:

Hvilke tasker er på mode?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke tasker er på mode?
 2. Hvem ejer Illum?
 3. Hvilke butikker har Illum?
 4. Hvor mange butikker har Illum?
 5. Hvilke tasker stiger i værdi?
 6. Hvad har kvinder i deres tasker?
 7. Hvad betyder ILLUM?
 8. Kan man købe online hos ILLUM?
 9. Kan man handle online i ILLUM?
 10. Er en Chanel taske en investering?
 11. Hvad er det dyreste taske mærke?
 12. Hvad er crossbody?
 13. Hvad er en clutch taske?
 14. Hvad er ILLUM point værd?
 15. Hvornår starter udsalg i Illum?

Hvilke tasker er på mode?

Som benævnt findes der et ocean af skønne tasker og nogle gange kan det være svært at navigere rundt i de mange designs, funktioner og mærker. Derfor har vi gjort det overskueligt for dig at finde en taske der passer til nøjagtigt den kvinde du er – uanset om du er på arbejde, i skole, i byen, derhjemme eller på en skøn rejse. Vores tasker er inddelt i kategorier og brands, som gør det nemt at shoppe din næste yndlings-taske.

En god hverdagstaske med rummelighed og plads til eksempelvis en computer, vil du blandt andet kunne finde fra Lala Berlin, Adax og Decadent. Disse brands, kombineret med vores andre skønne mærker såsom Markberg, Silfen, Mads Nørgaard og Hvisk, skaber tilsammen tasker til alle de kvinder du er. Deres designs rummer nemlig alt lige fra den lille clutch til byturen, til den store shopper og hverdagstaske. Det er også essentielt at eje en rejsetaske i tilfælde af, at du beslutter dig for, at tage på en mini getaway. Med en rejsetaske eller en stor rygsæk, kan du nemt pakke alt, du skal bruge for at trække stikket i et par dage og komme helt ned i gear.

Hvem ejer Illum?

Mick Kristensen, f. 1989, er ledende nyhedsredaktør på Finans. Han begyndte som praktikant på Morgenavisen Jyllands-Posten i februar 2012 og kom undervejs forbi redaktionerne jp.dk, sport og JP Aarhus. Efter afslutningen af sin uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i sommeren 2014 var han tilknyttet de tre førnævnte redaktioner som freelancejournalist. I august 2015 kom Mick til Finans, hvor han siden skrev om investering, privatøkonomi, virksomheder, detailhandel og meget andet. Siden august 2020 har Mick været ledende nyhedsredaktør på Finans. Sport har en betydelig plads i Micks hjerte, og som sportsudøver har han gjort sig på eliteplan i golf, fodbold, tennis og springgymnastik. Desværre for Mick ligger hans største præstationer i sportens verden nok bag ved og ikke foran ham. I dagligdagen slår Mick sig op på at kunne snakke flydende rigsdansk. Men dette selvbillede krakelerer totalt, når han og kammeraterne mødes og slår over i en omgang næsten uforståeligt midtjysk.

Hvilke butikker har Illum?

Elektriske gruvemaskiner og Kinas stålappetitt

31.08.2023 Jernmalmselskapet Rana Gruber har tatt i bruk sin første elektriske gruvermaskin. Vi snakker med konsernsjef Gunnar Moe om elektrifiseringen, den sterke veksten i kvartalstallene og hvordan markedet for jernmalm ser ut nå som det kommer så mange svake nøkkeltall fra Kina.

Hvor mange butikker har Illum?

ILLUMs historie begyndte i 1891, hvor grosserer A.C. Illum åbnede en forretning med speciale i syartikler og kjoletilbehør i Østergade på den modsatte side af gaden af ILLUMs nuværende placering.[1] Målgruppen var byens fine fruer. Forretningen voksede gennem årene og flyttede i 1899 til sin nuværende placering. Efter A.C. Illums død i 1938 gik selskabet i arv til sønnen Svend Illum.

I 1959 overtog Illum en eksklusiv møbelforretning, der skiftede navn til Illums Bolighus, som atter blev solgt fra i 1995.[1]

I 1950'erne og 60'erne oplevede ILLUM stigende konkurrence fra storcentrene, der begyndte at skyde op i hovedstadsområdet. Midt i 1960'erne byggede man en parkeringskælder og foretog en større ombygning i kampen om kundernes gunst.[1] Dette var dog ikke nok til at gøre selskabet til en god forretning, og i 1972 måtte familien sælge til den britiske koncern House of Fraser.[1]

Hvilke tasker stiger i værdi?

