:

Hvor skal man tage på spaophold?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor skal man tage på spaophold?
 2. Hvad skal man medbringe til spa?
 3. Hvilken spa er bedst?
 4. Hvad er forskellen på spa og wellness?
 5. Er det sundt at gå i spa?
 6. Hvad koster det at bruge spa?
 7. Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?
 8. Hvad er forskellen på spa og boblebad?
 9. Hvad koster en spa om måneden?
 10. Hvor lang tid må man være i spa?
 11. Hvad koster det at have et spabad i strøm?

Hvor skal man tage på spaophold?

Der er noget helt særligt ved at tjekke ind på et dejligt hotel, hvor der forude venter et weekendophold med spa, luksus wellness og total afslapning. Måske har I fået et gavekort – eller måske giver du din kæreste et gavekort – til et romantisk ophold for 2 med spa og det hele…?

I kan godt begynde at glæde jer. Til komfortable værelser, lækker mad i hotellets restaurant både morgen og aften – og ikke mindst selve spa-oplevelsen. Bløde badekåber, varmt vand, skønne dufte, eventuelt noget motion eller en omgang massage, afslapning i behagelige liggestole til lyden af rislende vand.

En wellness weekend eller et par dage midt i ugen (omkring nytår?) vil føles, som om I har været på en hel lang ferie. I vil være totalt afslappede, fulde af overskud og måske et nyforelsket par igen?

Hvad skal man medbringe til spa?

Tog: Kommer du med tog er de nærmeste stationer Københavns Hovedbanegård eller Nørreport station. Fra begge steder er der cirka 10 minutters gang til Samadhi Spa.

Metro: Hvis du kommer med Metroèn, er din nærmeste station Nørreport. Herfra er der cirka 10 minutters gang til Samadhi Spa.

Bus: Bus 1A, 2A, 9A, 26 og 40 stopper 2 minutters gang fra Samadhi Spa. Stoppestedet hedder “Stormbroen/Nationalmuseet)

Hvilken spa er bedst?

Hvis du både elsker god mad og forkælelse i form af vidunderlig massage og et eksotisk rasulbad, der leder tankerne til et varmt og mellemøstligt land, skal du tage turen til det nordlige Tyskland og et ophold på Alter Meierhof. Spahotellet, som ligger smukt ned til Flensborg Fjord, har både en indendørs og en udendørs pool. Om sommeren er der sat ‘gammeldags’ strandstole op på det store grønne område rundt om poolen, hvilket giver dig en snert af fornemmelsen af at være på et badehotel i slutningen af 20’erne. Om vinteren kan du starte svømmeturen inde for derefter at svømme ud i kulden – en ret speciel oplevelse, især i tusmørket, hvor det eneste, du kan se, er dampen fra det varme vand. Stedet har også en klassisk sauna, som du kender fra svømmehallen, et mildt dampbad og et stendampbad, hvor varme sten hvert kvarter bliver dyppet i varmt vand og frigiver vanddamp med virkningsfulde mineraler. Favoritten er sidstnævnte, som ud over mineralerne også giver den perfekte kombination af varme og fugt. Husk i øvrigt at du er i Tyskland, og at det her er helt normalt at gå nøgen i sauna – både kvinder og mænd. Sammen.

Området omkring poolen er ofte livligt, så har du mere lyst til ro, kan du vælge stilleområdet med en masse liggestole ideelt placeret foran et stort glasparti med udsigt ud over fjorden. Bag stilleområdet bliver du også forkælet i rolige omgivelser, hvis du vælger at få en massage, en scrub eller noget helt tredje. Det foregår i små lukkede rum til afslappende musik og en velkendt Østen-inspireret duft. Når det er tid til mad, er der to restauranter at vælge imellem. Den ene er et klassisk brasserikøkken med fokus på fransk mad. Det er ikke lette retter, der bliver serveret, men gode, gedigne portioner, og medmindre du er meget sulten, er to retter rigeligt. Men den største oplevelse er uden tvivl den 2-stjernede Michelin-restaurant Meierei Dirk Luther. Her er blot seks borde, og næsten lige så mange tjenere per bord, der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Maden er franskinspireret med et moderne twist, og ud over den 4- eller 6-retters menu er Dirk Luthers appetizere som små kustværker. Tag et par gode løbesko med, og løb en tur i skoven ved siden af hotellet, eller gå en rask tur, inden morgenmadsbuffeten bliver serveret i Brasseriet, hvor du kan være heldig at få et bord med udsigt ud over fjorden. Både pool, sauna og dampbade er gratis at benytte, men behandlinger skal bestilles separat. Hotellet tilbyder alt fra klassisk massage over ansigtsbehandlinger til hamam og rasulbade.

