:

Hvad kan man lave til børnefødselsdag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave til børnefødselsdag?
 2. Hvad kan man lave af aktiviteter til en fødselsdag?
 3. Hvad kan man lege til fødselsdag?
 4. Hvordan holder man en børnefødselsdag?
 5. Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?
 6. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 7. Hvad kan man lave til en 7 års fødselsdag?
 8. Hvor meget koster det at holde fødselsdag i Leos Legeland?
 9. Hvor lang tid varer en børnefødselsdag?
 10. Hvornår begynder man at holde børnefødselsdag?
 11. Hvilke aktiviteter kan man lave?
 12. Hvad kan man lave med børn hjemme?
 13. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?
 14. Hvad koster det at holde fødselsdag i Rush?
 15. Hvad er bedst Dino eller Leos Legeland?
 16. Hvornår er børnefødselsdag 6 år?
 17. Sjove lege til børnefødselsdage?
 18. Hvad er slikposer til børnefødselsdagen?
 19. Hvad er en huskeleg til børnefødselsdagen?
 20. Hvornår er børnefødselsdag 6 år?
 21. Sjove lege til børnefødselsdage?
 22. Hvad er slikposer til børnefødselsdagen?
 23. Hvad er en huskeleg til børnefødselsdagen?

Hvad kan man lave til børnefødselsdag?

Her er et par forslag til nogle hyggelige aktiviteter til børnefødselsdag med klassen eller børnehaven. Her er både nogle rolige aktiviteter og nogle med lidt mere gang i.

Her kommer lidt forskellige forslag til hyggelige og sjove aktiviteter, man kan lave til børnefødselsdagen. Har du erfaring med andre gode aktiviteter til børnefødselsdagen, så meld endelig ind i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden

Hvad kan man lave af aktiviteter til en fødselsdag?

"Seddel under tallerken", eller "Test din gæst" er en sjov leg, I kan lege med rigtig mange deltagere. Det er en rigtig sjov leg, fordi den ryster folk sammen og får trukket lidt af hæmningerne væk.

Karaoke er en sjov leg, uanset om dine gæster er fulde eller ædru, fordi der er altid nogen der er utroligt dygtige til at synge, eller til at kunne teksten, men der er også altid nogen der glemmer alle tekster og ikke har en tone i livet.

En god quiz er en af de mest populære underholdninger til fester. Du kan lave teste i alle slags kategorier, men du kan også teste dine gæster i deres indsigt i dig, eller jer som arrangør af festen.

Måske kan du huske TV programmet hit med sangen? Idéen bag denne leg går igen fra det gamle tv program med Amin Jensen.

Du kender sikkert tip en 13'er fra sportens verden, hvor man skal gætte resultatet af 13 fodboldkampe.

Denne leg kan man også sagtens bruge til festen. Det er en rigtig sjov leg der kan hjælpe med at ryste folk sammen og det er altid sjovt til fx. et bryllup, for at se hvor godt folk kender brudeparret.

Denne leg er et hit til rigtig mange fester, fordi man har det sjovt og får rystet gruppen af mennesker sammen.

Hvad kan man lege til fødselsdag?

Hvis du planlægger en børnefødselsdag, er det vigtigt at have sjove aktiviteter for børnene.

Klassiske festspil er altid et hit blandt børn, men de kan ofte være for svære eller for nemme til at underholde alle i rummet.

Derudover kan nogle af disse spil blive kedelige, hvis de samme spilles hver gang.

Sæt halen på æslet er et sjovt spil for børn.

Det får fødselsdagsbarnet til at føle sig inkluderet og tilføjer endnu et spændingselement.

Alternativt kunne du få dine gæster til at lege med bind for øjnene, mens fødselsdagsbarnet ser på.

Hvordan holder man en børnefødselsdag?

Så selvfølgelig vil du gerne gøre det godt. Måske vil du endda gerne gøre det mere end godt og holde en helt igennem original og uforglemmelig børnefødselsdag. Men der er ingen grund til at skrue forventningerne derop, hvor du næsten ikke kan nå.

En temafest til børnefødselsdagen er ikke bare en populær løsning hos børnene, men kan faktisk også hjælpe dig med at strukturere planlægningen. Et godt tema vil automatisk generere ideer til både mad, pynt, lege og eventuelt udklædning.

Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Vi kender det godt. Lidt for godt.

