:

Hvor kan man holde gratis i København?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man holde gratis i København?
 2. Hvilken parkeringszone er billigst?
 3. Hvad betyder øvrige tid p zone?
 4. Hvad betyder blå zone parkering?
 5. Hvilken station er tættest på parken?
 6. Hvornår må man parkere gratis?
 7. Hvad er billigst parkman eller EasyPark?
 8. Hvad koster det at parkere i blå zone i København?
 9. Kan man få en bøde hvis man sidder i bilen?
 10. Hvor lang tid skal der gå før en p vagt må give en bøde?
 11. Hvor er det bedst at parkere ved Parken?
 12. Hvor er metroen på Østerport station?
 13. Er der gratis parkering i København i weekenden?
 14. Er Q-Park og EasyPark det samme?
 15. Kan man parkere alle steder med EasyPark?

Hvor kan man holde gratis i København?

København kan være en udfordrende by at køre bil i – særligt hvis man ikke holder til i byen til dagligt, men kun besøger den en gang imellem. Selvom den offentlige transport i byen er rigtig god med både S-toge, Metrolinjer og ikke mindst regionaltoge og masser af taxaer, så er der stadig masser af steder, hvor du kan komme af med bilen til en fornuftig pris.

Hvilket parkeringshus der er mest hensigtsmæssigt at bruge, afhænger i høj grad af, hvor du skal hen i byen.

Hvilken parkeringszone er billigst?

Skal du besøge Aalborg i bil? Aalborg er Nordjyllands hovedstad og en sportsliga for sig selv. Den lille nordjyske storby byder på en lang række oplevelser for både store og små. Du finder alt fra museer, fortidsminder til Zoologisk Have med alverdens dyr. Men når du ankommer i bil, kan det være rart at vide, hvor der er mulighed for at parkere i Aalborg, og hvilken parkeringszone er billigst. Bliv derfor på siden og få styr på parkering.

Som mange andre storbyer i Jylland, er Aalborg en by i konstant udvikling, hvor flere og flere flytter til for at studere på en videregående uddannelse eller arbejde for en virksomhed. Dette kan øge efterspørgslen af parkeringspladser, mens udbuddet forbliver det samme. I Aalborg findes der mere end 4000 parkeringspladser i den lille nordjyske storby fordelt på både offentlige og private pladser. Derfor er det vigtigt at kende til de forskellige parkeringsmuligheder i Aalborg, og hvor du finder den billigste parkeringszone, før du aflægger byen et besøg.

Hvad betyder øvrige tid p zone?

Her kan du få forklaringen på, hvad informationen på p-skiltet betyder.

Ofte er færdselstavler forsynet med en eller flere pile, der fortæller dig, i hvilken retning skiltet gælder. Peger pilen opad, gælder skiltet fra standeren og frem til næste vejkryds. Peger pilen nedad, gælder skiltet fra standeren og bagud til forrige vejkryds.

Et praktisk råd: Hvis du stiller dig foran skiltets forside, og forestiller dig, at du "lægger skiltet ned" i kørselsretningen, så vil pilene pege i "den rigtige" retning. 

Hvad betyder blå zone parkering?

Tæt på stationen

Lige ved krydset mellem Jagtvej og Nørre Allé ligger Vibenshus Runddels metrostation. Stationen er nabo til en af Københavns største parker, Fælledparken, der med sine store, grønne områder danner rammen for et idrætsengageret, farverigt lokalmiljø. Mange løbeglade københavnere jogger rundt i Fælledparken, som også huser flere fodboldbaner og et udendørs træningsanlæg samt det store fodboldstadion, Telia Parken, hvor F.C. Københavns ’løver’ har hjemmebane. Den farverige sammensætning af Østerbros lokalmiljø er også taget med ned under jorden, hvor stationsrummets vægbeklædning prydes af lister i alverdens farver.

Hvilken station er tættest på parken?

Tæt på stationen

Lige ved krydset mellem Jagtvej og Nørre Allé ligger Vibenshus Runddels metrostation. Stationen er nabo til en af Københavns største parker, Fælledparken, der med sine store, grønne områder danner rammen for et idrætsengageret, farverigt lokalmiljø. Mange løbeglade københavnere jogger rundt i Fælledparken, som også huser flere fodboldbaner og et udendørs træningsanlæg samt det store fodboldstadion, Telia Parken, hvor F.C. Københavns ’løver’ har hjemmebane. Den farverige sammensætning af Østerbros lokalmiljø er også taget med ned under jorden, hvor stationsrummets vægbeklædning prydes af lister i alverdens farver.