Omgivet af ægte svensk landidyl på begge sider af de små, snoede landeveje, som fører til den stille havneby Båstad, ligger Torekov Hotell. Det intime og spartanske spahotel passer til dig, som vil nyde stilheden i det minimalistiske spaområdes mosaikbeklædte pool eller som vil varmes helt igennem i den finske sauna.

Hotellets lille spaområde byder også på et hedt dampbad og et meget småt isbad med plads til den ene person, som vover det kolde gys. Udenfor er to opvarmede pools, hvor du og din kæreste, hvis du har medbragt sådan en, kan sidde tæt, imens I nyder udsigten til havet og lyden af ingenting. Kigger du over på den store terrasse, vidner en overdækket pool og et par solsenge om, at Torekov også kan besøges om sommeren, hvor du kan udforske stranden, gå lange ture eller prøve kræfter med golf på de nærliggende baner. Spaet tilbyder også behandlinger af ansigt og krop, som udføres med produkter fra Elemis. Bestil dog i god tid hjemmefra, da de forskellige behandlinger hurtigt bliver booket op. Bliver varmen fra spaen for meget, så kig op på første sal, og slæng dig i loungeområdet, der er så afslappende, at man nemt kommer til at døse hen i de kurveflettede liggestole, imens solen går ned over Kattegat. Du kan fylde energidepoterne med frisk frugt, nødder og varm te, som står fremme hele dagen, og klokken 15 er der også kaffe og friskbagte kager i hotellets hyggelige kaminområde.

Spis middag på Torekovs Bistro, der serverer den lækreste menu på enten tre eller fem retter. Efter en god nats søvn på hotellets små, mørke og hyggeligt indrettede værelser bør du starte dagen med Bistroens morgenmadsbuffet, et besøg i fitnesscenteret eller lidt mere afslapning i spaen, inden turen går hjem til Danmark igen.

Hvad er forskellen på spa og wellness?

Savner du tid til forkælelse og wellness i afslappende omgivelser? Vores skønne spahoteller er blandt nordens bedste og byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold eller en hel spaferie på et af vores spahoteller, og prøv vores spabade med AquaSpa, hot tubs, sauna, kurbad, boblebad og dampbad – eller en spabehandling udført af professionelle spaterapeuter.

Hvert af de tre spasteder har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel. Gode faciliteter, flotte værelser, der emmer af ro, en bred vifte af spændende aktiviteter og så naturligvis en række afslappende behandlinger for hele kroppen. Vi kan bl.a. tilbyde dampkabine, jacuzzi og saunagus, når du nyder et spaophold hos os. Derudover kan du også også booke ansigtsbehandling, massage eller en af vores andre lækre kurbehandlinger.

Savner du tid til forkælelse og wellness i afslappende omgivelser? Vores skønne spahoteller er blandt nordens bedste og byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold eller en hel spaferie på et af vores spahoteller, og prøv vores spabade med AquaSpa, hot tubs, sauna, kurbad, boblebad og dampbad – eller en spabehandling udført af professionelle spaterapeuter.

Hvert af de tre spasteder har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel. Gode faciliteter, flotte værelser, der emmer af ro, en bred vifte af spændende aktiviteter og så naturligvis en række afslappende behandlinger for hele kroppen. Vi kan bl.a. tilbyde dampkabine, jacuzzi og saunagus, når du nyder et spaophold hos os. Derudover kan du også også booke ansigtsbehandling, massage eller en af vores andre lækre kurbehandlinger.

Vores tre spahoteller byder på ultimativ forkælelse – massage, unikke spafaciliteter med mange forskellige bade, indbydende hotelværelser og smuk natur. På de lokale hotelsider kan du læse mere om vores faciliteter, behandlinger og aktiviteter og alle de skønne oplevelser vores hoteller kan tilbyde dig under dit spaophold.

Er det sundt at gå i spa?

SAUNA – Ahhh, så utrolig godt det føles! Men visste du at badstubad også har en positiv virkning på hjerne og kretsløp?

De fleste forbinder badstua med et besøk i svømmehallen, et spa eller en velværeklinikk. Den totalt avslappede følelsen av en varm kropp som har fått en pause fra hverdagens stress og mas er gull verdt.

Hvad koster det at bruge spa?

Udendørs spabade består traditionelt af et kar i for eksempel akryl med en form for beklædning udenpå, der kan variere. Ved hjælp af en række luft- og vanddyser, der er installeret i bund og sider, blæses der bobler i vandet, som giver massage og velfære. Spabade findes i mange afskygninger, blandt andet i variationer, der minder mere om det, man vil betegne som et vildmarksbad. 

Traditionelt set er et vildmarksbad meget mere primitivt end en spa. Oprindeligt var de bygget af træ både indvendigt og udvendigt og blev fyret med brænde. Her er det centrale, at man sidder i varmt vand udenfor og nyder naturen. I dag fås de i mere avancerede udgaver udført i glas- og plastfiber indvendigt og har indbygget massagefunktion og lys. Nogle kan sågar opvarmes med el eller gas. 

