:

Hvor kan du få Prime drink i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan du få Prime drink i Danmark?
 2. Hvilke butikker sælger Prime?
 3. Er Prime drik i Danmark?
 4. Kan man købe Prime i Netto?
 5. Kan man købe Prime i Circle K?
 6. Hvornår kommer Prime til Føtex?
 7. Er der Prime i Føtex?
 8. Hvorfor må Prime ikke sælges i Danmark?
 9. Er Prime kommet i Føtex?
 10. Er der stadig Prime i Føtex?
 11. Er der Prime i Bilka?
 12. Hvorfor er Prime ulovligt?
 13. Er Prime i Circle K?
 14. Hvilke Prime smage kommer til Danmark?
 15. Hvorfor er Prime ulovligt i Danmark?

Hvor kan du få Prime drink i Danmark?

Hvis du leder efter alle de bedste internationale mærker og ægte globale produkter af høj kvalitet, slutter din søgning her. De fleste mennesker ville meget gerne finde alle deres vigtige produkter på et sted, når de vælger at købe noget. Derfor er det meget vigtigt og fordelagtigt at finde en ægte, pålidelig og pålidelig online butik til at købe Prime Hydration Drink-produkter. En god online butik er et meget vigtigt stop for at opdage en galakse af mærker og produkter, der passer til ethvert krav. Hvis du leder efter eksklusive Prime Hydration Drink-produkter online i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens osv; du kan nemt finde det på Ubuy, som er en one-stop-shop at udforske fra over 100 millioner produkter og mærker fra det internationale marked. Det er også det rigtige sted at finde produkter, der ikke er let tilgængelige andre steder.

For at finde en perfekt samling af unikke og populære globale produkter fra Prime Hydration Drink, kan Ubuy online shopping hjælpe dig med at få det rigtige produkt, der passer til dine specifikke krav. Du kan opdage de seneste tilbud på Prime Hydration Drink-produkter og spare penge, hver gang du beslutter at købe. Det er muligvis ikke nødvendigt at søge efter dine foretrukne produkter og mærker på tværs af byer i denne moderne teknologiske æra, da dine produkter kun er et klik væk. Så gør dig klar til at finde og købe alle dine ønskelige produkter fra dine mest elskede mærker på Ubuy.

Hvilke butikker sælger Prime?

KÆMPE TEST: Her er dommen over PRIME

Børnene kom løbende gennem Fisketorvets gange med julelys i øjnene og stoppede op i 5 sekunder, da de så SE og HØRs to reportere med PRIME i hånden.

Er Prime drik i Danmark?

I weekenden blev Salling Group og Circle K's butikker bestormet af kunder, der ville have fat i tidens store dille.

Ledende nyhedsredaktør

Kan man købe Prime i Netto?

I sidste måned kunne Salling Group ifølge SE og HØR meddele, at den populære PRIME-drik ville komme på hylderne i Netto, Bilka og Føtex i midten af juni. Denne plan blev dog ændret af influenceren Logan Paul, som sammen med KSI står bag drikken.

Logan Paul, der er kæreste med den danske supermodel Nina Agdal, lovede nemlig sine danske fans, at PRIME allerede ville blive solgt i supermarkederne fra den 7. juni. Desværre blev det ikke sådan, da PRIME blev forsinket.

Kan man købe Prime i Circle K?

Prime, der har været genstand for ulovligt salg, kan snart købes hos Føtex, Netto, Bilka og Circle K.

Salling Group, der ejer dagligvarekæderne Føtex, Bilka og Netto, vil fra omkring midten af juni påbegynde at sælge læskedrikken Prime.

Hvornår kommer Prime til Føtex?

Prime, der har været genstand for ulovligt salg, kan snart købes hos Føtex, Netto, Bilka og Circle K.

Salling Group, der ejer dagligvarekæderne Føtex, Bilka og Netto, vil fra omkring midten af juni påbegynde at sælge læskedrikken Prime.

Er der Prime i Føtex?

De eftertragtede drikke Prime er nu endelig kommet til Danmark! Prime er startet af internetstjernerne Logan Paul og KSI, som tilsammen har mere end 40 millioner følgere på Youtube.

Hvornår får I Prime på hylderne?

Hvorfor må Prime ikke sælges i Danmark?

Energidrikken Prime, der udvikles og ejes af de to Youtube stjerner Logan Paul og KSI, sælges ulovligt i Danmark. Det fører nu til et forbud mod videre salg, da drikkevaren ikke er registreret ved Fødevarestyrelsen, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse. 

