det ting, der involverer penge, som dukker op i tankestrømmen. Cafébesøg, biograftur, en tur på museum og så videre.

Men der er faktisk overraskende mange ting, man kan tage sig til, uden det koster en krone. Eller i hvert fald meget, meget lidt. Og det er pointen med denne artikel. At begynde at sætte kreativiteten i et nyt gear, når man overvejer, hvad man skal tage sig til i sin fritid. For så mange glæder og fornøjelser i livet er helt og aldeles gratis.

Denne liste er på ingen måde udtømmende. Der er hundredvis af andre ting, man kan lave, der er gratis, hvis man blot gider at tænke udover de sædvanlige merkantile trivialiteter.

Intet er så befriende at løbe en tur i naturen. Om det er langs stranden, i skoven eller i andre grønne områder spiller ingen rolle. Det handler bare om at få pulsen lidt op, få sved på panden og så ellers nyde omgivelserne og den friske luft. Der behøver ikke at gå sport i den med løbeur, tidstagning og sådan.

Det vigtige er at nyde turen. Og kan man ikke løbe, så er en rask gåtur i naturen også fantastisk. Prøv at gå eller løbe lidt længere, end du plejer. Så dit hoved og ben er næsten helt udtømte, når du er færdig. Det giver en afslappende, bekymringsfri følelse, når man er hjemme igen, og alle tanker, hvad enten de angår privat- eller arbejdsliv, plejer at falde på plads.

Hvad kan man lave spontant?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Hvad er det lige, man skal bruge tiden på, når man er sammen med sin kæreste? Vi giver dig nogle tips til forskellige ting, som dig og din kæreste kan lave sammen.

Sjove ting, I kan lave:

Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad kan man lave gratis på Sjælland?

Leder du efter sjove ting at lave på Sjælland? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser på Sjælland.

På Sjælland finder du mange spændende seværdigheder og oplevelser for hele familien. Ja, faktisk kan du finde lidt af det hele!

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Ved Københavns havnebade kan sommervarmen nydes med familie og venner. De 3 største havnebade er Havnebadet Islands Brygge (billedet), Copencabana ved Fisketorvet og Havnebadet Sluseholmen, hvor der alle 3 steder er livreddere i sommersæsonen. Det samme er der på Badeanstalten Helgoland i Amager Strandpark og Svanemøllestranden på Østerbro.

Du må gerne hoppe i Københavns Havn for at bade flere steder. Der er badezoner: på Islands Brygge ud for Halfdansgade og i Havnevigen, på Refshaleøen ud for café Halvandet og Søndre Refshalebassin samt i Nordhavn ved Sandkaj. Du finder også badezoner ved Havnevigen på Amager, ved Kalvebod Brygge og ved caféen La Banchina på Refshalevej.

Hvad kan man lave 2 personer?

Inden for alle kategorier, aldre og prisklasser finder du oplevelsesgaver, der henvender sig til to personer. Der er kort sagt noget for enhver smag og enhver pengepung, og det bliver aldrig kedeligt at forære en oplevelse til andre – glæden ligger både i at modtage, vente på og udføre selve oplevelsen.

Når du bestiller en oplevelse som gave, får du det på et gavekort, der overlader det til dig som gavegiver eller til modtageren selv at indløse gavekortet. At indløse gavekortet betyder, at du aktiverer det online og bestiller tid til selve oplevelsen hos udbyderen. Du bestemmer med andre ord selv datoen for oplevelsen.

De mange forskellige udbydere har hver deres ønsker til din bestilling – noget kan klares online via siden, hvor du har købt oplevelsesgaven, andre ønsker at få bestillingen direkte. De direkte bestillinger hos udbyderen gælder som regel reservation af bord og overnatning, ligesom oplevelser til wellness-behandlinger oftest foregår som en normal tidsbestilling. Med gavekortet skal du ingen penge have frem ved betaling – det hele er betalt allerede ved køb af gavekortet.

I det store udvalg af oplevelser for 2 kan det svært at vælge – en god idé er at søge ud fra et eller flere kriterier, så du minimerer udvalget til netop de oplevelser, der kan være relevante for dig. Tre almindelige kriterier at søge efter er:

  • Du kan vælge ud fra prisen
  • Der er forskellige kategorier
  • Lad alderen afgøre valget

Prisen kan være afgørende for, hvilken oplevelse du vælger. Der findes oplevelser i alle prisklasser, og priserne er altid angivet for to personer. De forskellige kategorier inden for f.eks. mad, adrenalin eller romantik kan være en anden god guideline til at vælge, ligesom alderen på modtageren og dig – hvis det er dig, der skal med – kan være den afgørende faktor for, hvilke oplevelser der er relevante.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Hvert barn har givet deres mor en hjemmelavet gave. Det behøver ikke at stoppe bare, fordi børnene er blevet voksne. Faktisk er en god håndværkssession en god måde for familien at lavet noget kreativt sammen på. Her er nogle ideer til håndværkssessioner:

Mødre arbejder hårdt og fortjener at blive forkælet. Derfor vil en forkælelsessession er rigtig god mulighed på mors dag. Her er nogle ideer til, hvad du kan arrangere.