:

Hvem ejer Seaside Toldboden?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem ejer Seaside Toldboden?
  2. Hvem ejer Toldboden?
  3. Er Refshaleøen en del af Amager?
  4. Hvornår åbner Reffen 2023?
  5. Hvem ejer Refshaleøen?
  6. Hvem ejer Reffen?
  7. Hvad koster det at parkere på Reffen?
  8. Hvilken station er tættest på Reffen?
  9. Kan man bo på Refshaleøen?
  10. Hvornår må man parkere gratis?
  11. Kan man parkere gratis på Refshaleøen?
  12. Hvilken station er tættest på Christiania?
  13. Hvad koster det at parkere ved Reffen?
  14. Hvor er det billigst at bo i København?

Hvem ejer Seaside Toldboden?

I 2000 startede rejsen på Nationalmuseet i København, og i 2010 slog vi dørene op for restauranten Toldboden, som nu er omdannet til Seaside Toldboden. På begge restauranter har vi været været vært for alt lige fra store firmafester, konferencer og selskaber til at drive restaurant, brunch og havbar.

I 2014 overtog vi de gamle papirhaller på Papirøen og målet var at hjælpe flere til at åbne egen virksomhed inden for restaurationsbranchen. Derved opstod konceptet: ”selvstændige køkkenchefer”. Copenhagen Street Food havde 39 gadekøkkener og 13 forskellige nationaliteter drevet af selvstændige entreprenører. Men alt godt får en ende, og da markedet på Papirøen måtte lukke ned i december 2017, grundet en midlertidig lejekontrakt. Konceptet måtte finpudses og videreudvikles til en version 2.

Hvem ejer Toldboden?

Den smukke gamle toldbygning fra 1898 er arkitekt Hack Kampmanns hovedværk og ejes i dag af Tækker Group, der ogsÃ¥ har sit hovedsæde i bygningen.

Tækker har renoveret bygningen efter anvisninger fra Kulturarvsstyrelsen, hvor der er taget højde for alle de oprindelige detaljer. Der er brugt mange ressourcer på at bevare den "Kampmannske" ånd.

Er Refshaleøen en del af Amager?

Spørgsmål

Vi er et par stykker, som har diskuteret om hvorvidt Christianshavn er en del af Amager eller ej?

Hvornår åbner Reffen 2023?

Det bliver også de kommende tre år muligt at nyde street food fra alle verdenshjørner på Refshaleøen. Pr-foto

Street food, kunst, yoga, markeder, koncerter og meget mere har gjort Reffen på Refshaleøen til et yndet udflugtsmål for både byboere og folk uden for København. Som alle andre spisesteder må Reffen dog holde lukket pt., men i slutningen af januar kom der alligevel en – tiltrængt – god nyhed til stedets ejere, madboder og gæster. Københavns Kommune har nemlig forlænget dispensationen med tre år, så den foreløbig kører frem til 1. marts 2024.

Hvem ejer Refshaleøen?

Planerne om at udbygge Refshaleøen med en helt nyanlagt ø i tilknytning til det gamle B&W-omrÃ¥de ventes at sikre en markant hurtigere udvikling af hele omrÃ¥det. 

Det forudser Christian Herskind, der er adm. direktør i Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

Hvem ejer Reffen?

I 2014 fik Jesper Julian Møller den idé at leje sig ind i en kæmpestor industrihal på havneøen Christiansholm, i folkemunde kaldet ”Papirøen”.

Øen lå lige ved siden af Operahuset i Københavns Havn og havde indtil nu været opbevaringssted for papir til avistrykkerierne.

I begyndelsen var der kun en håndfuld iværksættere med. Og opstartsfasen blev længere og mere omkostningstung, end Jesper Julian Møller havde håbet.

Da han var eneinvestor i projektet, var det en kæmpestor økonomisk satsning, som han personligt hæftede for. Gik det galt, risikerede han at trække Toldboden – og måske endda sit eget hus – med i faldet.

Hvad koster det at parkere på Reffen?

Klik på linket 'Cookieindstillinger' i bunden af siden for at ændre din accept af cookies.

Kortet er vejledende og viser kun de zoner, som kommunen udsteder licens til. Ud over de zoner, der vises på kortet, gælder der lokalt skiltede restriktioner på enkelte strækninger og zoner i byen. Du skal derfor altid huske at tjekke skiltning og afmærkninger, der hvor du parkerer.

Hvilken station er tættest på Reffen?

De karakteristiska byggklossarna på hamnkanten i Köpenhamns kulturkvarter invigdes 2018. Danish Architecture Center (DAC), Danish Design Center BLOX Eats och en annorlunda och rolig utomhuslekplats. Ett arkitektoniskt intressant hus med spännande upplevelser inifrån och ut. Läs mer.

