:

Hvor er det godt at rejse hen i påskeferien?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er det godt at rejse hen i påskeferien?
 2. Hvad kan man lave i påsken voksne?
 3. Hvad kan man lave i påskeferien børn?
 4. Hvor er det billigst at rejse hen i påsken?
 5. Hvilken græsk ø er varmest i april?
 6. Hvad kan man lave i påskeferien 2023?
 7. Hvad kan man lave i påskeferien med sin kæreste?
 8. Hvad kan man lave i påsken 2023?
 9. Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?
 10. Hvor er det billigst at tage på ferie?
 11. Hvad er varmest Kreta eller Rhodos?
 12. Hvor varmt er der i Cypern i april?
 13. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 14. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 15. Hvad kan man lave 2 personer?

Hvor er det godt at rejse hen i påskeferien?

På Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Furteventura er der cirka 23 grader i gennemsnit i marts og april. I er derfor garanteret en lun påskeferie, hvor hele familien kan føle sig behageligt til mode. Brug påskedagene med badning og aktiviteter for hele familien. I kan eksempelvis bo på et af vores kanariske favorithoteller: Gran Oasis Resort, TUI Blue Orquidea eller et af de andre dejlige hoteller.

På den græsk/tyrkiske ø i Middelhavet er der bestemt også behageligt lune temperaturer i påsken. Her kan I forvente 22 grader i gennemsnit. Og det er bestemt ikke for ingenting, at Cypern er et populært rejsemål i påskeferien. For solskinsøen har nemlig gennemsnitligt 340 solskinsdage om året, så I kan godt forvente sol og sommer i påsken.

Hvad kan man lave i påsken voksne?

Vi har fundet 9 påskeaktiviteter, der med garanti vil skabe gode minder for både børn og voksne.

Påskeferien er lige rundt om hjørnet, men hvad kan du få tiden til at gå med? Der er massevis af skønne aktiviteter i København og omegn, som egner sig til både børn og voksne.

Hvad kan man lave i påskeferien børn?

Pangea Park er åbnet i Bjæverskov for små to år siden, og er en dyrepark i udvikling. At besøge den står højt på vores egen liste over ting vi gerne vil opleve.

Parken er startet af og ejes af to brødre, som har en ambition om at lave en anderledes dyrepark, hvor man f.eks. kan besøge dyrene i deres bur sammen med en dyrepasser. Dér er man dog ikke helt endnu, for parken er stadig ved at blive bygget op. Alligevel er der åbent for besøgende. Parken åbner lørdag d. 13/4 kl. 10.

Hvor er det billigst at rejse hen i påsken?

Her kan du se de 10 billigste tilbud til Spanien. Hvis du er på jagt efter en ferie på De Kanariske Øer, Mallorca, Costa del Sol eller Costa Blanca, kan du se de 10 billigste tilbud til hver af destinationerne længere nede på siden.

Her på siden kan du se de 10 billigste påsketilbud til Madeira, Porto Santo, Algarve og Azorerne.

Hvilken græsk ø er varmest i april?

Der er intet bedre end at tage et par dage fri for at koble helt af og nyde forårets magi. Når du spekulerer over, hvad de bedste feriedestinationer for en ferie i april kunne være, er Kroatien et helt ideelt svar. Dubrovnik, en af landets populære byer ved Middelhavet, har tilnavnet “Adriaterhavets perle”, og det er ikke uden grund. En weekend i Dubrovnik er synonym med poesi, eventyr og et komplet sceneskift. Fortab dig i den gamle, befæstede by, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Gå en tur på voldene, som giver dig et enestående panorama over både byen og det glitrende vand, så langt øjet rækker. Umiddelbart rimer påske i Kroatien ikke på chokolade, men kroaterne er verdensmestre i at pynte chokoladeæg i tusindvis af farver, inden man får lov til sætte tænderne i dem. Derfor kan en rejse til Kroatien være en god idé til påskeferien. DUdover Dubrovnik er der mange skønne strande i Kroatien, som du kan læse om her. 

Tag en pause med en gourmet-is ved byens hovedpulsåre Stradun, mens du slentrer ned ad byens brostensbelagte gader. Med de behagelige temperaturer kan du endda tage en tur på stranden og dyppe fødderne i vandet. 

Hvis du spørger dig selv om, hvor der er varmt i april, så kan Korsika være det perfekte svar. I april måned kan temperaturen på Middelhavsøen nemlig godt ligge på lige omkring 20 grader. Øen er en destination, der kombinerer havluft, et eventyr med bjergvandringer og fornøjelsen af at kunne smage lokale specialiteter. Fra nord til syd gemmer øen på utallige vidunderlige steder, hvor du kan nyde en dejlig lang weekend eller en hel uges ferie for den sags skyld.

Nyd roen på Korsikas strande i april, hvor temperaturerne er steget, mens de større folkemængder stadig mangler at vise sig. Du kan også tage ud og beundre landskaberne med en lang vandretur langs kysten. De fine sandstrande og de storslåede bugter nær Propriano er vores klare favoritter med fantastiske farver og klart og rent vand.

Hvad kan man lave i påskeferien 2023?

Ligesom der hører juletraditioner til julen, så hører der også påsketraditioner til påsken. Vi har samlet de mest populære danske traditioner her. Måske kan det give dig inspiration til hvad din påske skal gå med.

Når hønsene i gamle dage begyndte at lægge æg igen, så var det et tegn på foråret. Der bryder nyt liv ud af æg, ligesom Jesus brød ud af graven påskemorgen. Til påske pynter vi derfor med æg og gule påskekyllinger samt giver påskeæg i gave.