Det italienske luksusmærke har base i Milano. Det blev startet i 1966 i Vicenza i den italienske region Veneto. En af kendetegnene ved mærket Bottega Veneta er deres flettede tasker i det såkaldte ‘Intrecciato’ design. Teknikken blev udviklet i slutningen af 1960’erne. På det tidspunkt var Bottega Venetas symaskiner ikke stærke nok til at sy i normalt læder, så man måtte bruge et blødere læder for at kunne designe deres tasker og accessories, som de herefter flettede for at det blev mere modstandsdygtigt. De har aldrig brandet sig med etiketter eller logoer, så denne fletteteknik er den eneste detalje, der gør Bottega Veneta genkendelige.

Hvad har kvinder i deres tasker?

Karriererådgiveren Soulaima Gourani langer ud efter karrieresøgende kvinder med dyre forbrugsvaner. Kritikken løser ikke problemet, mener Kvinderådet.

Bør kvinder, der gerne vil gøre karriere, afholde sig fra at gå rundt med dyre tasker og sko? Bør de i stedet for at investere i tøj og andre materielle ting investere deres penge i kurser, bøger og andre ting, der kan give dem en fordel på arbejdsmarkedet?

Hvad betyder ILLUM?

Parkeringshuset i Silkegade har åbent for indkørsel hver dag fra kl. 7.00 og til og med en time efter, at ILLUM lukker.  

Kan man købe online hos ILLUM?

Varen kom som bestilt, 3 dage efter, perfekt indpakket, da det var porcelæn

Meget hurtig forsendelse - den ene af de indpakkede gaver var dog blevet trykket lidt.

Pris og produkt er rigtig fine, men lidt bøvlet at en ordre på 4 T-shirts sendes i 3 afdelinger.

Kan man handle online i ILLUM?

Mød vores personlige shoppere, som kan hjælpe dig med at finde de bedste styles til dig og din garderobe.

Er en Chanel taske en investering?

I 2013 kom en ældre dame ind hos Bruun Rasmussen Auktioner med en genstand, hun ville sætte på auktion.

Det var hverken et rokokomaleri eller en mahognikommode, men derimod en taske – og ikke en hvilken som helst, men en Hermès-taske i modellen Kelly i krokodilleskind, som hun havde fået i gave af en rig elsker for mange år tilbage.

Hvad er det dyreste taske mærke?

Krigen i Ukraine har haft en betydelig indvirkning på markedsværdien af luksusvarer, og det er ikke kun Hermes, der er ramt. Virksomheder som Prada, Moncler, LVMH, Kering, Richemont og Chanel er alle ramt af denne konflikt, da de har lukket deres butikker i Rusland efter invasionen af Ukraine.

De sanktioner, som USA har indført, støttede også disse virksomheders beslutninger. Alle luksusvarer til en værdi af mere end 1.000 dollars pr. produkt er forbudt at sende til Rusland. Foranstaltningen er rettet mod russiske oligarker (de vigtigste støtter af Putins regime), som benytter sig af disse luksusmærker.

Nu er leverandørerne begyndt at oprette proxyselskaber for at omgå dette problem, hvilket kun har fået prisen på disse ulovlige varer til at stige voldsomt. Selv for den russiske elite er priserne alt for høje til, at de kan betale for dem nu.

Ikke overraskende har luksusgensalg eller brugt mode fået et hit under Covid-19-pandemien. Da flere og flere mennesker har tilbragt mere og mere tid indendørs, har der været mindre efterspørgsel efter investeringer i statushåndtasker.

Før Covid boomede industrien, da den voksede til et marked på 24 milliarder dollars. I 2019 ville mange luksusmærker hæve deres priser for at generere mere indtægt for at kompensere for ethvert tab fra Covid.

Investeringer i Hermes er dog ikke blevet påvirket så meget, som du måske tror. Selv uden nogen steder at vise deres dyre punge frem, fortsatte shoppere med at købe fra Hermes.

Auktionarius har været chokeret over at se, hvor godt videresalgsmarkedet har fungeret på dyre Hermes punge og tasker under pandemien, med Birkin i spidsen. Nedenfor er 7 af de dyreste Hermes tasker, der blev solgt i 2019-2021, på trods af indførelsen af Covid-19.

Hvad er crossbody?