Forskellen på de 2 typer er efterhånden blevet så flydende, at det kan være svært at skelne en spa fra et vildmarksbad. Når du skal investere i enten det ene eller andet, skal du derfor kigge på funktionalitet, materialer samt energikilde- og forbrug og vælge løsning derefter: 

Det kræver en del energi at varme store mængder vand op, og det bliver ikke mindre energikrævende, hvis det skal foregå udenfor. Derfor skal du tænke driftsomkostninger ind, før du investerer. 

Vildmarksbade kan varmes op ved hjælp af el, gasovn eller brændeovn, mens en spa udelukkende varmes op ved hjælp af el. Et vildmarksbad er derfor det oplagte valg, hvis du ikke ønsker at opvarmning med el. Brændeovn er i den mest udbredte løsning til vildmarksbade, hvor man typisk fyre op 2-4 timer før man vil i vandet, afhængigt af hvor stort det er.  

Energiforbruget og de årlige driftsomkostninger afhænger meget af, hvilken opvarmningsform du vælger. Hvis du selv har adgang til brænde, er en brændeovn naturligvis den billigste løsning. 

Forhandlere og producenter reklamerer med forskellige mærkningsordninger og godkendelser for spa og vildmarksbade. Det kan fx være internationale godkendelser, som ikke nødvendigvis betyder, at de lever op til danske eller europæiske standarder. Tjek derfor lige en ekstra gang, hvad mærkningen/godkendelsen står for. 

Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?

SPA-badekarret er mere-energibesparende og miljøvenligt. Industriens spa-udstyr har en fuldautomatisk cyklus-antivirusfunktion, så generelt er det nok at skifte vandet en gang om måneden til 2 måneder, i modsætning til almindelige husholdningsbadekar, der skal udskiftes efter hver brug, og som også skal bruge en masse af penge igen Vand til at rense cylinder og rør. Derudover er serien af ​​produkter, som f.eks. spa happy party, udstyret med fler-lags varmeisoleringsmaterialer med høj-densitet for at sikre, at energiforbrug og støj reduceres i størst muligt omfang; flere funktioner. SPA-badekarret kan udstyres med et underholdningslyd-visuelt system, og du kan se film og lytte til musik. Du kan også installere en bar og vintønde, velegnet til dem, der elsker vinsmagning. Derudover kan du tilføje aromaterapi. Duften i aromaterapiboksen kommer ind i vandet gennem luftpumpen, og den charmerende duft diffunderer ind i dine næsebor, så folk kan slappe af og have en stærk følelse af nydelse.

Send Inquiry

Hvad er forskellen på spa og boblebad?

Der bruges mange forskellige betegnelser for et indendørs spabad. Boblebad, Indespa, Jacuzzi, Whirlpool, Spabad, er bare nogle af de mest brugte ord for det samme produkt. Det ene ord kan være lige så rigtigt som det andet. De dækker allesammen over et indendørs installeret badekar, som har monteret en række dyser til vandcirkulation, eller luftindblæsning.

Ordet Jacuzzi, er dog navnet på en producent af spabade.. Så det svarer lidt til, at kalde alle biler for en Opel.

Hvad koster en spa om måneden?

Udendørs spabade bliver mere og mere populære i hele norden. Et udendørs spabad giver øjeblikkelig afslapning, velvære og hygge. Det er både på grund af massageterapien i spabadet, men også det miljø og den gode stemning som udespaet er med til at skabe, kombineret med udendørsoplevelsen. En udespa eller en swimspa kan benyttes 24/7, året rundt og er derfor en god velvære-investering. Se vores udendørs spa modeller her. 

Inden du tager springet og investere i din drømmespa, kan det være rart at vide, hvor meget det koster i forbrug.

Få det fulde overblik over energiforbruget på et udendørs spabad, og få vores bedste tips og tricks, til at minimere energiforbruget i denne artikel.

Hvor lang tid må man være i spa?

Hvor lang tid bruker jeg på å starte opp spabadet?

Ca 24 timer fra du pakker det ut, fyller det med vann, til det er varmet opp.

Hvad koster det at have et spabad i strøm?

Har du undret dig over hvad et spabad koster i strøm, så er du kommet til det rette indlæg. I dette indlæg vil jeg fortælle hvad det ca. koster for dig at have et spabad. Find svaret forneden.

Hvad koster et spabad i strøm? Et spabad koster ca. 4.050,00 kr. - 6.075,00 kr. Om Ã¥ret at have kørende i el. Prisen afhænger selvfølgelig af hvor stor badet er og hvad du betaler i el og hvor ofte du tager det i brug. Gennemsnitsstørrelsen for et spa er fem til seks personer.