:

Hvor skal jeg spise på Vesterbro?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor skal jeg spise på Vesterbro?
 2. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
 3. Hvor spiser man sent i København?
 4. Hvor skal vi spise på Frederiksberg?
 5. Hvad skal man spise i Kødbyen?
 6. Hvad skal man lave på Vesterbro?
 7. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
 8. Hvor meget koster det at spise på Noma?
 9. Hvor ofte spiser danskere ude?
 10. Hvilket land spiser mest junkfood?
 11. Hvor skal man spise på Christianshavn?
 12. Hvad skal man opleve på Frederiksberg?
 13. Hvilken station er tættest på Kødbyen?
 14. Hvorfor hedder det Kødbyen?
 15. Hvad kan man lave i København billigt?
 16. Where to eat in Vesterbro?
 17. Is madklubben a good place to eat in Vesterbro?
 18. Is Spuntino Ligger P Den pulserende Vesterbrogade?

Hvor skal jeg spise på Vesterbro?

På Vesterbrogade finder du Holly, en oase med god mad, lækre cocktails og høj stemning. Her møder det rå det forfinede, hvilket gør spisebaren til et oplagt samlingspunkt for alle typer af madelskere.

Holly kører med en 5-retters menu til 650 kr., der er afstemt efter sæsonens råvarer. Er du vild med social dining, fungerer deres delikate a la carte-retter godt til deling. Forårsmenuen byder på alt fra grillede hvide asparges med vesterhavsost, blæksprutte med wasabi og shiso og dansk hamachi med med røget æggeblomme.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Oprindeligt fandtes der kun én restaurant Kadeau i Danmark, og den lå på Bornholm. Men i 2011 fandt bagmændene på, at det var på tide også at dele solskinsøens herligheder med københavnerne. Ligesom sin søsterrestaurant på Bornholm er menukortet også her inspireret af bornholmske specialiteter og danske råvarer. 

Lige siden er der blevet serveret gastronomi i særklasse i restauranten på Christianshavn, som undergik en stor ombygning i 2016. Det betød færre pladser og mere fokus på hver enkelt gæst. En ombygning, der efter bornholmernes egne ord, “fører dem tættere på deres maks”.

Menukortet skifter efter sæsonen. I skrivende stund, i september 2021, er prisniveauet således:

Denne elegante restaurant ligger i en intim, historisk og vidunderligt stemningsfuld kælder, hvor et charmerende team tager sig af alle dine behov.

Madlavningen er forankret i fransk gastronomi med sine luksusingredienser og rige smag. Men kokken sætter også sit eget præg på de gennemførte, fantasifulde retter.

Hvor spiser man sent i København?

Absalon er din udvidede dagligstue. Din morgenmadscafé, dit kaffested, din lokale bar og dér, hvor du spiser sammen med 180 andre mennesker fra hele byen - hver dag. 

Hvor skal vi spise på Frederiksberg?

Det mondæne Frederiksberg ligger som selvstændig kommune omringet af Københavns kommune. Med mere end 100.000 residerende er Frederiksberg den tættest befolkede kommune i Danmark. Det er dog ikke noget man sanser i den fornemme bydel, hvor grønne områder, brede boulevarder og herskabsvilla-kvarterer danner bybilledet.

Er du på udkig efter gastronomiske oplevelser, har Frederiksberg også et unikt univers af kvalitetsrestauranter. I restaurant-eliten finder du blandt andet Michelin-restaurant Formel B, Mielcke & Hurtigkarl - optaget i White Guide og den Bib Gourmand-udmærkede restaurant, Anarki.

Du finder også et udbud af spisesteder på Frederiksberg i høj kvalitet hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste restauranter på Frederiksberg, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Frederiksberg klassiker fuld af karakter byder på dogmefrit bistrokort af høj kvalitet. Restaurant website

Besøg en ægte Frederiksberg klassiker, Granola, en restaurantperle med sjæl, uhøjtidelig atmosfære, omhyggelig servicering og retro indretning, der leder tankerne hen til en fransk bistro. 

Menukortet taler for sig selv og byder på masser af kvalitet og velsmag. Køkkenet lader sig inspirere af både Norden og middelhavskøkkenet. Spis f.eks. østers, arancini, hummer bisque eller tatar, en gang mør steak frites, dagens friskfangede fisk eller en klassisk simreret.

Hvad skal man spise i Kødbyen?

  PATE PATE  Paté Paté is owned by Husted vin, and is therefore both a restaurant and a wine bar. The food is good and the prices extremely reasonable. Be prepared for a full restaurant where the atmosphere is always at its best.

  MOTHER This institution in Kødbyen was one of the first restaurants to open here. And it has literally been full ever since. The pizzas are delicious, but we would also recommend their weekend brunch. Mother has never disappointed. Except when we haven't been able to get a table.

Hvad skal man lave på Vesterbro?

Det lille Paris aka. Vesterbro har i de senere år gennemgået en udvikling, der har forvandlet bydelens blakkede ry fra lurvet arbejderkvarter til at være et fancy og frimodigt meltingpot spækket med gode caféer, shoppingmuligheder, specialbutikker, bohemetyper, hipsters, børn og grønne områder.

Her vil du hurtigt finde ud, at det ikke er usædvanligt at finde sexshops, eksperimenterende gallerier og eksklusive restauranter side om side.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Forvent det uforventelige! Det er mantraet på den 2-stjernede Michelin-restaurant, Alchemist. Bag restaurantens massive bronzedøre venter en 50-retters menu, teater, kunst og en holistisk spiseoplevel...