Håndtasker, clutches, shoppere og bæltetasker. Ja, der findes mange mærkelige ord for navnet ”taske”, og hvor kan det dog til tider være forvirrende at finde ud af! De mange mærkelige ord er dog ikke opfundet for at forvirre os. De dækker nemlig over flere forskellige former og styles. De forskellige modeller passer naturligvis også til forskellige kvinder og bruges derfor også til forskellige formål.

Som kvinde kan det være en jungle at finde rundt i de mange forskellige tasketyper på markedet. Nogle er store, nogle er små. Nogle har masser af lommer, mens andre blot består af ét rum. Nogle hænges over skulderen, mens andre bæres i hånden, og andre igen bæres på skrå over kroppen. De har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder og designs, så de kan dække mange forskellige behov. Men ikke alle typer tasker passer til alle typer kvinder, og hvordan ved du, hvilken taske du har brug for, og som passer bedst til din hverdag?

En håndtaske er ikke bare endnu en taske til at have sine ting i. Det er ikke en behovsvare på samme måde som eksempelvis en rejsetaske eller en arbejdstaske. Håndtasken bruges ikke blot som opbevaring til din pung, mobiltelefon og en kalender. En håndtaske over armen ses ofte som en del af dit udtryk. Med sådan en sag kan du nemlig tydeligt udtrykke din helt egen stil. Dermed bruges håndtasken ofte til at fuldende dit look frem for blot til at transportere dine vigtigste ting.

Dette lækre og elegante accessory ses ofte hos diverse bloggere, som forsøger at udtrykke forskellige stilarter, og som elsker at følge trends, som de kommer og går. Håndtasken er dog også et oplagt valg til forretningskvinden, den stilbevidste og klassiske kvinde samt hos yngre kvinder, der ønsker et stilet og fint udtryk. Håndtasken ses ofte som en statement taske, der kan sætte prikken over i’et i et fint og klassisk look. Med dette unikke accessory i hånden eller over armen kan kvinder i hele landet vandre stilede gennem hverdagen i mange år frem. Det er derfor overhovedet ikke muligt at have en garderobe uden at have en håndtaske deri!

Hvad er en clutch taske?

Det, som kendetegner cluctchen, er dens størrelse, der er en blanding af størrelsen på en håndtaske og en pung. Den er derfor perfekt til kvinden, som kun vil have få essentielle ting med ud ad døren, som kort, nøgler og mobiltelefon. En clutch holdes normalt i hånden, men flere modeller kommer med en aftagelig skulderrem, hvilket giver dem et mere praktisk præg. Pift aftenkjolen op med en klassisk clutch i læder eller skind eller en mere farverig en af slagsen, så som rød, gul eller blå.

Du finder her på Miinto.dk klassiske clutches i sort eller brunt læder, som giver dit outfit til byturen det sidste touch. Du kan også bevæge dig ud i de mere vovede modeller med skønne prints, og iøjnefaldende farver og mønstre.

Du vil her på siden kunne gå på opdagelse blandt et stort udvalg af skønne chutches til enhver lejlighed. Shop blandt mærker som Adax, der står for et væld af klassiske clutches primært i læder. Du finder selvfølgelig også andre spændende brands som Belsac, By Malene Birger, Depeche, Bon goût eller Stylesnob.

Hvad er ILLUM point værd?

Er produktet du har købt fejlbehæftet eller mangelfuldt, beder vi dig kontakte [email protected].

Send om muligt gerne fotos.

Hvornår starter udsalg i Illum?

I Illums Bolighus kan du altid forvente at gøre et designkup på vores online tilbudsside samt i vores fysiske butikker. Hver måned tilføjer vi nye håndplukkede kvalitetsvarer til vores tilbudssortiment, så du altid kan finde nye produkter til nedsat pris blandt vores brede og udsøgte sortiment af designvarer af højeste kvalitet.

For at gøre det sÃ¥ nemt som muligt at finde præcist det tilbud, der kunne friste dig, har vi inddelt vores tilbud i varekategorier, sÃ¥ du nemt kan tilgÃ¥ den kategori, der har din personlige interesse. Hvis du ønsker at se alle tilbudsvarerne, kan de ogsÃ¥ nemt tilgÃ¥s med blot et enkelt klik. SÃ¥ stÃ¥r du og mangler en kjole til festen, en termokop til nÃ¥r du skal pÃ¥ farten eller noget helt tredje, sÃ¥ er det bare at kaste dig over vores udsøgte tilbudssortiment og finde netop det, du stÃ¥r og mangler, men til færre penge.