Særligt om sommeren, hvor der ikke er en fast ramme om hverdagen, kan kedsomheden hurtigt indtræffe hos de små. Frygt ej – vi kommer den udbrændte sommerhjerne til undsætning med en liste over 50 sjove aktiviteter, som nok skal tilfredstille de små, når de kravler på vægge og lofter…

Hvad kan man lave til en 7 års fødselsdag?

Tre timer kan være lang tid med små gæster. Det er en god idé at planlægge et par lege – og desuden have et par stykker i baghånden, hvis den frie leg bliver til kaos.

 • Det kreative værkstedEn god aktivitet, når der er brug for at skrue ned for tempoet til festen. Det kan stilles op på gulvet eller græsset på en plastikdug og kan bestå af en overdådig buffet af pap, perler, tusser, silkepapir, klistermærker, limstifter, sakse og skabeloner, så børnenes fantasi kan få frit løb. Sørg for at have nok kreasager til alle, og husk at få skrevet navn på, så de kan få deres fine kreationer med hjem som minde fra festen.
 • Stopdans med et twistEn klassiker, der sætter gang i festen og pulsen. Når musikken spiller, danser gæsterne løs, og når musikken stopper, skal de sætte sig eller stå helt stille – så gælder det om ikke at ryste for meget på kroppen, for så er man ude af legen. Det kan være svært for især de mindre børn at ryge ud af en leg, så giv dem mulighed for at komme ind i legen igen, hvis de fx laver 10 hop på stedet eller slår en kolbøtte.
 • Hvor meget koster det at holde fødselsdag i Leos Legeland?

  Leos Århus: Vil anbefale alle og tage i Hermans hule istedet når de åbner. Leos er ikke en oplevelse værd! Det er dejligt der kommer nyt! Børnene bliver syge i Leos så beskidt er der! Det er en ren bakterie bombe, ad! Kommer man derud, så tjek alle steder. Mine børn skal ikke derud mere!

  Leo’s legeland i Aarhus er værst Leo’s jeg har vært til, hende det chefen, respekter slet ik kunderne, og lave forskellig behandling. Vil aldrig tage der igen, fordi men blive trist ik glad når men er der :(

  Kan absolut ikke anbefales. Det var dovent og ikke-smilende personale, der var SÅ beskidt i spiseområdet (masser af krummer og mad på gulvet) og toiletterne var virkelig klamme. Derudover er det ekstreme priser (det kostede 129 kr for en hel dag, da de åbnede. Nu koster det 250 kr for 3 timer) for et legeland, som der aldrig bliver fornyet. De er heldige, at der ikke er andre legeland i Århus, for så havde Leos været tomt.

  Fin oplevelse i selve legelandet i legeland Århus. Min skuffelse lyder på at vi havde i farten glemt en voksenjakke og en børnetrøje i garderoben. Ringer til Århus og de finder det og lægger det til side. Få dage efter kommer jeg for at hente tøjet og det er væk. Hverken i glemmekassen eller andre steder. De lover at ringe, hvis de finder det. 2 uger efter jeg havde mistet det ringer jeg igen og de har stadig ikke fundet det. Så pas på med at glemme jeres ting, I får dem ikke tilbage..

  Hvor lang tid varer en børnefødselsdag?

  Det sker en gang om året for alle forældre. Barnet har fødselsdag, og så skal dagen og det lille – eller lidt større – menneske fejres og mærke familiens og vennernes kærlighed.

  Det er en dejlig dag, som dit barn ser frem til stort set resten af året. Nogle børn med boblende glæde, andre børn med spænding, og endnu andre børn med let bekymring over, om det mon bliver en god fest.

  Der findes lige så mange forskellige måder at holde børnefødselsdag, som der findes familier. Nogle forældre tager den helt med ro og lader barnet dele klementiner eller flødeboller ud i klassen. Nogle slår sig sammen med andre forældre om en skovtur. Andre inviterer hele Blå Stue hjem til hoppeborg og hotdogs på grillen eller dinosaurskattejagt.

  Alle ideer til børnefødselsdag kan være en super god oplevelse for netop dit barn, for det kommer jo ganske an på, hvad I foretrækker og finder jer tilpas med.

  Hvordan I vælger at holde børnefødselsdag ved kun du.

  Legeakademiet kan hjælpe dig med at holde overblikket over de praktiske ting, der er gode at huske - Find huskelisten her. Desuden kan vi fortælle lidt om alle de mange måder at fejre børnefødselsdag på, som du kan lade dig inspirere af.

