:

Hvad er det billigste fitness center?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er det billigste fitness center?
 2. Hvad koster det at gå i Fitness World?
 3. Hvad koster det om måneden at gå i fitness?
 4. Hvor gammel til fitness?
 5. Hvor meget koster 1 måned i Fitness World?
 6. Hvad koster FitnessX for 1 person?
 7. Kan man få studierabat i Fitness World?
 8. Hvem ejer billig fitness?
 9. Hvor ofte skal man gå i fitness?
 10. Hvor meget må en 15 årig styrketræne?
 11. Kan en 13 årig gå i fitness?
 12. Hvad koster det i fit og sund?
 13. Hvad hed FitnessX før?
 14. Kan man komme ind i fitness uden kort?
 15. Hvad sker der hvis jeg ikke betaler fitness?

Hvad er det billigste fitness center?

Når du vælger fitnesscenter, så skal du være opmærksom på, at fitnesscentrene ofte udbyder forskellige ting.

Derfor skal du lige have en liste klar på, hvad du gerne vil have ud af dit fitnesscenter. Det nytter jo ikke noget, at det er billigt, hvis ikke det lever op til dine forventninger.

 • Skal du bruge holdtræning?
 • Hvor gode omklædningsfaciliteter har du brug for?
 • Hvilke andre faciliteter som fx sauna, vil du gerne have adgang til?
 • Træner du mest i maskiner eller med frie vægte?
 • Hvilke abonnementstyper har de forskellige centre? Det billigste abonnement kan sommetider være for skrabet for det, du gerne vil have ud af det.
 • Er kæden landsdækkende og kan du bruge træningscentre forskellige steder, eller binder du dig til et center?

Her har vi lavet et overblik over de billigste fitnesskæder i Danmark.

Hvis du har ændringer til listen, så skriv endelig til mig på [email protected].

Hvad koster det at gå i Fitness World?

Den britiskejede fitnesskæde vil forbedre medlemsoplevelsen i kædens 169 danske centre. Samtidig skal forskellige priser i hvert center være med til at sikre medlemmer i samtlige byer.

I forsøget på at få flere medlemmer sætter Fitness World nu turbo på udviklingen i Danmark.

Hvad koster det om måneden at gå i fitness?

I langt de fleste centre, er det muligt at tilkøbe ALL-IN til sit medlemskab for kun 100 kr./md. Med ALL-IN kan du hver dag tage et produkt fra ALL-IN sortimentet. (dog max 1. pr. døgn).

Med ALL-IN kan du tage et af de velsmagende produkter fra ALL-IN-serien, så du er sikker på, at du ikke går død under træningen eller at din krop mangler protein efter træningen. I serien er der forskellige proteinprodukter til dig, der har behov for protein til dine muskler og forskellige energiprodukter til dig, der konditions- eller cardiotræner. Der er naturligvis også en kold kildevand til dig, der bare skal have slukket tørsten.

Hvor gammel til fitness?

15. September 2021 Pixabay

Har du et barn, der gerne vil i gang med at træne, men som ikke er fyldt 18 endnu? Så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der er forskellige regler for, hvornår børn må træne, alt efter hvilket center der er tale om.

Hvor meget koster 1 måned i Fitness World?

(1 uge 149,- / 1 md. 349,- / 3 md. 799,- / 6 md. 1.499,-)

Et forudbetalt medlemskab giver dig mulighed for at træne både fitness og hold i dét center, du har købt det i. Betaling sker ved indgåelse af medlemskabet, og medlemskabet gælder den periode, der er betalt for. Medlemskabet ophører automatisk, når perioden udløber. Medlemskabet kan ikke opsiges eller sættes på pause før udløbsdatoen, og et købt medlemskab kan kun fortrydes jævnfør PureGyms medlemsbetingelser § 9, hvis medlemskabet er ubrugt. Medlemskabet kan kun købes lokalt i centrene, og det er ikke muligt at benytte dit medlemskort som betalingsmiddel, hvis du har et forudbetalt medlemskab.

Hvad koster FitnessX for 1 person?

GENERELTNår du opretter et medlemskab i FitnessX, accepterer du FitnessX’ medlemsbetingelser, Datapolitik og at vi må sende ændringer i medlemsbetingelserne pr. e-mail.

VARIGHED AF MEDLEMSKABDit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det.

Kan man få studierabat i Fitness World?

Fitness World har to betalingsmuligheder: For det første kan du betale med Dankort/kreditkort. For det andet kan du oprette en Betalings serviceaftale. Hvis du vil have en kreditkortaftale, skal du besøge centret i arbejdstiden, og personalet vil være klar til at hjælpe dig. De betalingsmetoder, som de støtter dig med, er sikre, og du kan have fuld tillid til disse betalingsmetoder, som bruges af de fleste mennesker.

