:

Hvad kan man lave i Danmark i regnvejr?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave i Danmark i regnvejr?
  2. Hvad kan man lave 2 personer?
  3. Hvad kan man lave med familien når det regner?
  4. Hvad er der af indendørs aktiviteter?
  5. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  6. Hvad kan man lave på en regnvejrsdag med kæresten?
  7. Hvad kan man lave med sin BFF?
  8. Hvad kan man lave selv?
  9. Hvad kan man lave med børn gratis?
  10. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?
  11. Hvad skal du lave i weekenden?
  12. Hvad kan man lave i Danmark gratis?
  13. Hvad kan man lave når man keder sig alene?
  14. Hvad kan man lave uden for?
  15. Hvad kan man lave med sin veninde 14 år?

Hvad kan man lave i Danmark i regnvejr?

Lad sanserne blive udfordret af storslåede, internationale kunstudstillinger i spektakulære rammer. Find nye sider af den danske kulturskat og bliv inspireret af kunsten på nogle af Danmarks mest toneangivende museer og kulturinstitutioner.

Året rundt kan du i København finde forskellige spa'er, sauner og wellnessbehandlinger, som giver dig varmen, når vinteren virkelig kalder på det, eller som bare er en helt særlig måde at bruge en hyggelig sommeraften ved havnen. Fra det klassiske og luksuriøse til det mere alternative. &a

Hvad kan man lave 2 personer?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med familien når det regner?

På Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er der mange spændende maritime udstillinger, som fortæller om søfartens historie, offshoreindustrien samt fiske- og dyrelivet i Nordsøen. Oplev originale gamle havnebygninger fra havnen i Esbjerg, en bunker, der var en del af Hitlers Atlantvold fra 2. Verdenskrig og gamle fiskekuttere af træ i museets friluftsafdeling. I museumshallerne kan I gå på opdagelse i de mange akvarier, klappebassinet og skiftende temaudstillinger. Fiskeri- og Søfartsmuseet byder også på et stort bassin med sæler, hvor I kan opleve sælerne på tæt hold. Et hvalskelet, en udstilling om Vadehavet og en stor udendørs legeplads hører også til oplevelserne, så I får muligvis behov for at samle kræfter i museets bistro i løbet af dagen. Adresse: Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg. Køretid i bil: Fra Blåvand ca. 35 min., fra Henne Strand ca. 40 min., fra Søndervig ca. 1 time og 30 min.

Bowl’n’Fun i Esbjerg byder på masser af indendørs sjov for unge og voksne. Her er der rig mulighed for at få både sjov og action. Kør et løb mod vennerne på den store gokartbane, lav et strike på en af de 16 bowlingbaner, spil en runde golf i en af de 4 golfsimulatorer, gå på virtuel jagt i de 2 skydesimulatorer eller snup et spil minigolf udenfor, hvis vejret tillader det. Herudover byder Bowl’n’Fun også på en racerbilssimulator og buffetrestauranten “The Grill” (aftenåben). Adresse: Glarmestervej 6 – 12, 6710 Esbjerg V. Køretid i bil: Fra Blåvand ca. 35 min., fra Henne Strand ca. 40 min., fra Søndervig ca. 1 time og 20 min.

Svømmestadion Danmark i Esbjerg er Danmarks største badeland med mere end 10.000 kvadratmeter, hvor du blandt andet kan se frem til et tropisk badeland med bølgebad, børnebassiner, babybassin, vandrutsjebane, svømmebassin med 50 meter-baner, springtårn og en stor wellnessafdeling med spa og forskellige saunaer. Adresse: Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Køretid i bil: Fra Blåvand ca. 35 min., fra Henne Strand ca. 45 min., fra Søndervig ca. 1 time og 22 min.

I LEGO® House i Billund, ikke langt fra Legoland, bliver voksne til børn igen, når de dykker ned i LEGO’s mere end 80 år lange historie. Tab kæben over de mange vanvittige LEGO® byggerier og giv dig selv lov til at lege med de 25 millioner byggeklodser i timevis. Adresse: Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund. Køretid i bil: Fra Blåvand ca. 1 time og 10 min., fra Henne Strand ca. 1 time og 10 min., fra Søndervig ca. 1 time og 25 min.

Hvad er der af indendørs aktiviteter?

Hvad skal vi lave på en regnvejrsdag. Her får du en masse idéer til ting I kan lave med børnene, når vejret er til indendørshygge.

Er du træt af kemi i dine børns slim. Så lav din egen af kartoffelmel og vand. Den er mega klistret og ungerne vil elske den!

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Hvad kan man lave på en regnvejrsdag med kæresten?

Det føles helt forkert at skrive det her indlæg, nÃ¥r solen faktisk skinner udenfor. Men vi ved jo hvor ustadigt vejret kan være, og lige pludselig skifter det til regn igen, og sÃ¥ er det  jo rart at have et par planer ved hÃ¥nden.

Størstedelen af vores ferie er nemlig blevet brugt herhjemme, så jeg føler vi har oplevet lidt af hvert. Mest af af alt har det regnet, og det har derfor primært budt på indendørsaktiviteter.

Hvad kan man lave med sin BFF?

Vi elsker at være sammen med vores veninder, men det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Det er jo heller ikke fordi det ligefrem bliver nemmere, jo ældre man bliver. Selvom man har været veninder i mange år, er det dog stadig vigtigt at pleje venskabet af og til. Derfor har vi samlet 10 tips til, hvad du og din bedsteveninde skal lave sammen i år.

 1. Se en tv-serie sammen

Hvad kan man lave selv?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Hvad kan man lave med børn gratis?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

Kom ud og oplev en by nær dig på en helt ny måde! 

Det populære spil, hvor du går rundt i byen og løser en gåde er blevet meget populært inden for de sidste par år og særligt under corona. Hvilket vi forstår hypen omkring. For det er en nem og sjov måde at komme ud og opleve ting på! 

Klatring i en af de mange klatreparker vi har i Danmark, er også en unik måde at komme uden for på. 

Selvom det måske er noget man forbinder med firmaarrangement eller større udflugter, kan det også være en genial måde at lave noget med veninderne eller vennerne på. Mange steder bliver det ikke dyrere pr. person, hvis man er færre. 

Det kan godt være, at vores danske sommer ikke helt er det samme som en sommer på Mallorca eller giver samme fornemmelse som Sydfrankrig. 

Men når det blæser op og vi ofte synes at det er lidt for meget til en fredelig dag på stranden, så er det faktisk ofte perfekte forhold for noget andet. 

Noget andet, som er blevet meget populært de seneste år – surfing! Vil du også gerne vide, hvor du kan komme ud og prøve kræfter med 2 af jordens vildeste elementer? 

Hvad skal du lave i weekenden?

We and our partners use cookies to Store and/or access information on a device. This data can be used for Personalised ads and content, ad and content measurement, audience insights and product development. An example of data being processed could be a unique identifier stored in a cookie. Some of our partners may process your data as part of their legitimate business interests without asking for consent. To view the purposes for which they believe they have a legitimate interest, or to object to this data processing, please use the vendor list link below. The consent you provide will only be used for data processing originating from this website..

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Davids Samling er centralt placeret i det historiske København, tæt på Kongens Have.

Museet indeholder en perle af en privatsamling af fantastisk islamisk kunst, ældre europæisk og nyere dansk kunst...

Besøg Christiansborgs tårn, Tårnet. Med sine 106 meter er Tårnet Københavns højeste, og det byder på en storslået udsigt ud over byens tage. 

Det er gratis at nyde udsigten og kan kombineres med en m...

Hvad kan man lave når man keder sig alene?

Hvor mange mapper med gamle worddokumenter ligger efterhånden og roder rundt på dit skrivebord? Sikkert en hel del. Sæt en dag af til en gennemgå det hele, gem vigtige ting på en harddisk og slet alt det, du aldrig kommer til at åbne igen. Når du er færdig med det, så sluk computeren og gennemgå den udenpå. Tastaturet på din computer kan nemlig være dækket af op til fem gange så mange bakterier som et offentligt toilet. Klamt, ikke? I de kommende uger, får du rig mulighed for at rengøre alle hjørnerne på tasterne, som du rører ved hver dag. Mere veloplagt tidspunkt findes nok ikke! Her guides du gennem rengøring af et computertastatur.

Du har sikkert en hel skuffe fyldt med tøj, du ikke har haft på de sidste to år. Brug en dag på en gennemgå og prøve det hele. Er der en mulighed for, at glitterblusen får renæssance om nogle år? Hvis nej, så aflevér den i genbrug (ikke hverken i dag eller i morgen, men om et par uger). Hvis ja, så behold den – men læg den væk i en tillukket kasse på loftet eller en bedroller, så den ikke ligger og fylder i skuffen. Til sommer har du sikkert glemt alt om din nedgemte kasse, og så er det, som at få en helt ny garderobe. Smart!

Hvad kan man lave uden for?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvad kan man lave med sin veninde 14 år?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.