  Der findes som sagt mange måder at holde fest for børn på. Måske har du allerede mødt mange varianter i dit barns institution eller i skolen. Måske har I talt om det og lavet aftaler på et forældremøde.

  Måske kender du disse varianter af, hvor og hvornår du kan holde fødselsdag for dit barn:

  Hvornår begynder man at holde børnefødselsdag?

  Hvad handler julekalenderne 2021 om, og hvad for noget lærerigt udstyr vil

  I Legeakademiets guide til den bedste december i julen 2021 handler det

  Hvilke aktiviteter kan man lave?

  • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
  • Så karse
  • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
  • Klippe gækkebreve
  • Lave et hjemmespa
  • Dryppe stearinlys
  • Lave perler 
  • Sy noget af stofrester
  • Male
  • Spille brætspil
  • Lege med modellervoks
  • Samle puslespil 

  Hvad kan man lave med børn hjemme?

  • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
  • Så karse
  • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
  • Klippe gækkebreve
  • Lave et hjemmespa
  • Dryppe stearinlys
  • Lave perler 
  • Sy noget af stofrester
  • Male
  • Spille brætspil
  • Lege med modellervoks
  • Samle puslespil 

  Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

  Èn person er trafiklys og stiller sig i den ene ende af haven. Resten af gruppen placerer sig samlet i den anden ende, og må bevæge sig ned mod trafiklyset i den tid vedkommende har vendt sig med ryggen til, hvilket betyder at der er grønt.

  Så snart trafiklyset vender sig med front mod deltagerne og siger ”rødt lys”, skal de fryse/stå helt stille. Hvis nogen bevæger sig skal de gå tilbage til udgangspunktet og starte forfra.

  Det gælder om at komme så tæt på som muligt. Den første der rører ved ”trafiklyset” vinder, og bliver den næste, der skal være trafiklys.

  Gem poster rundt om i haven, hvor børnene skal lave en aktivitet, før de får oplyst placeringen for den næste post, eller hent en færdig skattejagt her der blot skal printes. Skattejagterne består af spændende opgaver børnene skal løse for at finde videre til næste post, og du bestemmer selv hvor posterne placeres.

  Du kan også læse meget mere om hvordan man laver poster til en god skattejagt her

  NATURSKATTEJAGT – print selv Et dyr har snuppet en pose skumfiduser fra lejrpladsen og nu er det op til børnene at finde frem til hvilket slags dyr. Ved hjælp af en række opgaver skal de udelukke de mistænkte ét efter ét for til sidst at finde frem til synderen.

  Denne leg kræver 4 eller flere deltagere. Èn starter med at være fanger, og skal stå ved dåsen og tælle til 100 med lukkede øjne, imens resten af deltagerne gemmer sig.

  Når fangeren finder en deltager, løber hun straks tilbage til dåsen, rører ved den med foden og råber navnet på den fundne, som dermed kommer i dåsen.

  Hvis den fundne når dåsen først, skal han sparke til den, råbe sit navn, og kan derefter løbe ud og gemme sig igen. Er der allerede deltagere i dåsen, slipper disse også fri.

  Hvad koster det at holde fødselsdag i Rush?

  Du kan holde din børnefødselsdag hos Rush! Vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen sammen og have det vildt sjovt på vores fede trampoliner. I kan holde fødselsdagen, som I ønsker – vi sørger for mad, hygge og masser af aktivitet på trampoliner, så børnene får brændt en masse energi af.

  Fødselsdagen starter med masser af fri hop og leg i hele parken, så ungerne rigtigt kan brænde energi af og være aktive sammen.

  De kan spille Dodgeball, kæmpe mod hinanden på Battle Beam eller Reaction Wall, eller de kan hoppe frit rundt på vores store Main Court; mulighederne er uendelige!

  Hvad er bedst Dino eller Leos Legeland?

  Leos Århus: Vil anbefale alle og tage i Hermans hule istedet når de åbner. Leos er ikke en oplevelse værd! Det er dejligt der kommer nyt! Børnene bliver syge i Leos så beskidt er der! Det er en ren bakterie bombe, ad! Kommer man derud, så tjek alle steder. Mine børn skal ikke derud mere!

