:

Hvad kan man lave med hele familien?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave med hele familien?
 2. Hvilke oplevelser kan man give i gave?
 3. Hvad kan man lave med sin familie i sommerferien?
 4. Hvordan giver man en oplevelse i gave?
 5. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 6. Hvad kan man lave med familien i Danmark?
 7. Hvad er en rigtig dansk gave?
 8. Hvad giver man til manden der har alt?
 9. Hvad kan man lave med børn der ikke koster penge?
 10. Hvad kan man lave som ikke koster så meget?
 11. Hvordan giver man penge i gave på en sjov måde?
 12. Hvad giver man ældre mennesker i gave?
 13. Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?
 14. Hvad kan man lave i Danmark gratis?
 15. Hvad kan man lave med børn gratis?

Hvad kan man lave med hele familien?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvilke oplevelser kan man give i gave?

17. jul. 2023 Advertorial er leveret af annoncøren My Adventure Guide

Når man står over for at skulle finde den perfekte gave til en særlig person, kan det være en udfordring at tænke ud over de traditionelle materielle gaver. I stedet for at give noget fysisk kan man derfor overveje at give oplevelser som en unik og mindeværdig gave. Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære, da de tilbyder muligheden for at skabe minder og glæde for modtageren.

Hvad kan man lave med sin familie i sommerferien?

Faktisk har det anerkendte rejsemedie Lonely Planet i år kåret de 20 bedste strande i Europa, og her hylder de særligt en dansk strand for sit fine sand. Det drejer sig om Dueodde Strand på den smukke klippeø Bornholm, som deres rejseeksperter har kastet deres kærlighed på.

Men hvis du ikke lige har planer om at besøge Bornholm i år, kan du blot give dig i kast i denne guide til de 14 bedste strande i hele landet. Det kræver ikke andet end, at du pakker dit håndklæde, en solcreme og en god bog, før du kan slænge dig på den nærmeste strand – pak eventuelt en lækker picnickurv, hvis du tager på udflugt.

Find et Danmarkskort frem, luk øjnene og sæt din finger et vilkårligt sted på kortet. Der, hvor fingeren lander, skal du tage til.

Danmark har mange charmerende smørhuller, som du måske aldrig var kommet til at opleve, hvis du ikke havde gjort det på denne måde. Det kan være, du ender i en lille havneby med områdets bedste friske fisk? Eller måske du får en helt uventet naturoplevelse, du ikke troede, Danmark kunne byde på?

Hvis du har mod på et eventyr, så er det altid sjovt at udforske en fremmed by. Du kan selvfølgelig også bare planlægge, hvor du har lyst til at tage hen.

Mangler dine stuevægge en klat maling? Eller har dit klædeskab brug for en ordentlig rengøring? Så sæt en dag af til at give dit hjem lidt kærlighed, og hav det sjovt med at være indretningsarkitekt for en dag eller to.

Hvis du mangler kreative bud, har vi masser af artikler om, hvordan du selv kan give nyt liv til dit hjem med kreative DIY-løsninger.

Hvordan giver man en oplevelse i gave?

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en populær og unik oplevelsesgave til par, mænd og kvinder, der elsker eventyr, natur og nye oplevelser.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

 • Besøg en park. Få noget frisk luft og gå en tur gennem en nærliggende park. Tag evt. din fire benet ven med under armen.
 • Tag på kræmmermarked. Et kræmmermarked kan være et fantastisk sted, hvor du kan købe billige produkter. Men du behøver ikke bruge en krone for at have det sjovt. Prøv lokale goder, smagsprøver og hør noget musik.
 • Tag på vandretur. Nyd det gode og sunde ved vandring, mens du er omgivet af dejlig natur.
 • Hvad kan man lave med familien i Danmark?

  Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

  I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

  Hvad er en rigtig dansk gave?

  Hej Pn

  Jeg rejser til Australien om 10 dage, og skal bo ved en værtsfamilie dernede. Jeg tænkte så på jeg ville have en lille gave med :) Hvilken gave skal jeg tage med? - vil gerne have en rigtig dansk gave.

  Hvad giver man til manden der har alt?

  Hvad skal man dog købe til manden der har alt? Mangler du gaver til ham der har alt? Åhh... hvor er det dog svært at finde på en gave til manden der har alt". Passer ikke – Se blot her på siden! Her finder du gaver til mænd! Vi har et kæmpe udvalg af gadgets og gaveidéer til manden og ham der har (næsten) ALT! Er han rejsende business-man? Vi har gaven. Kan han lide golf? Vi har gaven. Elsker han chili? Vi har gaven. Mangler du en gave til kæresten? Vi har også romantiske og søde gaver! Sortimentet er nøje udvalgt og kun gode gaver til ham. Tjek vores udvalg herunder eller klik dig rund i menuen for oven!

