:

Hvad koster det at skøjte på Frederiksberg?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster det at skøjte på Frederiksberg?
  2. Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?
  3. Hvor meget koster det at stå på skøjter?
  4. Hvor kan man stå på skøjter i KBH?
  5. Hvad koster det at skøjte i friheden?
  6. Hvor hurtigt kan man skøjte?
  7. Hvad koster det at leje en skøjtehal?
  8. Hvordan bliver man god til at skøjte på is?
  9. Hvad skal man have på i en skøjtehal?
  10. Hvor kan man få slebet sine skøjter?
  11. Hvor meget koster det at skøjte i KBH?
  12. Hvad koster det at skøjte i KBH?
  13. Hvorfor har Tivoli Friheden lukket?
  14. Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?
  15. Hvor tyk skal isen være før man må skøjte?

Hvad koster det at skøjte på Frederiksberg?

Du må gerne have dine egne skøjter med at stå på. Det behøver derfor ikke at koste dig noget at komme ud at stå på skøjter, da det er gratis at komme ind på banen. Har du brug for at få slebet dine skøjter, kan du få gjort det for 70 kroner.

Har du ikke dine egne skøjter, kan du leje nogle på stedet. Det koster 50 kroner per par. Hvis I er mange, der skal ud at stå på skøjter sammen, kan I reservere skøjterne på forhånd. Det er dog kun, hvis I er en gruppe på over 40 og ikke en skoleklasse. Du skal lægge dit sundhedskort som depositum for skøjterne. Har du ikke lyst til det, skal du i stedet lægge 500 kroner i kontanter.

Skal du ud at stå på skøjter med en, der ikke er så øvet, kan du leje en pingvin til vedkommende. Det er et hjælpemiddel, der er formet som en pingvin og kan hjælpe med til, at vedkommende kan holde balancen. Det koster også 50 kroner at leje sådan en.

Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?

Kommercielle priser gælder for alle forbund, private, firmaer og lign.

Alle hjemmehørende klubber på Gentofte Sportspark og kommunale skoler og institutioner i Gentofte Kommune, betaler ikke for leje af haller, baner, lys eller lokaler (kun skøjteleje med rabat). Kun Gentofte privatskoler og gymnasier betaler for leje af faciliteterne.

Hvor meget koster det at stå på skøjter?

Sjov og hygge er omdrejningspunktet for aktiviteterne i Iscenter Nord skøjtehal. Skøjteløb er sund og sjov motion for hele familien, og er med til at vedligeholde eller styrke alles motorik. Når skøjterne er kommet på, og de første forsigtige skridt på isen er tilbagelagt, kommer smilene og de røde kinder frem.

Få en cool oplevelse på Danmarks bedste is OFFENTLIGT SKØJTNING – SÆSON 2023/2024 Tirsdag den 12.september 2023 slår vi dørene op igen for offentligt skøjteløb. Sidste dag for Offentligt skøjteløb i denne sæson bliver den 27.marts 2024

Hvor kan man stå på skøjter i KBH?

Broens Skøjtebane byder i vintermånederne på masser af vinterhygge, skøjtedans og varme drinks. I sommermånederne kan du i stedet besøge Broens Gadekøkken, som er en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden.

Hvad koster det at skøjte i friheden?

Skøjtehallerne ved Frihedens idrætscenter i Hvidovre er danmarks største isanlæg med 2 skøjtehaller og en hal alene til curling, hvor der er plads til 4 curlingbaner.

Her er der mulighed for i vinterhalvåret at løbe på skøjter, men der er også mulighed for at prøve at spille curling og ishockey.

Hvor hurtigt kan man skøjte?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hurtigløb på skøjter er en idrætsgren, hvor konkurrenterne prøver at løbe over isen så hurtigt som muligt på skøjter. Betegnelsen bruges særligt om den gren af skøjtesporten, hvor løberne starter parvis i delte baner og placeres efter tid (og eventuelt sammenlagt pointsum efter fire løb).

Hvad koster det at leje en skøjtehal?

Booking af skøjteringen i privat regi er meget begrænset. Ørestad Skøjtehal bruges rigtig meget af de hjemmehørende foreninger til træning, stævner og kamp. Det efterlader ikke meget tid til private arrangementer på isen.

Ønsker du at booke isen til et privat arrangement er dine chancer for at få tid derfor størst i tidsrummet 10.00-14.00 på hverdage.

Hvordan bliver man god til at skøjte på is?

Mandag 9-15.20, Tirsdag 9.30-15.20, Onsdag 9-15.20, Torsdag 9.30-22, Fredag 9-15.20. Weekend: Lørdag 15-18.30 + IsDisco 18.40-22 og søndag 12-20.

