:

Hvor kan man tage hen i sommerferien i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man tage hen i sommerferien i Danmark?
 2. Hvad kan man lave i sommerferien gratis?
 3. Hvad skal man opleve i Danmark?
 4. Hvad kan man lave om sommeren?
 5. Hvor skal man tage på sommerferie 2023?
 6. Hvor får man mest for pengene sommerferie?
 7. Hvad kan man lave i sommerferien billigt?
 8. Hvor er det billigt at rejse hen i sommerferien?
 9. Hvor er der smukkest i Danmark?
 10. Hvor skal man holde ferie i Danmark?
 11. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 12. Hvor skal man rejse hen i august 2023?
 13. Hvor er det billigst at holde sommerferie?
 14. Hvor er det billigst at rejse til i sommerferien?
 15. Hvor skal jeg tage hen i sommerferien?

Hvor kan man tage hen i sommerferien i Danmark?

Pak picnic-kurven med hjemmesmurte sandwich, yndlingsspillet og solcremen og hop ned i en af de hyggelige GoBoats, der sejler dig rundt i Københavns gamle havn.

Mor eller far kan pynte hovederne med kaptajn-kasketten, og så handler det ellers om at fortælle røverhistorier og sjove anekdoter om alle de historiske bygninger og små åndehuller, I sejler forbi på vejen.

Hvad kan man lave i sommerferien gratis?

Davids Samling er centralt placeret i det historiske København, tæt på Kongens Have.

Museet indeholder en perle af en privatsamling af fantastisk islamisk kunst, ældre europæisk og nyere dansk kunst...

Besøg Christiansborgs tårn, Tårnet. Med sine 106 meter er Tårnet Københavns højeste, og det byder på en storslået udsigt ud over byens tage. 

Det er gratis at nyde udsigten og kan kombineres med en m...

Hvad skal man opleve i Danmark?

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.

Hvad kan man lave om sommeren?

Du når måske ikke til din drømmedestination i år, men du kan prøve dit bedste for at genskabe det derhjemme. Der er masser af ting, du kan gøre for at få dig i den ferieånd. Hvorfor ikke bestille noget af landets køkken eller endda lave noget selv? Du kan også tjekke noget af den lokale musik ud, måske finder du en ny favorit.

Nu er det også et godt tidspunkt at lære sproget. Tænk bare, hvis du lærer nu, kan du få en snak med de lokale, når du endelig kommer på din rejse!

Selvom et 5-stjernet resort ikke er på planen denne sommer, kan du stadig tage lidt tid til at forkæle dig selv eller en speciel person i dit liv. Køb (eller lav) nogle afslappende ansigtsmasker, sæt noget afslappende musik på, og tag et dejlig afslappende bad.

Du kan også holde sund livsstilstemaet i gang ved at lære om og skabe nogle sunde måltider. Før du ved af det, har du dit helt eget mindfulness-retræte – det perfekte middel til en sommer med social distancering.

Der er få bedre måder at udforske nye steders kultur, historie og intriger end gennem dens litteratur. Prøv at oprette en bogklub med dine venner og læs romaner fra forfattere fra hele verden. Hvis din sommerferie er blevet aflyst, så vælg bøger på det sted, du ville have været, og tag regelmæssige videoopkald eller møder for at diskutere jeres tanker.

For jer spirende forfattere derude, er det nu et passende tidspunkt at skrive om dit sommerprojekt. En personlig sommerromance er måske ikke levedygtig, men det forhindrer dig ikke i at skabe en fiktiv.

Hvis du har fået refunderet din planlagte ferie og ønsker at omdirigere midlerne andetsteds, kan det være på tide at renovere. Uanset om du vil tilføje nogle smukke designændringer, løse de små problemer, du har bemærket under lockdown, eller forny hele dit hjem, er nu din chance.

Selvom du måske ikke er i stand til at hengive dig til det drama, intriger og mystik, der følger med en ferie med venner, kan et mordmysterium være en god erstatning. Alle får en karakter og baggrundshistorie, og du skal arbejde for at finde ud af, hvem morderen er!

Med et digitalt mordmysterium kan du invitere alle dine venner til at deltage. Alt du behøver er webcam og mikrofon, og du kan være så kreativ med det, som du vil.

At udforske fortiden kan være det perfekte middel, hvis du leder efter sjove ting at lave, hvis din sommerferie er blevet aflyst. Og hvis du ikke har en tidsmaskine klar, er der flere alternativer. Du kan for eksempel tjekke en virtuel museumsrundvisning for at ‘besøge’ dem, du ikke har været på.

Hvor skal man tage på sommerferie 2023?

