:

Hvem står bag Café Vivaldi?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem står bag Café Vivaldi?
 2. Hvad tid er der brunch på Vivaldi?
 3. Hvor startede Café Vivaldi?
 4. Hvor findes Vivaldi?
 5. Hvad tid starter en brunch?
 6. Hvor får man den bedste brunch i København?
 7. Hvem ejer Vivaldi Gruppen?
 8. Hvem ejer Cafe K?
 9. Hvem overtager café Norden?
 10. Hvad tjener man på Vivaldi?
 11. Hvor kan man spise med morebox?
 12. Hvad må ikke mangle til brunch?
 13. Hvor meget skal man beregne pr person til brunch?
 14. Hvor længe varer brunch?
 15. Hvad tid slutter brunch?

Hvem står bag Café Vivaldi?

Chibo M. Deliktas, indehaver af Café Vivaldi kæden, besøgte forleden Café Vivaldi Odense sammen med kædens direktør Anders Nikolaisen. Ugeavisen Odense fik i den forbindelse en snak med de to erhvervsmænd om Café Vivaldis første tíd i Odense.

Chibo M. Deliktas kom til Danmark i 1988. Kort efter fik han job på et Steff Houlberg slagteri, som han fortæller var rigtig hårdt arbejde. Steff Houlberg blev senere skiftet ud med et job i forbindelse med etableringen af Storebæltsbroen. Men Chibo havde i mange år drømt om at skabe sit eget, så da han i 1999 fik muligheden for at købe en blomsterbutik i Slagelse, der hed Vivaldi, og omdanne lokalerne til en café, gjorde han det.

- Jeg så muligheder i at drive café og drømte fra starten af at skabe en café kæde. Jeg havde i årene op til åbningen i Slagelse rejst i udlandet for at samle inspiration, og jeg følte mig godt rustet til at begynde café eventyret. Det er gået godt siden jeg åbnede i Slagelse. Så godt, at jeg nu er ejer af 16 Vivaldi Caféer i Danmark og har flere på vej. Jeg har sat mig nye mål. Indenfor et par år regner jeg med at vi åbner caféer i Sverige og Tyskland også.

Hvad tid er der brunch på Vivaldi?

Blandt Café Vivaldis andre hovedprincipper finder du det, der handler om, at et godt måltid mad skal være inden for økonomisk rækkevidde. Derfor holder Café Vivaldi sine priser i et leje, hvor langt de fleste kan være med.

Hos Café Vivaldi finder du de klassiske caféretter som for eksempel burgere, wraps og sandwiches i alle afskygninger. På aftenkortet finder du endvidere diverse kødudskæringer – selvfølgelig i top kvalitet og til overkommelige priser.

Familiens mindste kan også sagtens tage med på Café Vivaldi. Her er hele familien nemlig velkommen. Og du vil kunne bestille særlige anretninger beregnet til børn under tolv år – selvfølgelig til familievenlige priser.

Hvor startede Café Vivaldi?

Founder and owner, Ishrat Ansari, moved to Greenwich Village from Pakistan in the 1970s. He opened a newsstand and variety store, selling international journals, newspapers and magazines, around the corner from where Caffe Vivaldi stands.[1] In 1983, Ansari opened Caffe Vivaldi, in a space occupied by a laundromat whose owner was an enthusiast of the composer, Antonio Vivaldi.[2]

Nobel Prize winner Joseph Brodsky, who received his award in literature in 1997, gave press interviews at Caffe Vivaldi. Woody Allen filmed three movies there, including ‘’Bullets Over Broadway’’ in 1993, and ‘’Whatever Works’’ in 2008, while Al Pacino shot scenes for his film adaptation of the one-act play ‘’Chinese Coffee’’ in 2000.[3][4] Andy Warhol had a favorite chair,[1] and Bette Midler celebrated her birthday by the Caffe's famous fireplace in 1986.[4] Other notable guests have included John Cusack, and Rob Reiner,[5] as well as Ethan Hawke and Uma Thurman.[6]

Over its 35 years Caffe Vivaldi hosted over 20,000[7] singer-songwriters, duos, trios, quartets and bands, poets, comedians, theatrical readings and spoken word artists,[3] and offered residencies to artists such as Kristin Hoffman, who had over 250 shows there.[8] A fixture at Caffe Vivaldi was the baby grand piano,[9] that was played every night for over thirteen years.