Geranium i København er en af to restauranter i Danmark med tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2022.

noma - historien om restauranten, der satte Danmark på det gastronomiske verdenskort og skabte en madrevolution i København.

Tilbage i 2003 slog Rene Redzepi dørene op, til hvad der skulle vise sig a...

Hvor meget koster det at spise på Noma?

Noma er en af de sværeste restauranter i verden at få bord på. Men det er ikke umuligt, for restauranter, der som Noma i den grad bookes lang tid i forvejen – og i vid udstrækning fra udlandet – har også mange afbud og ombookninger, og således havde jeg heldet med mig en mandag formiddag, hvor der pludselig var hul igennem i online-bookingsystemet. Jeg troede ikke rigtig selv på det, før en mail rent faktisk bekræftede bookingen.

Lørdagen efter skulle jeg på Noma – sådan!

Hvor ofte spiser danskere ude?

Det vidner om, at der er sket en ”social acceleration”, hvor vi skal nå mere og mere, og madlavning bliver nedprioriteret, mener direktør for Madkulturen, Judith Kyst.

- Det har været tydeligt i nogle år, og det kan hænge sammen med, at der er kommet mange flere lødige alternativer, der hjælper os med at få mad i en fart, men samtidig er der også kommet mange flere frostpizzaer på bordet, siger Judith Kyst.

44 procent af de adspurgte svarer i undersøgelsen, at gårsdagens aftensmad var ”helt og aldeles hjemmelavet”, hvor 55 procent svarede det samme i 2015.

Hvilket land spiser mest junkfood?

Agurk er en kilde til kostfibre, som gør din krop mæt og holder gang i din fordøjelse. Agurk har et højt indhold af vitamin C, som styrker dit immunforsvar. Den har også en god kilde til flere af B-vitaminerne, især B6 og folat, som hjælper din krop med at omdanne maden til energi hhv.

Mandler har et højt indhold af sundt fedt. Derudover er de rige på protein og kostfibre, og de indeholder en lang række vitaminer og mineraler. Du bestemmer naturligvis selv, hvor mange nødder eller mandler, du spiser. Dog indeholder mandler og andre nødder mange kalorier.

En af hovedårsagerne er, at du stadig forbruger en lang række forarbejdede fødevarer: hvidt brød, kiks og chips, raffineret sukker, søde drikkevarer eller sødestoffer. Husk denne kendsgerning: mavefedt er forbundet med betændelse, så spise for meget forarbejdet mad vil gøre det meget sværere at tabe mavefedt.

Hvor skal man spise på Christianshavn?

Velkommen indenfor hos Christianshavns bedste fiskerestaurant. Vores menukort byder på frisk fisk og skaldyr tilberedt af vores professionelle kokke. Her kan du tage hele familien med til vores hyggelige restaurant, hvor vi serverer havfrisk fisk for enhver smag. Du kan blandt andet prøve vores populære Hooked Lobster Roll med certificeret hummer, økologisk brioche, og friterede løgringe, eller vores sprøde Hooked Fiskeburgere med friteret mørksej eller crispy laks samt vores grønne Prawn Poké med delikate tempura rejer. Er du til en klassisk Fish & Chips, klarer vi også den. 

Hvad skal man opleve på Frederiksberg?

Frederiksberg er byen i byen – en selvstændig by og samtidig en del af hovedstaden. Frederiksberg er grønne alléer og klassiske ejendomme, men også moderne arkitektur, metro og myldrende storby.

Her er en stærk lokal identitet, hvor kvalitet er omdrejningspunkt - fra de eksklusive butikker med dansk og internationalt design til unikke gastronomiske oplevelser, hvad enten du er til Michelin restauranter eller delikatesseforretninger med hjemmelavede specialiteter.

Hvilken station er tættest på Kødbyen?

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kødbyen

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kødbyen

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Hvorfor hedder det Kødbyen?

Som mange andre storbyer har København de seneste årtier oplevet en vild transformation. Væk er beskidt og larmende industri, ind er kommet fritidslivet i alle sine former. Det unikke kulturmiljø, der kan opleves i fortidens industrianlæg, er under pres, men i Kødbyen kan man stadig få lidt af det hele i en rå og pulserende atmosfære.

I dag bor der stadig slagtere i Kødbyen, men de har fået selskab af kunstnere, designere, fotografer, filmfolk og restaurantfolk, som har sat sig på de ledige lejemål, hvor der før i tiden blev svunget slebne slagterknive. De tidligere aflåste porte står flere steder åbne for natten, og Kødbyen er i dag et epicenter for det Københavnske natteliv.

Hvad kan man lave i København billigt?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

Where to eat in Vesterbro?

 • Neighbourhood is the hip place to visit in Vesterbro if you want to treat yourself with a healthy meal with a very reasonable price.Watch out for: the organic cocktails Formerly a butcher’s shop, Les Trois Cochons has tried to maintain the identity of the space to be as original as possible.

Is madklubben a good place to eat in Vesterbro?

 • Madklubben is definitely a must for visitors of Vesterbro; but don’t forget to reserve a table as Madklubben can get very busy. With almost 130,000 guests, Madklubben was awarded as Denmark ’s most visited restaurant in 2014. Simple and tasty dishes, and quick service in an industrial design space, make for a successful combination.

Is Spuntino Ligger P Den pulserende Vesterbrogade?

 • Spuntino ligger på den pulserende Vesterbrogade på Vesterbro i København. Selvom Spuntino betyder "lille snack" på italiensk, skal du ikke lade sig narre. Der er rigeligt med mad, som afspejler det m ...