:

Hvordan får jeg min printer til at virke?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan får jeg min printer til at virke?
 2. Hvorfor kommer der ikke noget på papiret når jeg printer?
 3. Kan ikke få forbindelse til min HP printer?
 4. Hvorfor er min printer i fejltilstand?
 5. Hvorfor vil min Canon printer ikke udskrive?
 6. Kan en printer blive for gammel?
 7. Hvorfor vil min printer ikke udskrive PDF?
 8. Kan man nulstille en HP printer?
 9. Hvordan kobler man HP printer til netværk?
 10. Kan man nulstille en printer?
 11. Kan ikke tilføje printer?
 12. Hvordan nulstiller jeg en Canon printer?
 13. Hvordan renser jeg min Canon printer?
 14. Hvordan opdaterer jeg min printer?
 15. Kan blækpatroner tørre ud?
 16. Hvorfor vil min printer ikke udskrive?
 17. Hvordan kan du se enheder og printere?
 18. Hvordan tilslut printeren til printeren?
 19. Hvad er en printerdriver?
 20. Hvorfor vil min printer ikke udskrive?
 21. Hvordan kan du se enheder og printere?
 22. Hvordan tilslut printeren til printeren?
 23. Hvordan åbnes printersoftwaren?

Hvordan får jeg min printer til at virke?

Med de fleste USB-printere er det eneste, du skal gøre, at opdatere din software og derefter slutte printeren til din Mac. Hvis det er nødvendigt, skal du installere den nyeste printersoftware, der fulgte med printeren, eller som ligger på producentens websted.

 • Opdater printersoftwaren på Mac: Undersøg hos printerens producent, om der er tilgængelige firmwareopdateringer til din printermodel.

 • Gør printeren klar: Brug de instruktioner, der fulgte med printeren, når du pakker printeren ud, installerer blæk- eller tonerpatroner og lægger papir i. Tænd printeren, og kontroller, at den ikke viser nogen fejl.

 • Hvorfor kommer der ikke noget på papiret når jeg printer?

  07. februar 2017 - 17:25 Der er 7 kommentarer

  Hej. Min printer skriver at den ikke har noget papir, men jeg har fyldt den op og nu er der ikke plads til mere, så hvad gør jeg. ? Jeg har prøvet at slette hele køen og slette enheden fra computeren, men den siger stadig vil mere have mere og der er ikke plads. Hjælp

  Kan ikke få forbindelse til min HP printer?

  Ikonet HP ePrint findes normalt på kontrolpanelets skærm på din printer.

  • Hvis din printer har et kontrolpanel med en skærm, skal du sørge for, at printeren er tændt og ikke er i slumretilstand, og tryk derefter på ikonet HP ePrint, og følg vejledningen på skærmen for at aktivere eller konfigurere Webtjenester.

  • Hvis kontrolpanelets skærm ikke har en HP ePrint-knap eller et HP ePrint-ikon, skal du gå til Opsætning af webtjenester, Netværksopsætning eller Trådløse indstillinger for at åbne menuen Webtjenester, afhængigt af din printermodel.

  • Hvis kontrolpanelet ikke har en skærm (f.eks. HP DeskJet 3630-, 3700- eller 2600-printere), skal du trykke på knappen ePrint for at udskrive vejledningen. Hvis den udskrevne side ikke indeholder en ePrint-adresse og printerkravkode, skal du følge vejledningen på den udskrevne side for at aktivere Webtjenester. Når du aktiverer webtjenester, udskrives en side med titlen "Tillykke" med ePrint-adressen og printerkravkoden.

  • Hvis kontrolpanelet ikke har en skærm eller knappen ePrint, skal du se under et af følgende

  Hvis du har en HP+-printer, behøver du ikke printerkravkoden. Din printer gøres automatisk gældende for din konto under opsætningen. Gå til 123.hp.com for at downloade HP Smart-appen og derefter konfigurere din printer.