Hos Sunweb kan du finde et stort udvalg af sommerferie rejser, så du er sikker på en god sommerferie ved din udvalgte soldestination. Har du ovenikøbet mulighed for at rejse udenfor skolernes populære ferieuger, er der mange penge at spare. Vi har dog også et stort udvalg til dig, der ønsker at rejse i uge 28, 29 og 30, hvor sommeren er på sit højeste. Vores sommerrejser i 2024 tilbyder et bredt udvalg af smukke og solrige rejsemål til varme destinationer langs Middelhavskysten samt i Portugal og Bulgarien.

Hvor får man mest for pengene sommerferie?

Lonely Planet siger: De sidste år har Nepal blandt andet været plaget af jordskælv og stor mangel på brændstof. Disse ting har gjort det vanskeligt at komme rundt i landet.

Nu er Nepal tilbage som populært rejsemål, også for økonomibevidste rejsende. Her har du adgang til at verdensberømte trekkingruter og storslåede naturoplevelser for langt under 400 kroer om dagen.

Samtidig vil du få en varm velkomst af lokalbefolkningen, som trænger hårdt til penge fra rejsende for at kunne genopbygge Nepals samfund.

Lonely Planet siger:Har du nogensinde tænkt på Namibia som et potentielt rejsemål? 2017 er året, hvor du bør besøge dette fantastiske land. Ikke mindst fordi den namibiske dollar er faldt i værdi de sidste år, og du får god valuta for pengene.

I Namibia står oplevelserne i kø: Ørkenvandring i Etosha National Park, utrolige ture gennem Fish River Canyon og sandsurfing i de mægtige Sossusvlei Dunes.

Prøv at undgå at besøge Namibia i december/januar. Prisen på flybilletter er nemlig højest i den periode.

Hvad kan man lave i sommerferien billigt?

Sommeren er den tid på året, hvor mange af os ser frem til at slappe af og nyde varmen. Men det behøver ikke at koste en formue at have det sjovt. Der er masser af billige aktiviteter, man kan lave i sommerferien, uanset om man er alene, sammen med venner eller med familien.

Sommerferie i Danmark kan være en virkelig dejlig oplevelse, med uendelige muligheder for sjov, afslapning og eventyr. Uanset om du leder efter smukke strande, fantastiske naturlandskaber eller spændende kulturelle aktiviteter, så har Danmark det hele.

Hvor er det billigt at rejse hen i sommerferien?

Danskerne elsker at rejse sydpå på grund af det varme klima og den smukke natur. Men med så mange steder at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor man skal tage hen. Derfor har vi sammensat denne guide til, hvordan du finder en billig ferie sydpå. Uanset om du er på udkig efter historie og kultur i Grækenland, naturskønne kyststrækninger i Tyrkiet eller maleriske byer i Spanien, hjælper vi dig med at finde det perfekte rejsemål til din næste ferie

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal træffe din beslutning, f.eks. klima, landskab og aktiviteter. Vil du bruge dine dage på at slappe af på stranden, udforske gamle ruiner eller vandre gennem bjerge? Når du har indsnævret dine muligheder, kan du begynde at lede efter tilbud

Hvor er der smukkest i Danmark?

Selvom det er svært at forestille sig i dag, var havet i vores egne for 70 millioner år siden tropisk. I havet levede milliarder af kalkholdige alger og i takt med at de gik til grunde, blev kalket herfra aflejret i undergrunden. Mægtige naturkræfter fik kontinenterne til at hæve sig over havoverfladen og dét – i kombination med den sidste istid – formede den imponerende Møns Klint.

Møns Klint er Danmarks højeste og strækker sig over 7 km. kystlinje. Hvor klinten er højest, er der 128 meter fra stranden til toppen og lige præcis her finder I et af de smukkeste steder i Danmark. Udsigten er imponerende – både nedefra og oppefra – og den hvide kalk nærmest stråler. Især i solskin.

Ved Møns Klint kan I besøge det spændende Geocenter og bliver klogere på Danmarks geologiske historie eller gå på jagt efter fossiler i form af forstenede søpindsvin, vættelys og hajtænder.

Bornholm er i sig selv et af de smukkeste steder i Danmark, fordi den som landets eneste klippeø, har en ganske særlig natur. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at øen er repræsenteret på denne liste.

Et af de smukke steder på øen, der er et besøg værd, er Opalsøen ved Hammerknuden, der ligger på Bornholms nordspids. Her har et tidligere granitbrud formet de mere end 40 meter høje klippevægge, som danner rammen om den formentlig lige så dybe sø. Synet er imponerede og stemningen helt speciel.