Hvornår må man parkere gratis?

In Frederiksberg there is two hours of free parking, but when you park your car, you cannot use your parking disc. 

Instead, you will need to use one of the six parking apps, or a parking-meter. You can also still buy your parking ticket on the municipality’s website, or through one of the local sellers. You will find a map showing the locations of our local sellers and parking-meters here: www.frederiksberg.dk/parkeringsbillet

Hvad er billigst parkman eller EasyPark?

Parkerings-apps er kommet for at blive. De smarte systemer, der helt sparer p-billetten væk, og som inkluderer masser af smarte funktioner, findes desuden også i mange former og varianter. Hvilke kan du egentlig bruge - og hvor?

I denne mini-guide giver vi dig et komplet overblik over de mest populære parkerings-apps derude. Så slipper du for at famle dig frem i blinde, når du skal finde ud af hvordan du skal parkere på det sted, du nu engang har udset dig.

Hvad koster det at parkere i blå zone i København?

Når det kommer til gratis parkering i KBH, er hovedstaden inddelt i zoner, som ikke indbefatter de betalingszoner, der ellers er gældende. Er du i en betalingszone, skal du undersøge, hvilken farve zone du er i; rød, grøn, blå eller gul.

Kan man få en bøde hvis man sidder i bilen?

Du får en bøde på 1500,- kroner hvis du ikke har sikkerhedssele på, det gælder uanset om du kører i bil, lastbil eller varevogn. Har du en person i bilen som er under 15 år, koster det yderligere 2000,- kroner i bøde, et klip i kørekortet samt en afgift på 500,- kroner, som går til Offerfonden læs om Offerfonden her.

Hvor lang tid skal der gå før en p vagt må give en bøde?

Du kender det sikkert. Din betalte P-billet udløber om to minutter, men du skal liiiiiiige på toilettet eller have en kop take-away-kaffe, inden du går hen til bilen. Altsammen i visheden om, at der da lige går fem-ti minutter, fra din p-billet udløber, til der falder en p-afgift. For den gode P-vagt skal jo kunne konstatere, at der rent faktisk er tale om manglende betaling af P-afgift. Altså at der ikke er en anden P-billet i bilen, og derefter skal bilen holdes under observation, da du jo kan være på vej med en ny P-billet. Men glem det.

At man skulle have små ti minutter på hånden er en alment udbredt vildfarelse, som ikke gælder i P-afgiftsjunglen anno 2012. Faktisk opererer private P-selskaber med en observationstid på helt ned til tre minutter. Så udløber din parkering kl. 13.58, kan du have en bøde kl. 14.01, og P-vagten vil være over alle bjerge, når du kommer tilbage til vognen kl. 14.05. Med kaffe eller en lettet blære.

Hvor er det bedst at parkere ved Parken?

Når du skal til Parken på arrangementsdage, så anbefaler vi, at du ikke benytter bil. Nedenfor finder du nærmere info om mulighederne for transport til Parken.

Vi anbefaler, at du bruger Google Maps for at finde den optimale vej til Parken. Bemærk dog, at det er svært at parkere tæt på Parken på en kampdag. Se nærmere info om parkering nedenfor.

Hvor er metroen på Østerport station?

To forskellige linjer har været i offentlig høring ift. metroens fremtidige udvikling, som samtidig skal understøtte en metroføring mod Lynetteholm. En lilla linje fra Københavns Hovedbanegård via Amagerbrogade til Refshaleøen og Lynetteholm, og en orange linje fra Østerport til Refshaleøen og herfra til Lynetteholm. Nu har forligskredsen besluttet at gå videre med den lilla linje, M5, som rummer 10 stationer herunder et stop på Østerport.

”København skal have meget mere metro, som løfter den kollektive trafik og binder byen sammen på en grøn, bæredygtig og social måde. Derfor er jeg glad for, at et flertal på Rådhus nu har valgt at gå videre med en ny M5 linje, der skal stå færdig i 2035 og sikre metro mod Refshaleøen og Lynetteholm,” siger overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen (S)

Er der gratis parkering i København i weekenden?