Hvor findes Vivaldi?

This post is also available in: 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Български

To search for a specific term or phrase on a webpage, use the browser’s Find in Page feature.

Hvad tid starter en brunch?

Brunch er den lækre mellemting mellem morgenmad og frokost, men kan virke som en stor mundfuld at forberede, fordi man gerne serverer flere småretter. Brunch ud af huset er en nem og enkel løsning, når du gerne vil samle venner og familie om et morgenmåltid, men ikke har tid til de store forberedelser.

Bestiller du brunch ud af huset hos os, får du lidt af det hele. Der er de klassiske morgenmadsretter tilsat lækre amerikanske pandekager, oste,leverpostej m.m.

Hvor får man den bedste brunch i København?

En hyggelig brunch med gode venner er en genial måde at starte dagen på. Heldigvis bugner København med lækre brunchsteder, som klart er et besøg værd. Vi guider dig her gennem de bedste bruncher i København.

Hvem ejer Vivaldi Gruppen?

Det er penge at hente i cafébranchen, har kæde Vivaldi bevist.

Fra 2006 til 215 har kæden haft en konstant stigende bruttofortjeneste. Modsat mange af sine konkurrenter overlevede den altså finanskrisen fra 2008, som ellers satte en prop i rigtig mange restauranter og cafeers fremtid.

Hvem ejer Cafe K?

Den populære Café K i Storegade har 10 års jubilæum. Det og caféens bragende succes vil blive fejret med både en kæmpe udvidelse, en ny café og nyansættelser.

Randers: Da ægteparret Søren og Birgitte Schack Hansen 1. januar 2009 overtog Café K, var det en beskeden café med lav omsætning. Men på få år lykkedes det ejerparret at få vendt skuden og gjort den til en gazellevirksomhed i rivende udvikling. Caféen er vokset støt, og de seneste år er to nye caféer i henholdsvis Aarhus og Silkeborg kommet til.

Hvem overtager café Norden?

Den berømte københavnercafé Café Norden, der har til huse mellem Højbro Plads og Amager Torv og blot en spytlængde fra Storkespringvandet, lukker og slukker.

Hvad tjener man på Vivaldi?

På trods af at det fremgår både af hjemmesiden og menukortet, fik vi at vide, at kaffe ikke var inkluderet i vores brunch på Café Vivaldi på Amagerbrogade.

Et småt problem, som derfor også havde været meget let at redde - men selvom vi både henvendte os til tjener og restaurantchef, blev vi ikke engang tilbudt et glas vand.

Det er meget, meget dårlig kundeservice, som i bedste fald må skyldes ligegyldighed overfor kunderne og i værste fald at man forsøger at lokke folk ned til brunch og få dem til at tilkøbe den kaffe, de tror er inkluderet.

Mega dårlig oplevelse. Min mand fik brunch. Kedeligt udvalg - juice udsolgt allerede en time efter åbningstid. Jeg bestilte en clubsandwich til 160 kr!! Ventede 25 min. Fik to våde stykker toast ind væltet i karrydressing, et par blåbær, tre stykker æble og drivvåd salat. Få stykker kylling. Bad om at få mine penge tilbage. Meget utilfreds tjener der først begynder at fortælle om at toast bliver blødt og at det ikke er ham der laver priserne. Hvis man tager 160 kroner for en sandwich skal den sørme også være god. Meget kedelig oplevelse både madmæssigt og personalemæssigt. Øv Vivaldi Amager det gider vi ikke mere

Rimelig god mad, men prisen er også i den gode ende. Havde derudover et gavekort, med en bon. Caféen sagde den var udløbet, men der fremgik ikke af min bon. Der blev svaret at det stod i appen, menjeg har ikke været i appen, så hvordan skulle jeg vide det

Vivaldi Axeltorv 14.11.22.Havde bestilt bord til to online. Kunne vælge mellem meget dårlig placering, sofastole og lige ved døren. Valgte lige ved døren. Døren gik op rigtig mange gange. Gik desværre ikke rigtig i, så det trak. Vivaldi få fixet døren eller flyt bordet! Maden var fin, bortset fra sand i salaten. Betjeningen var udmærket.

