:

Hvem er ejere af Bruun Rasmussen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er ejere af Bruun Rasmussen?
 2. Hvem har købt Bruun Rasmussen auktion?
 3. Hvad er der sket med Bruun Rasmussen?
 4. Hvor arbejder Frederik Bruun Rasmussen i dag?
 5. Er Lauritz com solgt?
 6. Hvor bor Jesper Bruun Rasmussen?
 7. Er Bruun Rasmussen auktion solgt?
 8. Hvorfor har Bruun Rasmussen solgt?
 9. Hvor meget får Bruun Rasmussen i salær?
 10. Hvem har overtaget Lauritz com?
 11. Hvem ejer Lauritz com?
 12. Hvor meget tager Bruun Rasmussen i salær?
 13. Hvor gammel er Jesper Bruun?
 14. Hvor bor Frederik Bruun Rasmussen?
 15. Hvad tager Lauritz i salær?

Hvem er ejere af Bruun Rasmussen?

Bruun Rasmussen Kunstauktioner går nye tider i møde. Dansk auktionsbranches ”grand old man“ Jesper Bruun Rasmussen har sammen med familien besluttet at sælge virksomheden, der siden 1948 har formidlet kunst i hjertet af København og været danskernes foretrukne auktionshus.

Det er med stolthed, at Bruun Rasmussen Kunstauktioner kan afsløre, at virksomhedens vej ind i fremtiden kommer til at foregå hånd i hånd med Bonhams – en af de allerstørste aktører på auktionsmarkedet. Familien er begejstrede over overdragelsen, der skaber store muligheder for auktionshusets fremtidige udvikling og virksomhedens ansatte, der kommer til at arbejde i et internationalt miljø. Med konsolideringen af de to stærke brands får Bruun Rasmussen adgang til et større netværk af kunder over hele verden og bliver en markant faktor på den globale auktionsscene.

Hvem har købt Bruun Rasmussen auktion?

Frederik Bruun Rasmussen, der er 3. generation af familien Bruun Rasmussen, forlader auktionshuset efter 31 år. Direktør afviser, at salget af auktionshuset spiller rolle i beslutningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvad er der sket med Bruun Rasmussen?

 • Selvom Vurderingsstyrelsen har åbnet en kattelem for boligejeres rettelser, så er det ikke nok, mener direktør.

 • Det nordjyske håndboldhold vandt over polske Kielce i Champions League.

 • Forsøg på at trække krydstogtsskib ud for Grønlands kyst fri mislykkedes

  I morges lokal tid forsøgte Naturinstituttets fiskeforskningsskib Tarajoq, der er ejet af Grønlands selvstyre, at trække krydstogtsskibet fri.

  - Men forsøget lykkedes desværre ikke, hvorfor situationen stadig er således, at Ocean Explorer står på grund i Alpefjord, skriver Arktisk Kommando.

  FN's særlige udsending i Sudan, tyske Volker Perthes, trækker sig fra posten.

  Det har han i dag fortalt i FN's Sikkerhedsråd, skriver Ritzau.

  Det kom som lidt af en overraskelse, da formand for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, for kort tid siden trådte ud af Musikkens Hus i Aalborg sammen med statsminister Mette Frederiksen (S).

  Den norske mediekoncern Schibsted har købt en større portion aktier i det kriseramte Viaplay Group.

  Mediekoncernen ejer nu 10,1 procent af Viaplay svarende til otte millioner aktier. Det skriver Schibsted i en børsmeddelelse.

  En kvinde fra Silkeborg blev i eftermiddags kørt med ambulance til Skejby Sygehus i kritisk tilstand efter at være blevet overfaldet.

  Det oplyser Andreas Bang Andersen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til Ritzau.

  Hvor arbejder Frederik Bruun Rasmussen i dag?

  Familien Bruun Rasmussen blev kendt i den brede offentlighed, da de medvirkede i serien ”Auktionshuset”, der blev sendt på både DR og TV 2, hvor man fulgte deres hverdag i Bredgade.

  Sidste år i marts blev Bruun Rasmussen Kunstauktioner solgt til det engelske auktionshus Bonhams.

  Er Lauritz com solgt?

  Hovedparten af det konkursramte auktionshus Lauritz.com er blevet solgt til ejerne af Auktionshuset Hørsholm.

  Det skriver kuratorerne i en pressemeddelelse tirsdag.

  Hvor bor Jesper Bruun Rasmussen?