Der er enkelte steder mulighed for gratis parkering i København. Du kan parkere gratis i en tidsbegrænset zone – i et begrænset tidsrum. Dette tidsrum kan du aflæse fra skiltene i zonen. Det er vigtigt, at du husker at sætte p-skiven i disse zoner.

Læs mere om parkeringszonerne i København

Er Q-Park og EasyPark det samme?

En sommerdag i juni for godt et par år siden parkerede en bilist på Admiral Hotels parkeringsplads i Toldbodgade i København. Han betalte via EasyParks app på mobilen for parkeringspladsen. Troede han.

Da han kom tilbage, var bilen blevet forsynet med en p-afgift fra Q-Park. Det viste sig, at parkeringsappen havde spillet ham et puds og placeret bilen på den nærliggende kommunale vej. Bilisten havde altså betalt for en forkert p-plads.

Kan man parkere alle steder med EasyPark?

Elendig app som er rodet og misvisendec nærmest umuligt at overskue for brugeren. Man ender op med en bøde på over 800 kr selv om man har gjordt sit yderste for at betale for sin parkering. Virkelig ærgerligt at easypark ikke vil tage kritikken til sig og tage ansvar for alle dem der ender op med bøder når de benytter sig af deres app. Jeg vil undgå at benytte easy park for alt i verden fremover

Svindel og humbug! Giver kontrolafgift selvom der er betalt via appen! Det er som privatperson helt umuligt at gøre noget ved. "Kundeservice" siger at jeg i telefonen er nummer 2 i køen og betjenes af 11 medarbejdere. Har nu været på hold i over 1 time. De er interesseret i at de er umulige at komme i kontakt med så man "giver op" og bare betaler. Pas på med at holde hos dem!

Easy Park - den ultimative forretningsmodel.Som beboer i Udkanten har jeg to gange i den sidste måned bevæget mig ud i P-land!!

Først en parkering ved Kronborg, hvor jeg brugte appen korrekt. Jeg fik alligevel en bøde på kr. 600 fordi jeg havde skiftet bil og glemt at tilmelde den nye.Jeg betalte altså for parkeringen for en bil jeg ikke har mere og fik en bøde for den nye bil.Klage medførte svaret "p-vagten kan jo ikke se at der er betalt for en anden bil" - og det er jo korrekt, men når jeg så forklarer sammenhængen, viser det sig at Easy Park er eet firma og Forpagteren af P-pladsen er et andet. Man giver altså en kunde, der HAR bestalt en bøde oveni!Tre uger senere i Århus ved Godsbanen.Parkerering med korrekt brug af appen ved godsbanen, hvor der er ca 30 pladsen afstribet i siderne, men ikke foran. De flinke bilister (og mig) kører så tæt på godsbanen for at give god oplads bagtil og ser ikke en skilt 15 meter væk med en kørestol. P-vagten kommer forbi og tjener så rigeligt sin dagløn ved at give bøder til ca. 9 ud af 11 biler.Der skal være plads til en kørestol FORAN bilerne!.Easy Parks prisværdige engagement i de handicappedes ve og vel er så en gave, der bare bliver ved at give. Kr. 875 x 9 giver kr. 7.875 på en lørdag, måske kr. 55.125 på en ude, kr. 220.500 på en måned og kr. 2.646.000 årligt. Dette naturligvis forudsat at kunderne ikke opdager fælden. En enkel afstribning foran ville løse problemerne, men så virker fælden jo ikke mere.Føj for et svindelfirma!Georg Østerbye, Nykøbing Mors

Da parkeringshuset i Valby (spinderiet) ikke kan fange udkørsel, prøvede jeg at komme igennem jeres kundeservice nu her.

Jeg ringede 16:30 - de var 4 i kø før mig (2 medarbejdere der tog opkald), en halv time efter 2 mindre i kø. Så stopper opkaldet (fra jeres side), og så kan jeg jo kun ringe igen, for at finde ud af jeg nu er nummer 12…

Jeg vil stadig gerne i kontakt med jer, da problematikken er at der er en igangværende parkering jeg ikke kan stoppe.