  Tryk på ikonet HP ePrint. Sørg for at vælge Konfigurer eller Ja for at aktivere Webtjenester, og accepter betingelserne. Hvis webtjenester allerede er aktiveret på din printer, får du vist en oversigt over webtjenester, når du trykker på ikonet HP ePrint. Hvis funktionen er aktiveret, skal du trykke på Udskriv eller Udskriftsoplysninger for at udskrive printerinformationssiden. Hvis en side stadig ikke udskrives, eller du ikke kan udskrive, fordi du er løbet tør for blæk, skal du trykke på ikonet HP ePrint på kontrolpanelets skærm og finde din HP ePrint-adresse. Den første del af HP ePrint-adressen, der står foran "@hpeprint.com" er din kravkode. For eksempel, hvis din HP ePrint email er "[email protected]", er "abc" din kravkode. Hvis du ikke kan finde HP ePrint-ikonet på dit kontrolpanels display, skal du se Kan ikke finde ikonet FOR HP ePrint på printerens kontrolpaneldisplay.

  Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du kontrollere, at printeren er tændt og derefter tage stikket ud af stikkontakten. Vent et par minutter, før du sætter stikket i igen, og tryk derefter på ikonet HP ePrint på kontrolpanelets skærm og derefter på Udskriv eller Udskriftsoplysninger for at udskrive siden.

  Printeren skal have direkte forbindelse til internettet, for at webtjenester kan aktiveres. En USB-kabelforbindelse til en internettilsluttet computer er ikke tilstrækkelig. Hvis du vil se, hvordan du tilslutter printeren trådløst, skal du gå til hp.com/wirelessprinting og vælge Printeropsætning.

  Hvorfor er min printer i fejltilstand?

  Løs problemer med udskrivning og scanning ved hjælp af HP Print and Scan Doctor, som er et gratis værktøj til Windows.

  Hvorfor vil min Canon printer ikke udskrive?

  Disse videoer med ofte stillede spørgsmål leverer detaljerede trin for trin-instruktioner specifikt for dit produkt og er blevet lavet for at føre dig igennem de mest almindelige opsætningsopgaver, der er nødvendige for at gøre din PIXMA-alt-i-én-printer klar til brug. Der findes også nogle nyttige fejlfindingsvideoer, der fører dig igennem nogle af de mest almindelige printproblemer, du kan støde på under brugen af dit produkt.

  Der findes et udvalg af videoer for hvert af de tilgængelige produkter, og vi tilføjer flere produkter hen ad vejen.

  Kan en printer blive for gammel?

  Det primære problem med langvarig eksponering af glødetråd for miljøet er, at det absorberer vandfugt fra luften. Når et filament, der har absorberet vand, passerer gennem den varme ende af en printer, vil vandet blive til damp og forårsage problemer med ekstrudering:

  Kort sagt, dette vil medføre forfærdelig udskriftskvalitet og mislykkede udskrifter. Da virkningerne ikke er konsistente, er der intet, der kan gøres ved at skære indstillinger for at "kalibrere" for filament, der har absorberet vand.

  Hvorfor vil min printer ikke udskrive PDF?

 • Klik på symbolet for printeren på Mac i Dock for at åbne printerens køvindue.

 • Gør et af følgende:

  • Hvis du kan se knappen Genoptag på værktøjslinjen, er printeren på pause. Klik på knappen Genoptag.

  • Hvis et andet job stopper køen pga. en fejl, skal du vælge det job og derefter klikke på den lille knap Slet job til højre (med et X).

  • Hvis et individuelt udskriftsjob på listen er på pause, skal du vælge det og derefter klikke på knappen Genoptag job til højre (med en krum pil).

 • Hvis der ikke er noget udskriftsjob i printerens kø, kan du have udskrevet til en anden printer. Søg i køvinduerne til andre printere, eller prøv at udskrive igen, og sørg for at vælge den rigtige printer.

  • Prøv at udskrive fra en anden app, f.eks. TextEdit. Hvis problemet kun opstår i en app, kan du prøve at finde flere oplysninger om fejlfinding i dokumentationen til den pågældende app.

   Åbn TextEdit for mig

  Kan man nulstille en HP printer?