I alt er fem virksomheder i Danmark blev taget i at sælge produktet. Fødevarestyrelsens rejsehold har derfor i den seneste uge nedlagt forbud mod et videre salg. Hvilke virksomheder der er tale om oplyser Fødevarestyrelsen ikke. 

Er Prime kommet i Føtex?

Sportsdrikken Prime er blevet revet ned fra hylderne i en række danske supermarkeder.

Hos Salling Group, som har kæderne Føtex, Bilka og Netto, blev der bestilt 400.000 Prime-drikke.

Er der stadig Prime i Føtex?

En rundringning til en række østjyske Føtex-butikker viser dog, at der stadig er Prime på hylderne flere steder. Hos Føtex i M.P. Bruuns Gade kan man stadig sikre sig en drik, og hos Føtex i Skejby Centret stod kunderne heller ikke i kø ved fredagens lancering. 

Hos Føtex i Guldsmedegade er der imidlertid hurtigt blevet udsolgt. Det fortæller Oscar Stæremose, der arbejder i butikken.

- Det har været helt vildt. Da jeg mødte på arbejde klokken 14 i dag, var der udsolgt. Der har været rigtig mange unge mennesker inde for at købe en Prime eller to. Og også en del fædre og mødre, der er blevet sendt i byen efter det, siger Oskar Stæremose til TV2 Østjylland. 

Er der Prime i Bilka?

Prime, der har været genstand for ulovligt salg, kan snart købes hos Føtex, Netto, Bilka og Circle K.

Salling Group, der ejer dagligvarekæderne Føtex, Bilka og Netto, vil fra omkring midten af juni påbegynde at sælge læskedrikken Prime.

Hvorfor er Prime ulovligt?

 • Norske regler tillater maksimalt 32mg koffein per desiliter i energidrikk, mens Prime Energy inneholder 56mg.
 • Mattilsynet har beskrevet salget av Prime Energy som ulovlig.Prime Hydration innholder ikke koffein og selges lovlig i norske butikker
 • Flere butikker stoppet salget etter å ha blitt kjent med forbudet tidligere i år, men nettbutikken CoopersCandy.no fortsatte å selge produktet.
 • I 2022 ble det solgt over 73 millioner liter energidrikker i Norge.

Det er maksgrenser for hvor mye koffein energidrikker som selges kan inneholde.

Grensen er satt til 32 milligram per desiliter i Norge, melder Mattilsynet.

Er Prime i Circle K?

someone sold me Fake prime. #primehydration #ksi #loganpaul #sidemen #thisorthat #prime

PRIME HUNT! Come with me to FIND Glow Berry PRIME!! #prime #primehydration #drinkprime #glowberry #glowberryprime #ksi #loganpaul

Hvilke Prime smage kommer til Danmark?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For til Ekstra Bladet melder Salling Group nu ud, at PRIME kommer til Danmark.

Hvorfor er Prime ulovligt i Danmark?

Selv de bedste kan have en offday, og det måtte Viktor Axelsen sande onsdag i første runde af Hong Kong Open.

Det er blot tre dage siden, at verdens bedste badmintonspiller vandt China Open og dermed tog en af karrierens største sejre, men i dag kom den 29-årige fynbo eftertrykkeligt ned på jorden.

Københavns Kommune reducerer CO2 svarende til udledninger for syv danskere: 'Jeg havde faktisk troet, de ville gøre mere'

Et bredt flertal i Københavns Kommune er blevet enige om en ny budgetaftale for næste år.

Den vil samlet set reducere 90 ton CO2. Det fremgår af aftaleteksten for budget for 2024. Det svarer til udledningen fra syv danskere, skriver Ritzau.

Den store menneskejagt førte blandt andet til lukkede skoler og afspærrede veje i delstaten Pennsylvania. (Foto: © Matt Rourke, Associated Press)

De amerikanske myndigheder har for kort tid siden fanget den undslupne drabsmand Danelo Cavalcante.

Fem mænd varetægtsfængsles - sigtet for vold og fodboldtrøje-røveri

Fem mænd er blevet varetægtsfængslet i en sag om vold og røveri mod fodboldfans.

De er sigtet for vold mod tre mænd og for at have frarøvet dem en fodboldtrøje og en jakke efter en superligakamp på Hvidovre Stadion den 18. august.

Danmark støtter nødhjælpsarbejdet i Marokko med flere millioner

Regeringen har valgt at sende 7,5 millioner kroner til nødhjælp mod jordskælvsramte Marokko. Det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

Støtten kommer, efter regeringen i Marokko har givet grønt lys til assistance fra Internationale Røde Kors og Røde Halvmånes Forbund (IFRC).