  I 37 år stod han i spidsen for det familieejede auktionshus Bruun Rasmussen. Den 14. oktober fylder auktionarius Jesper Bruun Rasmussen 80 år.

  Første, anden, tredje, solgt.

  Er Bruun Rasmussen auktion solgt?

  I 1948 stiftede Arne Bruun Rasmussen Danmarks suverænt mest succesfulde og ikoniske auktionshus, Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

  Mandag var virksomheden 100 procent ejet af Arne Bruun Rasmussens børn og børnebørn. Tirsdag er den blevet solgt til den britiske gigant Bonhams, der har auktionshuse i hele verden – og nu også København.

  Hvorfor har Bruun Rasmussen solgt?

  Det danske auktionshus Bruun Rasmussen Kunstauktioner kommer på udenlandske hænder.

  Det danske auktionshus Bruun Rasmussen Kunstauktioner, der har eksisteret siden 1948, er blevet solgt i en international handel.

  Hvor meget får Bruun Rasmussen i salær?

  1.1  Alle udbudte genstande er vurderet af BRK. Vurderingen er et skøn over det forventede hammerslag, jf. punkt 5.3. Vurderingen er baseret på tidligere salg af samme type genstande og erfaringer hos BRK. Hammerslag kan derfor falde højere eller lavere ud end vurderingen.

  Hvem har overtaget Lauritz com?

  Kurator i konkursboet Lauritz.com er lykkedes med at sælge en del af aktiverne i selskabet. Det bør give lidt lindring for de klippede kunder og obligationsejere.

  Mads Lorenzen

  Hvem ejer Lauritz com?

  Der vil blive udstedt op til i alt 15.800.000 aktier, hvilket svarer til 40 pct. af aktierne i virksomheden efter børsnoteringen.

  John Stihøj er direktør i Dansk Aktieinfo, og han vurderer, at børsnoteringen af Lauritz.com er nødvendig for auktionshuset.

  - Det her er et presset selskab, som har et rigtig godt koncept, men de er løbet lidt tør. De skal have penge tilført, hvis de vil have mulighed for at lave vækst.

  Hvor meget tager Bruun Rasmussen i salær?

  Bruun Rasmussen Kunstauktioner går nye tider i møde. Dansk auktionsbranches ”grand old man“ Jesper Bruun Rasmussen har sammen med familien besluttet at sælge virksomheden, der siden 1948 har formidlet kunst i hjertet af København og været danskernes foretrukne auktionshus.

  Bruun Rasmussen Kunstauktioner har 100 ansatte og omsætter på årsbasis for ca. 400 mio. kr. I bestyrelsen sidder, som koncernens hovedaktionær, Jesper Bruun Rasmussen.

  Salæret udgør 14,4 % af hammerslaget + moms af salæret, i alt 18 %. 6.1.2 Fuldmoms: Visse genstande handles efter de gældende regler om fuldmoms. Her beregnes der moms på 25 % af både hammerslag og salær. Disse genstande er i beskrivelsen på bruunrasmussen.dk mærket med teksten: ”Dette emne handles i fuldmoms”.

  Hvor gammel er Jesper Bruun?

  Hverken datteren eller sønnen kommer til at overtage Jesper Bruun Rasmussens plads i det gamle auktionshus, der nu er blevet opkøbt af auktionshuset Bonham. Salget er bare det seneste eksempel på, at stadig mere dansk design og kunst – lad os bare kalde det et stykke kulturarv – kommer på udenlandske hænder, skriver Lars Hedebo i denne kommentar.

  Der er ikke oplæsning af denne artikel, sÃ¥ den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne pÃ¥ [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

  Hvor bor Frederik Bruun Rasmussen?

  KØBENHAVN: Efter salget af Bruun Rasmussen Kunstauktioner til det engelske auktionshus Bonhams har Frederik Bruun Rasmussen efter 31 års virke taget beslutningen om, at tiden er inde til at prøve kræfter med noget andet.

  Frederik er tredje generation af Bruun Rasmussen Kunstauktioner og indledte sin karriere i familievirksomheden som helt ung efter at have arbejdet nogle år hos auktionshusene Neumeister i München, Tajan i Paris og Christies i New York. Indtil for nyligt var Frederik medejer af Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

  Hvad tager Lauritz i salær?

  En ny undersøgelse foretaget af DR Kontant afslører, at auktionshuset Lauritz.com nærmest konsekvent vurderer sine brugte varer for højt.

  Det skriver dr.dk.