  Hvis du har brug for at returnere din Hewlett Packard - laserprinter til standardindstillingerne , kan du nulstille printeren til at gøre dette. Disse printere indeholder også ikke-flygtig random access memory - NVRAM - der holder alle oplysninger i hukommelsen , selv om du slukker for strømmen . Det er muligt at kold genstart af printeren , og du kan også nulstille NVRAM hvis du har brug for at slette hukommelsen . Denne proces varierer afhængigt af den type printer du har , Instruktioner 1

  Hold ned på den store grønne "Go" -knappen, mens printeren er stadig på. Dette virker kun på de 1100 og 1200 printere, slukke for strømmen først , før du nulstiller alle andre modeller . For at nulstille NVRAM , hold på " Go "-knappen i 20 sekunder , mens du tænder for printeren igen . 2

  Hvordan kobler man HP printer til netværk?

  Et af de mest frustrerende problemer, du kan have, er et netværksproblem, der slår din HP-printer ud af forbindelsen. Der er en række årsager til, at din trådløse HP-printer kan blive afbrudt fra dit netværk.

  Alt kan sparke din HP-printer ud af netværket. Strømsvigt er blandt de mest almindelige årsager til, at HP-printere mister deres netværksforbindelser. Efter at der har været strømafbrydelse, er det ikke ualmindeligt, at din HP-printer stadig kommer op som offline, selv efter du har genstartet både printeren og din pc.

  En anden af ​​de mest almindelige årsager til, at de har problemer med netværksforbindelsen, er forældede drivere. Heldigvis kan disse opdateres, men hvis du planlægger at gøre det manuelt, bliver det ikke nemt. Mere om det senere.

  Kan man nulstille en printer?

  Brug knapperne Annuller og Trådløs for at gendanne Wi-Fi-opsætningstilstanden.

  Brug knappen Trådløs på printerens bagside for at gendanne Wi-Fi-opsætningstilstanden.

 • Hold knappen Trådløs på printerens bagside nede i 5 sekunder.

  Bemærk:

  Dit kontrolpanel kan se anderledes ud end den her viste, men fremgangsmåden er den samme.

 • Kan ikke tilføje printer?

 • Klik på symbolet for printeren på Mac i Dock for at åbne printerens køvindue.

 • Gør et af følgende:

  • Hvis du kan se knappen Genoptag på værktøjslinjen, er printeren på pause. Klik på knappen Genoptag.

  • Hvis et andet job stopper køen pga. en fejl, skal du vælge det job og derefter klikke på den lille knap Slet job til højre (med et X).

  • Hvis et individuelt udskriftsjob på listen er på pause, skal du vælge det og derefter klikke på knappen Genoptag job til højre (med en krum pil).

 • Hvis der ikke er noget udskriftsjob i printerens kø, kan du have udskrevet til en anden printer. Søg i køvinduerne til andre printere, eller prøv at udskrive igen, og sørg for at vælge den rigtige printer.

  • Prøv at udskrive fra en anden app, f.eks. TextEdit. Hvis problemet kun opstår i en app, kan du prøve at finde flere oplysninger om fejlfinding i dokumentationen til den pågældende app.

   Åbn TextEdit for mig

  Hvordan nulstiller jeg en Canon printer?

  Canon MX300 er en inkjet printer. Som en All-in- One, udskriver det , kopier og scanner dokumenter og fotografier. Blækpatronerne er udstyret med en lille computerchip, der deler informationer med printeren. Det fortæller printeren, når blækket er lav, væk eller udløbet. Med de stigende udgifter til blæk , er mange mennesker genpåfyldning deres patroner sig blæk refill kits. Desværre, efter en refill , chippen stadig lyder som tomme og patronen vil ikke fungere. Ingen chip resetters findes for denne model , som i 2010 , men du kan nulstille blækpatronerne ved hånden. Ting du skal Canon MX300 printerblæk Vis Flere Instruktioner 1

  Sluk og afbryd din Canon MX300 . Hold "Power " knappen på forsiden af ​​printeren, mens du sætter printeren igen Still holde " Power" knappen , hold den røde "Annuller /Stop"- knappen og slip "Power . "Keep holde den røde knap i cirka 15 sekunder, indtil LCD-skærmen viser" Idle ". printeren er nu i fabrikken mode og lader dig nulstille patronerne. 2

  Hvordan renser jeg min Canon printer?