Hvad kan man lave i påskeferien med sin kæreste?

Derfor har vi nedenfor samlet 15 gode ideer til, hvad I kan lave i påskeferien – både dem, der egner sig i forårssolen og dem, der er gode til indendørshygge, hvis regnen melder sin ankomst.

Hvad kan man lave i påsken 2023?

Derfor har vi nedenfor samlet 15 gode ideer til, hvad I kan lave i påskeferien – både dem, der egner sig i forårssolen og dem, der er gode til indendørshygge, hvis regnen melder sin ankomst.

Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?

Fik I ikke booket årets skiferie, men vil I alligevel gerne mærke suset – og måske teste familiens yngstes evner på ski?

Næsten lige så snart dit barn kan gå, kan det også stå på ski. Junior skal i hvert fald ikke være særlig gammel for at få en sjov dag i sneen sammen med mor og far. I det sydlige Sverige finder du blandt andet Mullsjö og Vallåsen, som både har kælke- og børnebakker. Tjek Visit Sweden for flere muligheder.

I kan også tage en tur på pisten på Copenhill på Amager i København. Den øverste del af skibakken bliver katagoriseret som en sort/rød pist, mens den midterste og nederste del er kategoriseret som en blå/grøn pist. Derudover er der slalom bane, freestyle-park og også et område for de mindste skiløbere.

Overalt i landet ligger der sjove svømmehaller, og de fleste har et lunt babybassin, som det er hyggeligt at plaske rundt i, så hele familien kan komme afsted. Skal oplevelsen være lidt vildere, så gå efter de store badelande såsom Lalandia, DGI-byen og Aqua Forum Horsens, der byder på bølgebrus og palmesus i næsten sydlandske temperaturer.

Heldigvis behøver du ikke være vinder af Den Store Bagedyst for at lave lækre kager med dit barn, og de fleste børn synes, at det er tophyggeligt at bikse ting og sager sammen i køkkenet. I bund og grund består de fleste kager af nogle ganske få ingredienser, der lige skal blandes, hæve og en tur i ovnen. Hvis det er svært for dit barn selv at røre rundt, kan han måske komme mel og bagepulver i skålen. Dit større barn vil synes, at det er hyggeligt at pynte den med glasur eller krymmel.

Hvor er det billigst at tage på ferie?

For at få mest muligt ferie for pengene, skal du tage til Indien. Andre billige destinationer er Sri Lanka, Filippinerne og Malaysia. Hvis du leder efter en destination tættere på Europa, vil du få mest for pengene i Nordmakedonien og Albanien.

Og på sidstepladsen? Der finder vi Bermuda, som er langt den dyreste destination.

Hvis du planlægger en ferie i Europa og leder efter de billigste rejsemål, er Montenegro, Cypern, Kroatien, Malta, Portugal eller Grækenland gode alternativer.

Hvad er varmest Kreta eller Rhodos?

Hvordan er vejret i Grækenland? Her kan du se en oversigt over vejret i Grækenland, så du ved, hvornår du skal bestille din rejse.

Vejret i Grækenland er ikke uventet varmest i juli og august. Der er cirka 30 grader om dagen i hele landet og i top ligger Samos. Men varmen kommer allerede i april og bliver til november på øerne Kreta, Rhodos og Kos.

Hvor varmt er der i Cypern i april?

Planlægger du en ferie på Cypern i April? Her finder du alle oplysninger om vejret til en tur til Cypern i April 2024.

 • >>Vejr data for Cypern i April
 • >>Klima bord til Cypern
 • >>Vejr data for Cypern i April i detaljer
 • >>Nuværende vejr for Cypern

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Vi ved alle, at det er nemt at bruge penge. Hvis du går en tur i byen, er det nemt at blive fristet til at købe et eller andet. Ofte bruger man penge helt uden at lægge mærke til det. Hvis du ligesom mig er på et stramt budget, så læs videre for mine 10 bedste tips til, hvordan man kan spare penge uden at kede sig.

Hvis du selv har en rigtig god idé til en gratis aktivitet, eller til hvordan man kan spare penge, så tilføj venligst en kommentar! Sammen kan vi forbedre min liste og hjælpe hinanden til at spare endnu flere penge.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Vælg nogle temaer, såsom mønstre, bogstaver eller farver og gå på jagt omkring i huset. Lad f.eks. børnene finde 3 ting i farven rød eller 4 ting der er firkantede. Lav et skema, og lad dem selv krydse af, for hver ting de har fundet.

Legen er også god til at øve begyndelsesbogstaver. Brug et kamera som f.eks. det, der findes i Ipad’en eller mobiltelefonen. Lad barnet finde og fotografere ting, der begynder med udvalgte bogstaver. For hver ting der er fotograferet, sættes et kryds i skemaet. Kreative løsninger som f.eks. en orange appelsin kan fint gøre det ud for en ting der starter med o.

Børn elsker en god skattejagt, og du kan nemt og hurtigt forberede den, hvis du køber en færdig skattejagt til print. Skattejagten består af forskellige typer af sjove opgaver, som børnene skal løse for at finde frem til den næste post.

Send børnene afsted enkeltvis eller i hold. Du kan bruge den til børnefødselsdagen, i legegruppen eller blot derhjemme på en helt almindelig dag.

En klassiker. Alt du behøver er musik, og så er det bare med at stå helt stille når musikken sættes på pause. Du kan opfordre børnene til at ”fryse” i sjove positurer eller med sjove ansigter. Brug en bred vifte af musikalske stilarter og tempi. Du kan evt. lade det større barn styre musikken, imens du danser med de små.

Hvad kan man lave 2 personer?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil