:

Hvad koster en tatovering i København?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en tatovering i København?
 2. Hvad koster det at få lavet en tattoo?
 3. Hvor må man ikke få tatovering?
 4. Hvor gør det mest ondt at få lavet en tatovering?
 5. Hvor lang tid holder en tatovering?
 6. Hvad koster en full sleeve tattoo?
 7. Hvad koster en tatovering i gennemsnit?
 8. Hvad må man ikke før tatovering?
 9. Hvad må man ikke når man lige har fået en tatovering?
 10. Hvad må man ikke efter man har fået en tatovering?
 11. Hvad må man ikke når man har fået en tatovering?
 12. Hvad koster det at få en hel arm tatoveret?
 13. Hvad betyder de 3 prikker på hånden?
 14. Hvornår må man gå i bad efter en tatovering?
 15. Kan man drikke alkohol efter tatovering?

Hvad koster en tatovering i København?

Som tatovør får jeg rigtige mange spørgsmål og jeg har derfor prøvet at samle lidt sammen og forsøgt at besvare de mest hyppige.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig under "Booking" hvor jeg nok skal vende tilbage hurtigst muligt.

Hvad koster det at få lavet en tattoo?

Det er uhyrt vigtigt at du som kunde sikrer dig at tatovøren og tattooshoppen som laver din tatovering er ordentlig. Registreret tatovører skilter med dette, og det er ikke et problem at spørge dem om de er registrerede. Altid spørg. Der er også en række parametre som du skal sikre dig inden du beslutter dig for en tatovør:

 • Er tattooshoppen og arbejdspladsen sanitær? Se godt efter på bænkene, stolene, udstyret, bordet og stedet generelt. Ser det rent ud?
 • Ser alt udstyret normalt og rent ud i lokalet?
 • Bærer tatovørern/e handsker, når de tatoverer?
 • Kan du se steriliseringsstationen? En steriliseringsstation skal ikke kun være en gryde, der koger på komfuret.
 • Hvor har de købt deres udstyr? Købte de det fra en legitim købmand?
 • Indtages der alkohol af tatovørene imens de tatovører? Dette er et stort rødt flag.
 • Giver de kun vage eller forvirrede instruktioner om, hvordan de vil udføre din tatovering?
 • Under tatoveringen er de uprofessionelle eller særdeles hårde med udstyret?Hvis du ikke kan svare ja til alle ovenstående, eller hvis du har den mindste beymring omkring ovenstående ved din tatovør eller tattooshop – skal du gå! Alle registrerede tatovører er ved lov forpligtet til at have sanitære forhold. De fleste gør meget ud af at kunden får en god oplevelse også. Men det vigtigste du kan gøre er at sikre dig ovenstående inden du får en tatovering: Udover en risikabel tatovering, kan du også tage hjem med en infektion eller en sygdom. Plus, du kan opleve mere smerte, hvis du får en tatovering af en dårlig kunstner modsat en professionel.

Hjemmetatovører kan kun lave tatoveringer billigere fordi de hopper over hvor gærdet er lavest. Selvom du kunne spare penge, vil du i sidste skulle tredoble beløbet, du oprindeligt brugte ved enten at dække tatoveringen eller få den fjernet. Derudover kan du potentielt betale en pris der er langt større, i form af infektion eller sygdom!

Hvor må man ikke få tatovering?

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Nødvendig

Hvor gør det mest ondt at få lavet en tatovering?

 • Ribben: Ribben tatoveringer er kendt for at være en af de mest smertefulde. Huden i dette område er meget tynd, hvilket betyder, at nålen trykker direkte på knoglen ved tatovering.
 • Fødderne: Fødderne har mange nerveender, hvilket betyder, at tatovering af dette område kan være meget smertefuldt. Derudover er huden på fødderne meget tynd, hvilket øger smertefølelsen.
 • Hænder og håndled: I lighed med fødderne indeholder hænder og håndled også mange nerveender. At tatovere disse områder kan være meget smertefuldt, især hvis det er på indersiden af håndleddet eller fingrene.
 • Hovedet: At tatovere hovedet, inklusive området bag ørerne og halsen, kan være meget smertefuldt. Huden i disse områder er meget følsom, hvilket øger følelsen af smerte Hvor gør tatoveringer mindst ondt?

Hvor lang tid holder en tatovering?

Hos os bliver prisen fastlagt på grundlag af dit design, og ikke kun hvor lang tid selve udførelsen tager. Forud mange projekter ligger der ofte flere arbejdstimer i forberedelse, research og udarbejdelse af designet.

Det kan være svært at give en pris på en tatovering, hvis vi ikke kender de afgørende faktorer. Størrelse, detaljegrad og det generelle omfang af opgaven er afgørende. En stor tatovering med mange detaljer er typisk ensbetydende med en højere pris. Sørg derfor, så vidt muligt, at inkludere ca. størrelse, placering, og stilart i din henvendelse. Det absolut bedste er hvis du vedhæfter reference-billeder eller illustrationer.

Ofte bliver designet en smule større eller mindre end forventet, fordi vi tilpasser det til dig på dagen, derfor giver vi tit en margen på hvad den endelige pris vil være. Ved mindre tatoveringer kan vi typisk give dig en meget præcis pris.

Du bestiller tid ved at kontakte os! Vi anbefaler du bruger vores Kontaktformular.

Det er også muligt at komme ind forbi vores butikker til en uforpligtende samtale omkring dit projekt. Husk vi laver næsten alle slags tatoveringer – både store og små!

Du kan også ringe ind på tlf: 31754828 for at høre nærmere. 

Det kan varierere meget hvornår vi har ledige tider til netop din næste tatovering. Kontakt os for at høre og aftale nærmere!

Vi har stærkt begrænsede tider i weekenden. Det er derfor en fordel hvis du har mulighed for at aftale en tid på en hverdag.

Nej, men vi kan lave et nyt design hvor vi tager udgangspunkt og inspiration til en vis grad.Vi ønsker ikke at kopiere andre folks tatoveringer. Vi stræber derfor altid på at være innovative i vores tatoveringer. Dog er der nogle stilarter og motiver der altid vil have en ensartethed til en vis faktor.– Ville du bryde dig om, hvis din nabo gik rundt med din tatovering ugen efter?

Hvad koster en full sleeve tattoo?

Hva koster en sleeve? Du har kanskje tenkt tanken på en sleeve, men lurer på hva det kan koste. Det er det veldig mange andre som gjør også, så vi skal forklare litt her. Det er noen faktorer som spiller inn.

Det er stor forskjell på tatovøren generelt der ute. Husk at hvem som helst kan i bli en tatovør! Det stilles ikke særlige krav til den som utfører tatoveringene men lokalet man bruker til å tatovere i.

Hvad koster en tatovering i gennemsnit?

Vi kan forestille os, at En helkropstatovering er, som navnet antyder, en tatovering, der dækker en stor del af vores hud. Disse tatoveringer dækker normalt enten hele torsoen (eller hele ryggen) eller hele kroppen, og selvom dette ikke altid er tilfældet, har de sandsynligvis et beslægtet og udvidet tema, hvis de var beregnet til at blive tatoveret fra bunden.

Vi har talt om irezumi, den japanske tatoveringskunst, ved andre lejligheder. Fuldkrops tatoveringer har en god forbindelse til denne stil, som I det traditionelle Japan har denne type tatovering sine egne regler for placering.

Ligesom det deler hele ryggen med vestlige helkropstatoveringer, i Japan er der egne modeller af denne type tatovering:

 • Donburi Sōshinbori (総 身 彫 り): Det er helkropstatoveringen uden åbninger.
 • Munewari Sōshinbori (胸 割 り 総 身 彫 り): Det er helkropstatoveringen med åbningen på brystet.
 • Munewari (胸 割 り): tatovering på brystet, men med en åbning i midten.
 • Nagasode (長袖): tatovering, der dækker hele armen.
 • Shichibu (七分): bogstaveligt talt '7 dele', tatovering, der dækker fra skulderen til midten af ​​underarmen.
 • Gobu (五分): bogstaveligt talt '5 dele', det er tatoveringen, der spænder fra albue til skulder.
 • Hanzubon (半 ズ ボ ン): Det er det stykke, der dækker benene op til knæet, med den indvendige del af benene tatoveret.

Hvad må man ikke før tatovering?

Nå, kom til situationen med at have binged på øl, glas vin eller cocktails, Hvilken slags problemer kan vi stå over for, hvis vi står over for en tatoveringsmaskine? I dette tilfælde skal vi tage udgangspunkt i, at alkohol fortynder blodet og kan blive et problem, når tatovering gør sit job. Det vil sige, vi vil blø meget mere end normalt. Og problemet kan ikke kun opstå under fremstillingen af ​​tatoveringen, men også i helingsprocessen.

Hvad må man ikke når man lige har fået en tatovering?

Det korte svar er: “Ja da!” Mange har den opfattelse at man udelukkende skal tatoveres i vinterperioden, så man kan give sin tatovering god tid til at hele og sørge for at den undgår sollys.

Der er selvfølgelig sandhed i, at din tatovering har bedst af ikke at få sollys. For meget sol beskadiger huden, og du kan risikere infektion eller at farven i tatoveringen falmer eller ændrer sig. Derfor vælger mange at blive tatoveret i de mørke vintertider, hvor der er mindre arbejde i healingsprocessen, fordi du ikke skal være ekstra forsigtig med din tatovering i forhold til sollys.

Tag f.eks. en by som Miami der ligger i det sydlige Florida og har masser af sollys året rundt. De bliver stadigvæk tatoveret til trods for dette. De er bare bedre til at bruge noget vi danskere har en tendens til at glemme; solcremen! Det skal dog siges, at man som udgangspunkt skal man være forsigtig med for meget sol de første par uger efter din tatovering er lavet.

Hvad må man ikke efter man har fået en tatovering?

Krokodilleolie er effektiv hudpleje til en lang række hudlidelser. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv hudpleje til små sår og rifter. Den fremskynder helingsprocessen f.eks. efter du har fået ny tatovering.

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, som er kendt for at genopbygge skadet og ødelagt hud.

Prøv krokodilleolien i dag og få 90 dages tilfredshedsgaranti, som medlem af vores gratis kundeklub.

Hvad må man ikke når man har fået en tatovering?

Når du har fået din tatovering, bør du bl.a. pleje huden for at undgå infektion – og så bør du undgå sollys på det tatoverede område. Efter huden er helet op, bør du bruge solcreme på den tatoverede hud.

Spørg tatovøren om følgende, når du har fået din tatovering:

Hvad koster det at få en hel arm tatoveret?

Hva koster en sleeve? Du har kanskje tenkt tanken på en sleeve, men lurer på hva det kan koste. Det er det veldig mange andre som gjør også, så vi skal forklare litt her. Det er noen faktorer som spiller inn.

Det er stor forskjell på tatovøren generelt der ute. Husk at hvem som helst kan i bli en tatovør! Det stilles ikke særlige krav til den som utfører tatoveringene men lokalet man bruker til å tatovere i.

Hvad betyder de 3 prikker på hånden?

#26   12. jan 2014 De 3 plette kan have flere end en betydning betydning

De kan stå for tro håb og kærlighed

Hvornår må man gå i bad efter en tatovering?

En kort liste til, hvad du kan gøre for at være helt klar til din tid hos tatovøren.

 • Få en god nattesøvn natten før din session.
 • Spis et godt måltid mad inden din session. Medbring evt. lidt mad og drikkelse, hvis det bliver en længere session. Slik er også fint for at undgå at gå sukkerkold.
 • Husk alle billeder, referencer og inspirationskilder. Du har måske sendt det til os, men det kan ske, at vi ikke længere har mailen. Så husk det. Digitale billeder er bedst.
 • Undgå alkohol og koffein drinks fra dagen før frem til din tid. Det vil sætte blødningen for hurtigt i gang og gøre, at blækken ikke sidder ordentlig fast i huden.
 • Ved alle nye kunder er der altid en dansk shop manager til sted.

Guide til, hvordan du behandler din nye tatovering fra Custom Made Ink.

Kan man drikke alkohol efter tatovering?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.