  Leo’s legeland i Aarhus er værst Leo’s jeg har vært til, hende det chefen, respekter slet ik kunderne, og lave forskellig behandling. Vil aldrig tage der igen, fordi men blive trist ik glad når men er der :(

  Kan absolut ikke anbefales. Det var dovent og ikke-smilende personale, der var SÅ beskidt i spiseområdet (masser af krummer og mad på gulvet) og toiletterne var virkelig klamme. Derudover er det ekstreme priser (det kostede 129 kr for en hel dag, da de åbnede. Nu koster det 250 kr for 3 timer) for et legeland, som der aldrig bliver fornyet. De er heldige, at der ikke er andre legeland i Århus, for så havde Leos været tomt.

  Fin oplevelse i selve legelandet i legeland Århus. Min skuffelse lyder på at vi havde i farten glemt en voksenjakke og en børnetrøje i garderoben. Ringer til Århus og de finder det og lægger det til side. Få dage efter kommer jeg for at hente tøjet og det er væk. Hverken i glemmekassen eller andre steder. De lover at ringe, hvis de finder det. 2 uger efter jeg havde mistet det ringer jeg igen og de har stadig ikke fundet det. Så pas på med at glemme jeres ting, I får dem ikke tilbage..

  Hvornår er børnefødselsdag 6 år?

  Børnefødselsdag 6 år 1 Invitation 6-års fødselsdag. Angiv start og sluttidspunkt for fødselsdagen, og om det skal foregå indenfor eller... 2 Mad til 6-års fødselsdag. Sørg for at skrive i indbydelsen at du gerne vil have besked i forhold til, hvis barnet har... 3 Tema til 6-års fødselsdag. At holde en temafødselsdag er med garanti en god idé til en 6-års fødselsdag. Det er... More ...

  Sjove lege til børnefødselsdage?

  Til børnefødselsdage er det tit de små simple lege og konkurrencer, der fungerer bedst og får tiden til at flyve. Her får du 10 sjove udendørs lege, som vil gøre fødselsdagen meget sjovere. Andre læsere kan også lide...

  Hvad er slikposer til børnefødselsdagen?

  Til børnefødselsdagen hører der selvfølgelig slikposer til. Slikposerne er altid god underholdning til fødselsdagen til både de mindre og større børn og kan sagtens fyldes med andet end slik - eksempelvis sæbebobler, små tatoveringer, en hoppebold eller andre kreative idéer. Dekorér dine egne poser eller køb nogle, der passer til temaet.

  Hvad er en huskeleg til børnefødselsdagen?

  Ideer til børnefødselsdagen – lege og konkurrencer 1 Til the ved Dronningen. Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg. Placer børnene i en rundkreds. ... 2 Jeg skal ud at rejse. Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg magen til Til the ved Dronningenblot med ting, man kan have med sig på rejsen. 3 Den store huskeleg. Beskrivelse: En super huskeleg, som også de voksne kan være med til. Find 10-15 ting og læg dem på gulvet.

  Hvornår er børnefødselsdag 6 år?

  • Børnefødselsdag 6 år 1 Invitation 6-års fødselsdag. Angiv start og sluttidspunkt for fødselsdagen, og om det skal foregå indenfor eller... 2 Mad til 6-års fødselsdag. Sørg for at skrive i indbydelsen at du gerne vil have besked i forhold til, hvis barnet har... 3 Tema til 6-års fødselsdag. At holde en temafødselsdag er med garanti en god idé til en 6-års fødselsdag. Det er... More ...

  Sjove lege til børnefødselsdage?

  • Til børnefødselsdage er det tit de små simple lege og konkurrencer, der fungerer bedst og får tiden til at flyve. Her får du 10 sjove udendørs lege, som vil gøre fødselsdagen meget sjovere. Andre læsere kan også lide...

  Hvad er slikposer til børnefødselsdagen?

  • Til børnefødselsdagen hører der selvfølgelig slikposer til. Slikposerne er altid god underholdning til fødselsdagen til både de mindre og større børn og kan sagtens fyldes med andet end slik - eksempelvis sæbebobler, små tatoveringer, en hoppebold eller andre kreative idéer. Dekorér dine egne poser eller køb nogle, der passer til temaet.

  Hvad er en huskeleg til børnefødselsdagen?

  • Ideer til børnefødselsdagen – lege og konkurrencer 1 Til the ved Dronningen. Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg. Placer børnene i en rundkreds. ... 2 Jeg skal ud at rejse. Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg magen til Til the ved Dronningenblot med ting, man kan have med sig på rejsen. 3 Den store huskeleg. Beskrivelse: En super huskeleg, som også de voksne kan være med til. Find 10-15 ting og læg dem på gulvet.