Opalsøen og området omkring er et besøg værd hele året, fordi der er mange smukke vandreruter, som tager jer forbi flere andre seværdigheder. Fordi naturen ændrer sig året rundt, vil I således kunne få flere forskellige indtryk af stedet, alt efter hvornår på året i besøger Opalsøen.

Hvor skal man holde ferie i Danmark?

Danmark er flere år kåret til det lykkeligste land i verden. Alligevel tyr mange danskere til at besøge det store udland, hvilket er dejligt, men også lidt fjollet, når det nu er om sommeren, der er allermest liv i vores lille, magiske kongerige. Ude er godt, men hjemme har vi det nu bedst.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Hvor skal man rejse hen i august 2023?

August er højsæson i det sydlige Europa med varme temperaturer pÃ¥ op til 30 grader eller mere i Grækenland, Cypern, Albanien, Tyrkiet, Kroatien og Spanien. Vandet i Middelhavet er skønt, ca. 26-28 grader - sÃ¥ det er perfekt til strandferien. 

Hvor er det billigst at holde sommerferie?

For at få mest muligt ferie for pengene, skal du tage til Indien. Andre billige destinationer er Sri Lanka, Filippinerne og Malaysia. Hvis du leder efter en destination tættere på Europa, vil du få mest for pengene i Nordmakedonien og Albanien.

Og på sidstepladsen? Der finder vi Bermuda, som er langt den dyreste destination.

Hvis du planlægger en ferie i Europa og leder efter de billigste rejsemål, er Montenegro, Cypern, Kroatien, Malta, Portugal eller Grækenland gode alternativer.

Hvor er det billigst at rejse til i sommerferien?

Sommerferie er for mange årets højdepunkt. Det er her vi kan være sammen med familien i længere tid uden den daglige stress og jag - og et af de bedste steder at gøre det, er under sydens sol. Hos Escapeaway finder du et stort udvalg af rejser i sommerferien til billige priser.

Lad os bare være ærlige: Sommervejret i Danmark kan man ikke regne med. Så når skolernes sommerferie går i gang i slutningen af juni, strømmer danskerne ud i lufthavnene eller på Autobahn, for at finde vej til Sydeuropas fineste sandstrande. Her finder man en række solsikre og charmerende destinationer, hvor man kan holde en billig sommerferie, få ladet kroppen op på D-vitaminer, og lade op til den mørke, nordiske vinter. 

Hvor skal jeg tage hen i sommerferien?

Den portugisiske øgruppe Azorerne kan bedst beskreves som Europas Hawaii – ni frodige vulkanøer, der ligger langt ude i Atlanterhavet.

Azorerne er et af de mest eksotiske steder i Europa med alt fra vulkaner, kratersøer og varme kilder til vandfald, unikke strande og et rigt dyreliv. Oplev fantastisk dykning og snorkling med farverige fisk – og måske du også er heldig at se hvaler og delfiner.

Går du efter oversete rejsemål, er Azorerne en oplagt idé til en unik sommerferie. Som en af de mest afsides rejsedestinationer i Europa er øerne langt mindre besøgte end de populære i Middelhavet.

Det græske ø-hav byder på skønne feriedestinationer i massevis – og her er øen Kefalonia ingen undtagelse!

På trods af at det er den største blandt de Joniske øer, er Kefalonia – indtil videre – gået under radaren hos de fleste turister, der ofte flokkes mod populære destinationer som Santorini, Mykonos, Kreta og Rhodos.

Men det gør ikke øen til et mindre spændende rejsemål. Tværtimod!

Norge er de seneste år blevet et (endnu mere) populært rejsemål – og med god grund! Vores nabo mod nord byder nemlig på nogle af de smukkeste steder i Europa.

Et af dem er Hardangerfjorden i den sydvestlige del af Norge, hvor du bliver mødt af enestående udsigter, dybe kløfter og brølende vandfald.

Bestig den ikoniske Trolltunga-klippe, oplev områdets prisvindende cider, og besøg den mægtige Folgefonna-gletsjer, hvor du kan stå på ski midt på sommeren.

Drømmer du også om at besøge postkort-skønne Cinque Terre? Så må du ikke glemme at tage forbi den oversete naboby Portovenere i samme omgang.

Portovenere ligger kun et stenkast fra den berømte kyststrækning, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister, der enten går eller sejler mellem de fem små byer. Men denne glemte nabo er bestemt også et besøg værd.

Nyd de lokale italienske delikatesser, se de smukke, farvede huse, og gå på opdagelse i den gamle middelalderbys smalle gader – alt sammen uden de mange turister.