  Fandt du ikke gaven til manden der har alt? Prøv en af de andre tags eller kategorier fra top-menuen, eller anvend søgefelteog søg på grill, golf, køkken eller hvad manden du leder efter gaver til nu går op i. Du kan måske finde de perfekte gaver til ham her: Teknik-kategorien!

  Hvad kan man lave med børn der ikke koster penge?

  Ideer til gratis aktiviteter med børn

  Man kan roligt sige at alle forældre vil deres børn det bedste, men – hvad er det bedste egentlig? Og hvad nu når pengepungen ikke rækker til flere ture til diverse dyre forlystelser?

  Hvad kan man lave som ikke koster så meget?

  “Hvad skal vi lave i dag?” Det spørgsmål har nok alle spurgt om på et eller andet tidspunkt og forståeligt nok. Selvom der findes tusindvis af mystiske egenskaber at lære, eller sjove aktiviteter at bruge tiden på, virker det stadig fuldstændig uoverskueligt rent faktisk at sætte sig i gang med det. Hvis du er havnet på denne side, har du højst sandsynligt afklaret med dig selv, at “nu er det nu” – så her får du bare nogle få ideer til hvad eftermiddagen, dagen eller weekenden kan gå med.

  Der banker et hjerte i København som alle, der besøger byen, kan mærke slå. Der er et liv og en energi i byen, som man ikke kan lade være med at blive smittet af, hvad enten man er barn eller voksen. Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

  Find et udvalg af aktiviteter for børn i København herunder.

  Hvordan giver man penge i gave på en sjov måde?

  When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

  Similar ideas popular now

  Hvad giver man ældre mennesker i gave?

  Oplevelsesgaver

  Mange ældre kommer ikke så ofte ud og får nye oplevelser. Måske har de ikke engang mulighed for selv at køre ud i det blå. Oplevelsesgaver er derfor oplagte.

  Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?

  Du har sikkert hørt, at det er sundt at kede sig, men det kan alligevel være frustrerende. Derfor har vi hjulpet og fundet 15 ideer til, hvad du kan lave, når du keder dig.

  Skal det være nemt? Så brug vores idé-generator herunder:

  Hvad kan man lave i Danmark gratis?

  Bjarke Cirkelsten er navnet på den Thomas Dambo-trold, der gemmer sig ved Dragør. Foto: Bo Godt

  Sov i shelter, se på kunst i det fri og gå på skattejagt i skoven. Her er den ultimative guide til en gratis sommerferie.

  Hvad kan man lave med børn gratis?

  Få en anderledes wow-oplevelse på din lokale legeplads. Nickie Johansson, sopran og Julie Holmegaard Schade opfører kendte operahits for hele familien. Arrangementerne varer 15 min og er ganske gratis. Alle er velkomne!

  Oplev Mozarts klassiske opera Tryllefløjten i en legende forestilling for børn og deres voksne. I Det Kongelige Teaters PixiForestillinger kan de mindste i familien få en sjov og uhøjtidelig introduktion til teatrets klassiske kunstarter; opera, skuespil, ballet og koncert. PixiOpera er en opera i miniformat lavet og fortalt til børn med sange og musikalske uddrag fra kendte operatitler, men som har fået ny tekst.

  Kom med til et farverigt familieevent, når Grundejerforeningen Greve Strand igen afholder årets dragefestival på Mosede Fort. Foruden at opleve de farverige drager, der flyver over hele fortområdet, er der masser af aktiviteter om bl.a. flyvemaskiner og luftkrig på museet Mosede Fort.

  Besøg byens grønne oase Botanisk Have, som lokker med ro, fred og en fantastisk, kuperet have og en eventyrlig stemning med en lille sø og en smuk bro. Slå jer ned og nyd roen og efterårets smukke farver, og forsyn jer med kaffe, kolde drikke og snacks fra den lille, fine kaffebod foran Palmehuset. Det er muligt at besøge det imponerende væksthus (kræver dog entre), hvor I kan opleve spændende, tropiske planter.

  Sæt kurs mod Amager, hvor I kan prøve at køre på skinnecykel og pumpedræsine helt gratis! Det er en sjov og anderledes oplevelse, som både børn og voksne vil synes om.

  Glæd jer! Fra den 1.-17. september løber Golden Days Festival igen af stablen, og i år står den på høstfester, mejetærskere og provinsiel idyl under temaet "På landet". Der er et hav af events og flere af dem er gratis og børnevenlige. Oplev f.eks. store landbrugsmaskiner på Rådhuspladsen, byg jeres eget hønsehus på Hovedbiblioteket i Birkerød eller kom med Amagerbønderne i marken i Dragør.

  Kom med til årets hyggeligste søndag eftermiddag på en bilfri Nørrebrogade! For 6. gang spærres Nørrebrogade af for biler og alle inviteres ud på gaden. Der er indkøbt 5000 stykker kridt, så årets største kridtmaleri kan laves! Der vil også være sæbekasseløb, loppemarked, musik, quiz mm.