Hvor kan man spise med morebox?

Det er meget svært og indløse gavekortet, at man skal igennem 3 print for og stå med et gavekort som man kan bruge på caféen, det må kunne gøres nemmer, kan godt forstå at der er mange der opgiver, men det tjener i sikkert også mange penge på. 🤔

Hvad man forventer, derfor tre stjerner. Dog lidt træls man skal en masse online før gavekortet kan benyttes, dette trækker den ned på to.

Bør kunne nøjes med at fremvise bevis elektronisk på tlf. Der er tilføjet på hjemmesiden at beviset skal udskrives, hvilket ikke burde være nødvendigt, da ikke alle har en printer til rådighed.

Selve konceptet virker fint, har prøvet det flere gange, men der er for få restauranter at vælge mellem iforb. med "Romantisk Middag" i Frederiksværk området, men vi valgte så en vi har gæstet før: Kik Ind i Hillerød. Kan varmt anbefales.

Hvad må ikke mangle til brunch?

 • Røræg stegte pølser og bacon
 • Røget laks med fed cremefraiche og karse og avokado
 • Forskellige oste leerdammer, tallegio, æblerøget cheddar og manchego
 • Chia-knækbrød
 • God rullepølse
 • Vafler
 • Hjemmelavet bærsyltetøj
 • Græsk yoghurt med yaconsirup bærsylt og nøddemysli
 • Frisk frugt melon og pomelo
 • Pålægschokolade 70%
 • Lidt grønt agurk, peberfrugt og tomat
 • Hjemmebagte boller helt almindelige
 • smør

Chia-knækbrød og nøddemysli havde jeg lavet dagen forinden. Jeg har næsten altid både chia-knækbrød og nøddemysli i huset, men tilfældet ville, at jeg var løbet tør for begge.

Hvor meget skal man beregne pr person til brunch?

 • Røræg stegte pølser og bacon
 • Røget laks med fed cremefraiche og karse og avokado
 • Forskellige oste leerdammer, tallegio, æblerøget cheddar og manchego
 • Chia-knækbrød
 • God rullepølse
 • Vafler
 • Hjemmelavet bærsyltetøj
 • Græsk yoghurt med yaconsirup bærsylt og nøddemysli
 • Frisk frugt melon og pomelo
 • Pålægschokolade 70%
 • Lidt grønt agurk, peberfrugt og tomat
 • Hjemmebagte boller helt almindelige
 • smør

Chia-knækbrød og nøddemysli havde jeg lavet dagen forinden. Jeg har næsten altid både chia-knækbrød og nøddemysli i huset, men tilfældet ville, at jeg var løbet tør for begge.

Hvor længe varer brunch?

Brunch er ikke just et nyt fænomen, men stadig er der tvivl omkring, hvornår man inviterer til brunch. Langt størstedelen siger, at brunch er et måltid, der bør spises mellem morgen og tidlig eftermiddag, hvilket så kan indsnævres til kl. 10-14.

Der findes dog ikke noget endegyldigt svar på, hvornår du kan tillade dig at invitere gæster til brunch, og det er derfor helt op til dig selv. Brunch er den perfekte anledning til at familie, venner eller kollegaer samles på det tidspunkt af dagen, hvor både energi og overskud er i sit højeste.

Hvad tid slutter brunch?

Cafe Brunch Istanbul

Som en nyhed har vi denne lækre brunch til bare 99kr, der er tilføjet friske pandekager og den kaldes " ny luksus brunch " der er mulighed for at vælge mellem juice, te eller kaffe. ☕️ kom ind og nyd en lækker brunch, hvor du er omgivet af et personale der er parate til at yde den bedste service for lige netop dig 😊