 • Klik på Rensning (Cleaning) på fanen Vedligeholdelse (Maintenance).

  Når dialogboksen Rensning af printhoved (Print Head Cleaning) åbnes, skal du vælge den blækgruppe, for hvilken der skal udføres rensning. Klik på Indledende kontrolelementer (Initial Check Items) for at få vist, hvilke elementer der skal kontrolleres, før du udfører rensning.

 • Udfør rensning

  Kontroller, at maskinen er tændt, og klik derefter på Udfør (Execute).

  Rensningen af printhovedet begynder.

 • Hvordan opdaterer jeg min printer?

  Brug disse anbefalede indstillinger til at downloade printerdrivere, installere HP Smart-appen og finde yderligere software- og printeropdateringer.

  • HP Smart-appen: Indeholder værktøjer til at udskrive, scanne, kontrollere blækniveauer og opsætte din printer i et trådløst netværk. Gå til HP-printeropsætning (HP Smart-app) for at få flere oplysninger.

  • Fuldfunktionsdrivere (Windows- og Mac-computere): 123.hp.com (på engelsk) er en praktisk download- og installationstjeneste til din HP-printerdriver og -software. Driveren fører dig gennem processen med at oprette forbindelse til netværket eller en kablet forbindelse og inkluderer HP Scan-software.

  • Fulde og grundlæggende drivere, printersoftware og opdateringer (Windows, Mac, og Linux): Download af software og drivere fra HP udgiver alle tilgængelige drivere, yderligere udskrivnings- og scanningssoftware og firmwareopdateringer til de fleste printere og operativsystemversioner.

  • HP Print for Chrome-app (Chromebooks): Installer HP Print til Chrome (på engelsk) for at konfigurere USB-baseret og trådløs udskrivning via Google Chrome-browseren. Du behøver ikke at downloade printerdrivere eller software fra HP's websted eller Google for at udskrive med appen.

  • Opdateringer til printerfirmware: Gå til Opdater firmwaren på en HP-printer for at se trinene til opdatering direkte fra printeren eller for at downloade og installere firmwaren via din computer.

  Kan blækpatroner tørre ud?

  Inkjet-printere er almindeligt anvendt med personlige computere . De er nemme at sætte op , blækket er tilgængelig i en række butikker , og inkjet-printere kan købes for mindre end 100 dollars. De blækpatroner, der anvendes i inkjet -printere kan være dyrt, og blækket kan lide af en række spørgsmål, herunder udtørring. Udtørring fra inaktivitet p mest almindelige årsag til inkjet-printer patroner udtørring er inaktivitet - ikke bruger printeren i længere tid. Blækket derefter tørrer ind i en blok og patronen er ubrugelig. Du skal bruge din printer mindst én gang om måneden, så blækket kan forblive i en flydende form. Du behøver ikke at udskrive et stort dokument , blot en testside eller en e -mail. Tørrer ud om Refill Process

  blækpatroner kan også tørre ud fra en fattig refill proces . Når en patron er genopfyldt , sørg for at det er fyldt til sin kapacitet med blækket designet til det. Hvis du genopfylde patronen selv , købe det rigtige blæk og udstyr. Hvis du bruger en ekstern service, spørg dem om refill -processen og se, hvilken type garanti , de har på genopfyldte patroner. Også køre en justering side når du har installeret genopfyldt blækpatron . Genopladning en Tørret Cartridge p Hvis du tror, ​​din patron er tørret ud , er der måder at genoplade det. Prøv at fjerne den fra printeren og placere printhovedet overfladen på et fugtigt stykke køkkenrulle . Tryk forsigtigt , og blæk bør begynde at dukke op på overfladen af ​​håndklæde. Hvis der ikke blæk dukker op , tryk forsigtigt igen, indtil det gør. Second Way of Genopladning en Tørret Cartridge p Hvis den første måde at genoplade din tørret patronen ikke gør arbejde , skal du placere patronen i en skål med printhovedet nedad. Kog en kop vand og hæld det langsomt over patronen, indtil printhovedet flade er dækket. Lad det stå i et par sekunder, så agitere patronen for omkring 20 sekunder. Dræn vandet og fjerne kassetten . Tør printhovedet med en papirserviet forsigtigt og lad patronen lufttørre . Vent mindst 30 minutter, før geninstallation i din inkjet printer. Kør en testside - hvis patronen ikke virker , skal det udskiftes med et nyt Hvis du ikke bruger din printer Monthly