Fitness World trækker hver måned 5 x 3 måneders medlemskaber blandt dem, der tilmelder sig deres nyhedsbrev. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mailadresse for at tilmelde dig deres nyhedsbrev, og gennem live kommunikation kan du få træningsinspiration til at få mest muligt ud af din træning, FW. members only challenges, fødselsdagsønsker og eksklusive medlemstilbud, du kan også holde dig opdateret med deres kampagner og du kan få masser af træningsinspiration og træningsplaner.

Hvem ejer billig fitness?

Salgs- og leveringsbetingelser Billigfitness.no

Nettbutikken Billigfitness.no er eid av det danske selskapet Fitness & Nutrition APS. Selskapet tilbyr et bredt spekter av fitness utstyr.

Hvor ofte skal man gå i fitness?

Der er lavet mange undersøgelser, der omhandler, hvor ofte man bør træne styrke. Nogle af undersøgelserne konkluderer, at du gør større fremskridt, jo mere du træner. På den anden side er der undersøgelser, der konkluderer, at det ikke gør den store forskel.

Mange har sikkert også hørt, at man skal træne hver muskelgruppe flere gange om ugen. Ser man på undersøgelserne, har det faktisk ret meget at sige, om man træner hver muskelgruppe 1 eller 2 gange om ugen. Skal vi tro forskerne, så opstår den store gevinst, når muskelgrupperne trænes 3 eller flere gange om ugen.

Hvor meget må en 15 årig styrketræne?

Er vægttræning for børn godt eller skidt? Vi afliver et par myter.

Børn og styrketræning er et kontroversielt emne, som ofte blive forsimplet til konklusionen: “kun træning med egen kropsvægt”. Dette er en forsimpling, der ikke har bund i saglige argumenter og som i visse sammenhænge er direkte uheldig.Nedenfor vender vi nogle af de myter der hersker omkring børn og styrketræning. Med “børn” menes i det følgende børn og unge i alderen 8-15 år.

Kan en 13 årig gå i fitness?

Vi har mange i den aldersgruppe, da vi ligger tæt på mange skoler.

Reglen er, at vi anbefaler at hvis man er under 15 år træner man sammen med en voksen.

Hvad koster det i fit og sund?

"En årlig yogarejse giver overskud i en stram hverdag og så dropper jeg gerne cafébesøg”, siger Line Schiermacher, der sparer hele året for at få råd til et retreat og en aktiv ferie med sine børn.

HVAD ER ET SUNDT LIV FOR DIG? – Et liv i balance. Jeg er ikke særlig fanatisk, og jeg synes også, man skal mærke efter, hvornår nok er nok og give sig selv lov til at nyde en gang imellem. Min tankegang er meget 80/20 – jeg lever sundt det meste af tiden og giver efter i resten. Et sundt liv handler for mig ikke om en masse restriktioner, men meget mere om glæde og velvære. Det skal være sjovt at træne, og maden skal smage godt. Min træning er også mit frirum, og det er her, jeg lader op og samler energi. Jeg træner ikke for at opnå bestemte mål eller tider, men netop for at holde mig stærk og velfungerende. Jeg kombinerer typisk funktionel træning med en form for konditionstræning, oftest løb.

Hvad hed FitnessX før?

Per Lyngbak Nielsen som tidligere var topchef og medejer af Fitness World, gik i 2020 sammen med ejeren af Fitness 1-centrene Jens Refsing Andersen, om at skabe en ny landsdækkende kæde af fitnesscentre i Danmark. Egenkapitalen var 100 mio. kr. Fundamentet for det nye FitnessX blev en del af de hidtidige Fitness 1-centre, og ved åbningen i oktober 2020 var der 22 FitnessX-afdelinger i landet. Planen var at antallet skulle op på 100 centre inden fem år.[1][2] På grund af den nationale nedlukning af landet som følge af coronaviruspandemien, blev der som planlagt ikke åbnet flere centre, og i 2021 kom FitnessX ud med et underskud på 15 mio. kr.[3] I marts 2023 havde kæden åbnet fire nye centre og lukket ét, og antallet var nu på 25.[4]

Ved åbningen i 2020 ville kæden ikke indgå i et samarbejde med Anti Doping Danmark om at deres kunder kunne blive dopingtestet. FitnessX var heller ikke medlem af fitnesscentrenes brancheorganisation, Dansk Fitness & Helse Organisation.[5]

Kan man komme ind i fitness uden kort?

Ansigtsscan er en ny type teknologi, som du måske kender fra når du åbner mobiltelefonen. Dette bruges nu til at åbne rondellen i Multi Fitness.

Lige så enkelt, som når du åbner din mobil, ved at kigge på den.

Hvad sker der hvis jeg ikke betaler fitness?

Der er - for nogen af vores medlemmer - i øjeblikket forskellige udfordringer med PureGym appen, der rammer både iOS og Android brugere. Vi arbejder på sagen sammen med vores app-udviklere

Husk at du kan booke hold og meget mere når du logger ind på Mit PureGym her