Selvom man ikke bor i et af vores feriehuse, er det stadig muligt at købe entré til Aquadome. Bestil billetter forud for besøget til Aquadome, så er I sikret adgang på dagen, I har valgt. Som dagsgæst kan I også vælge at købe billet ved indgangen til Aquadome.

Skøjtebanen er efterhånden blevet et ikon for efterårsferie, jul og vinterferie City2, og vi gør en dyd ud af at holde isen frisk og flot til dig hver dag. Entré 1 time: 25 kr. Skøjteleje 1 time: 25 kr. Klippekort med 10 klip: 200 kr.

Det 850.000 m2 store, til dels overdækkede center omfatter bl. a. 752 feriehuse (2021), et tropisk badeland (Lalandia AquadomeTM) med plads til 1300 personer, udendørs poolområde, skøjtehal, sportshal, bowlingbaner, biograf, legeland, golf- og minigolfbaner, fitnesscenter og restauranter.

Kunstskøjteløberen Evgenia Medvedeva leverede søndag en historisk bedrift, da russeren under vinter-OL i Sydkorea blev tildelt den højeste score, der nogensinde er blevet givet. I kvindernes korte program modtog Medvedeva en bedømmelse på 81,06 point efter en serie af tekniske perler på isen i Pyeongchang.

Hvad skal man have på i en skøjtehal?

Vær godt forberedt til dit besøg i skøjtehallen. Læs alle vores tips og tricks om bl.a. skøjteoutfit og øvepingviner.

Sidst redigeret d. 13. marts 2020

Hvor kan man få slebet sine skøjter?

Du kan kun komme og skøjte, når vi har tider for offentligt skøjteløb normalt i perioden 1. oktober - 31. marts. Se åbningstider Der kan være ændrede åbningstider til offentligt løb i forbindelse med skoleferierne uge 7, uge 42 og imellem jul og nytår. Det vil altid fremgå på hjemmesiden, Facebookside og her.

Ja - det vil fremgÃ¥ af vores hjemmeside og Facebookside, nÃ¥r vi har aflysninger, lukket eller ændringer i Ã¥bningstiderne for offentligt skøjteløb. Se oversigt over lukkedage her - eller i vores kalender.

Hvor meget koster det at skøjte i KBH?

Så besøg en af de mange skøjtehaller i København og omegn. Her er en liste over 5 skøjtehaller, hvor du kan dyrke issport eller bare nyde en skøjtetur på isen: 

  • Østre Skøjtehal
  • Hvidovre Curling Club
  • Gladsaxe Skøjtehal
  • Frihedens Idrætscenter
  • Hvidovre Ishockey Klub

Skøjtehallerne er alle indendørs, og nogle har fælles adresse. Typisk er hallerne lukket om sommeren, nogle har åbne om foråret, mens alle har åbne om efteråret og vinteren. Du kan leje skøjter og benytte banerne mod betaling.

Hvad koster det at skøjte i KBH?

Du kan medbringe dine egne skøjter eller leje et par i skøjteudlejningen. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

Vi tager imod kontantbetaling samt betaling med Dankort, Visa, MasterCard og Visa Elektron.

Hvorfor har Tivoli Friheden lukket?

Få dage efter ulykken besluttede Tivoli Frihedens ledelse, at rutsjebanen skulle lukke permanent og aldrig køre igen. Men nedrivningen af den 250 ton tunge stålkonstruktion kan først begynde nu, efter at politiet er helt færdige med tekniske undersøgelser.

Dødsulykken på en sommerdag i højsæsonen rystede forlystelsesparkens mange ansatte. Friheden valgte derfor i respekt for ulykkens ofre og deres familie at lave en såkaldt "stille åbning" en uges tid efter, hvor forlystelser og madboder i parken var lukket.

Besøgende lagde blomster foran Cobraen under en stille åbning 20. juli. (Foto: © Mikkel Berg Pedersen, Ritzau Scanpix)

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?

Vejen til varigt vægttab begynder her. Her er den nyeste viden om sund vægt, motiverende tips og sunde kostplaner til et effektivt vægttab. Find de bedste slankekure, koststrategier, tips til fedtforbrændende træning, opskrifter og nyttige beregnere.

I FORM Kostplan – nemt og sikkert!

Hvor tyk skal isen være før man må skøjte?

Meteorolog Sebastian Pelt fortæller, at der som udgangspunkt kun er tale om tommelfingerregler, som man ikke kan læne sig fuldstændig op ad. Der er nemlig mange processer, der gør sig gældende, og det er kun egentlige målinger af isen, man skal læne sig op ad.

- En generel tommelfingerregel er, at isen vokser 0,1 millimeter per minusgrad per time. Det vil sige, at et døgn med en temperatur på -1 grader giver en istykkelse på 2,4 millimeter, siger Sebastian Pelt.

Efter 10 døgn med -1 grader vil isen derfor vokse 2,4 centimeter.