  Hvorfor vil min printer ikke udskrive?

  Min printer vil ikke udskrive er en problematik mange har stået overfor. At din printer ikke vil udskrive er dog ikke ensbetydende med, at din printer er defekt. V.hj.a. af Pixojets trin-for-trin guides vil du selv kunne afhjælpe problemet hurtigt og nemt.

  Hvordan kan du se enheder og printere?

  Gå til Start → Windows-system → Kontrolpanel. Klik dernæst på Se enheder og printere i menuen Hardware og lyd. - Windows 8,1 og Windows 8: Åbn oversigten med amuletter øverst oppe i højre hjørne af din skærm, og klik på Indstillinger → Kontrolpanel →Vis enheder og printere. - Windows 7: Tryk på Start → Enheder og printere.

  Hvordan tilslut printeren til printeren?

  1 Tjek at netværkskablet er sat korrekt i printeren. (der skal være strømtilslutning til printeren og tilslutning til stikkontakt) 2 Tjek Strømafbryder-knappen på printeren. Hvis denne ikke er tændt, skal du trykke på knappen. 3 Tag ledningen ud af stikket bagpå printeren, imens printeren er tændt, og tag ledningen ud af stikkontakten også. 4 Vent 15 sekunder og sæt ledningen i stikkontakten igen, og tilslut ledningen til din printer igen også.

  Hvad er en printerdriver?

  Den printerdriver, du bruger, er en del af operativsystemet (in-OS-driver), som automatisk installeres, når Windows registrerer printeren. Printeren er tilsluttet via kabelnetværk (Ethernet) eller via et trådløst netværk. Kontrollér, at computeren og printeren er forbundne til dit netværk.

  Hvorfor vil min printer ikke udskrive?

  • Min printer vil ikke udskrive er en problematik mange har stået overfor. At din printer ikke vil udskrive er dog ikke ensbetydende med, at din printer er defekt. V.hj.a. af Pixojets trin-for-trin guides vil du selv kunne afhjælpe problemet hurtigt og nemt.

  Hvordan kan du se enheder og printere?

  • Gå til Start → Windows-system → Kontrolpanel. Klik dernæst på Se enheder og printere i menuen Hardware og lyd. - Windows 8,1 og Windows 8: Åbn oversigten med amuletter øverst oppe i højre hjørne af din skærm, og klik på Indstillinger → Kontrolpanel →Vis enheder og printere. - Windows 7: Tryk på Start → Enheder og printere.

  Hvordan tilslut printeren til printeren?

  • 1 Tjek at netværkskablet er sat korrekt i printeren. (der skal være strømtilslutning til printeren og tilslutning til stikkontakt) 2 Tjek Strømafbryder-knappen på printeren. Hvis denne ikke er tændt, skal du trykke på knappen. 3 Tag ledningen ud af stikket bagpå printeren, imens printeren er tændt, og tag ledningen ud af stikkontakten også. 4 Vent 15 sekunder og sæt ledningen i stikkontakten igen, og tilslut ledningen til din printer igen også.

  Hvordan åbnes printersoftwaren?

  • Klik på Start ( ), klik på alle programmer, klik på HP, klik på mappen for din printer, og klik derefter på ikonet for din printer ( ). Printersoftwaren åbnes. Du kan også åbne printersoftwaren fra skrivebordet på din computer: Dobbeltklik på ikonet for din printer ( ). Klik på anslået blækniveau.