Skidåkning, världens högsta klättervägg, brant löp- och gångväg, och sedan en utsikt över Köpenhamn, som du inte hittar någon annanstans. Det spektakulära rekreationsområdet på det 85 meter höga taket på förbränningsanläggningen Amager Bakke öppnade hösten 2019 och är en fantastisk upplevelse på alla sätt. Läs mer.

Kan man bo på Refshaleøen?

I CPH Village vil vi gerne skabe det bedste sted at bo, både for studerende og for planeten.

Ligesom mange andre storbyer, står København midt i en boligkrise hvor det at finde betalelige studieboliger ikke er nemt. Som det ser ud lige nu, er mere end 10.000 studerende ikke i stand til at finde et sted at bo til en husleje de kan betale. Kommunen arbejder hårdt for at ændre på dette, men processen i at bygge flere billige studieboliger i byen, er noget der forventes at tage mange år.For at hjælpe de studerende der står og akut mangler boliger nu, må vi altså også se på mere kortsigtede løsninger.

Hvornår må man parkere gratis?

Ifølge færdselsloven er der en række specifikke regler, du altid skal holde dig til, når du parkerer eller standser din bil:

Du må ikke standse eller parkere din bil på en måde, så det kan være til fare eller ulempe for den øvrige trafik.

Når du parkerer eller standser din bil, må det kun ske i højre side af vejen i færdselsretningen. På mindre befærdet vej og vej med ensrettet trafik kan standsning eller parkering dog ske i venstre side.

Der er forskellige regler for observationstid afhængig af, om du har parkeret din bil et offentligt sted med standsningsforbud, eller om det er et område med parkeringsforbud.

Er der tale om et standsningsforbud på offentlig område, er der ingen krav om, hvor længe bilen skal observeres, før der udstedes en parkeringsafgift.

Ved parkeringsforbud på offentlig område, skal der mindst observeres i tre minutter.

Kan man parkere gratis på Refshaleøen?

DanskEnglishPOWERED BYEuroPark ParkeringskontrolEuroPark Parkeringskontrol

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Hvilken station er tættest på Christiania?

Sirius har været ombord på grundstødt krydstogtskib: Alle har det godt  

Mandskab fra Sirius-patruljen har nu været ombord på krydstogtskibet Ocean Explorer, der er stødt på grund i Nordøstgrønland. (Foto: © DANISH AIR FORCE/ARCTIC COMMAND, Ritzau Scanpix)

Sirius beretter, at både passagerer og besætning ombord er i god behold. Det oplyser Arktisk Kommando på Facebook.

23-årig modtager straksdom for salg af stor mængde narkotika

En 23-årig mand har ved et grundlovsforhør i Svendborg i dag erkendt sig skyldig i en sag om salg af stoffer.

Manden er dermed blevet idømt en straksdom på 4,5 års fængsel for at have solgt større mængder hård narkotika.

Nu står det klart, hvordan pengene skal bruges næste år i landets største kommune.

Og i København mærker man også, at det er blevet dyrere at være kommune. Udgifterne til velfærd og drift er nemlig steget.

Landets største altanvirksomhed, Altan.dk, er igen på fode efter en konkursbehandling.

En række nye investorer er trådt til, og virksomheden genstartes nu med nye ejere.

Endnu et medlem af Det Konservative Folkeparti har meldt sig ud og retter i samme ombæring kritik mod formand Søren Pape Poulsen.

Nemlig Pernille Høxbro, der tidligere har været rådmand i den kommunale bestyrelse på Frederiksberg.

Hvad koster det at parkere ved Reffen?

Københavns Kommune har en række tidsbegrænsede parkeringszoner, hvor du har mulighed for at parkere gratis i et begrænset tidsrum. Det fremgår af skiltene, hvor lang tid du må parkere i de enkelte zoner. Det er vigtigt, at du indstiller p-skiven, så parkeringsvagten kan se, at du har parkeret indenfor det begrænsede tidsrum.

Du kan finde tidsbegrænsede parkeringszoner med gratis parkering i København:

  • Grønjord
  • Hellerup Station
  • Vanløse Station
  • Lergravsparken
  • Nordvest
  • Valby Syd
  • Havnestad
  • Den Hvide Kødby

Hvor er det billigst at bo i København?

Det billigste sted at bo i København som studerende er i Indre By. Men fælles for mange boliger i København og på Frederiksberg er lange ventetider. Her er guiden til, hvor du kan finde boliger i København til under en månedlig SU-udbetaling, men også, hvor du kan bo billigt, imens du venter på, at ungdomsboligen på Nørrebro bliver ledig.