:

Hvor spiller Cirkus Summarum 2022?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor spiller Cirkus Summarum 2022?
 2. Hvem er med i Cirkus Summarum 2022?
 3. Hvornår kan man se Cirkus Summarum 2023 i TV?
 4. Hvor lang tid varer Cirkus Summarum?
 5. Hvad koster det at komme i cirkus?
 6. Hvor spiller Cirkus Summarum?
 7. Hvad koster en billet til Cirkus Summarum?
 8. Hvem ejer Cirkus Summarum?
 9. Hvad koster billetter til Cirkus Mascot?
 10. Hvad tjener man i et cirkus?
 11. Hvad tjener man i cirkus?
 12. Hvad er Danmarks største cirkus?
 13. Hvad hedder det mindste cirkus i Danmark?
 14. Hvilket cirkus er Nordens største?

Hvor spiller Cirkus Summarum 2022?

Onkel Reje bliver klappet og hujet ind i manegen i årets forestilling fra Cirkus Summarum, der hylder retten til at være, som man er.

Efter åbningsnummeret i årets Cirkus Summarum har Onkel Reje lige noget vigtigt at sige. Om noget skelsættende, der er sket i hans liv. Få øjeblikke forinden, hvor hele holdet af DR-værter bliver præsenteret i manegen, modtager han en øredøvende klapsalve af publikum som et udtryk for medfølelse og støtte til ham og skuespilleren Mads Geertsen, der er inden i Onkel Reje, efter de seneste måneders nyheder om trusler og stresssygemelding. Men dét, som Onkel Reje vil fortælle os, er ikke, hvad vi forventer.

Hvem er med i Cirkus Summarum 2022?

Hvem hiver Motor Mille i fletningerne? Hør svaret til vores juniorreporter på Cirkus Summarum 2022

Hvem hiver Motor Mille i hendes lange fletninger? Og hvorfor har hun egentligt fletninger? Få svaret sidst i dette interview bag scenen på Cirkus Summarum 2022 med vores dygtige juniorreporter Johanne. Spor23 er lavet af børn og unge med handicap. #spor23 #ungmedhandicap #muskelsvindfonden

Hvornår kan man se Cirkus Summarum 2023 i TV?

Når I køber billet til Cirkus Summarum eller handler merchandise, popcorn eller mad og drikke på cirkuspladsen, så støtter I Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle. Muskelsvindfonden arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at være børn, uanset om de har et handicap eller ej. At alle har mulighed for at være en del af legen, fordi det er sjovest, når alle er med.

Hvor lang tid varer Cirkus Summarum?

 • Pocorn og slush-ice i massevis. På cirkuspladsen er der fællesdans, sjov og leg inden forestillingen. (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)
 • Motor Mille-brillerne, lange fletninger og lyserød akrobatkjole - Mille Gori er ved at gøre sig klar til cirkusnumre. (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)
 • (Foto: © Sofie Gerdes)

Hvad koster det at komme i cirkus?

Børn under to kommer gratis ind, såfremt de sidder på skødet af en voksen. OBS! Pladserne er ikke nummereret og det er først til mølle princippet vi kører med – dog har børn prioritet til første række på loge pladserne.

Vigtigt: Ved byer med flere forestillinger, skal man, efter man har klikket på køb billet, klikke på datoen og tidspunktet i kalenderen, for at købe billetter til den forestilling man ønsker at købe til.

Hvor spiller Cirkus Summarum?

Cirkus Summarum er en familieoplevelse, hvor alle kan være med. Barn som voksen. Du kan opleve Ramasjang-heltene synge, danse og sprede fortryllende magi fra cirkusmanegen, mens dygtige musikere fra DR Big Bandet sørger for den helt rette cirkusstemning. Det bliver sjovt og rørende på én og samme tid.

Obs: Cirkusset anbefaler dog ikke forestillingen for børn under to år.

Hvad koster en billet til Cirkus Summarum?

Email: [email protected]  (oplys ordrenummer i emnefeltet) Telefon: +45 70 20 20 96 Åbningstider: Mandag 10-16 Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag 10-14

HAVE PR Rikke Hesseholt

Hvem ejer Cirkus Summarum?

Ferien lakker mod enden. Mandag går det løs igen På den ene side ønsker jeg ikke, at ferien skal ende. På den anden side savner jeg hverdagen og dens rytme. Status pt. er:

God aften

Hvad koster billetter til Cirkus Mascot?

Børn under to kommer gratis ind, såfremt de sidder på skødet af en voksen. OBS! Pladserne er ikke nummereret og det er først til mølle princippet vi kører med – dog har børn prioritet til første række på loge pladserne.

Vigtigt: Ved byer med flere forestillinger, skal man, efter man har klikket på køb billet, klikke på datoen og tidspunktet i kalenderen, for at købe billetter til den forestilling man ønsker at købe til.

Hvad tjener man i et cirkus?

Artister bruger kroppen til at udtrykke sig med. De optræder typisk i cirkus, i tivolier og ved byfester.

Det kan være svært udelukkende at leve af arbejdet som artist. Der er mange artister, der også laver pædagogisk eller socialt arbejde.

Hvad tjener man i cirkus?

Pressemeddelelse

Lad det være slået fast med syvtommersøm: Der er intet offentligt social- og sundhedspersonale, der modtager den løn, som Dansk Arbejdsgiverforening og Dagbladet Børsen i dag offentliggør og som angiveligt skulle vise, at social- og sundhedspersonale tjener 186 kroner i timen. DA anvender cirkus-regning - ligesom de før har gjort det. Det er efterhånden stærkt trættende.

Hvad er Danmarks største cirkus?

Fakta om danske cirkusfamilier

Nedenfor finder du nogle fakta om en række danske cirkusfamilier. Yderligere oplysninger findes først og fremmest i Anders Enevigs 3-bindsværk Cirkus i Danmark samt for perioden 1970 til 1987 i Jørgen Lorenzens bog Rundt om cirkus. Udførlige slægtsoversigter (stamtavler) kan du finde i Anders Enevigs bog Danske Rejsende - Cirkus-og gøglerslægter, hvis 2. udgave udkom i 2011.  PÃ¥ http://www.cirkus-dk.dk/htm/dk/cirkusslaegter.htm finder du en række rettelser, tilføjelser og kommentarer til Enevigs slægtsbog, herunder omtale af nogle nyere cirkusslægter, som Enevig ikke tog med i sin bog.

Hvad hedder det mindste cirkus i Danmark?

Eventyrstilen føres i 2018 videre af rapperen MC Clemens, som bidrager med en hel sammenhængende fortælling om "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre" til årets forestilling i Cirkus Arena, som han både instruerer og medvirker i. Fortællingens sange udgives på alle streamingtjenester, og selve historien udkommer som børnebog.

Clemens' cirkusforestilling bliver den bedst anmeldte i nyere dansk tid, og anmelderne skriver begejstret "Cirkus Arena leverer en hidtil uset helhed" og "Cirkus Arena har omdefineret betydningen af cirkus".

Hvilket cirkus er Nordens største?

Den tyske musiker August Wilhelm Binneweis (1839-1887) turnerede fra 1858 til 1862 i Danmark med et orkester kaldet Braunschweiger Bergcapelle. Da orkesteret blev opløst, blev han i Danmark, hvor han i 1865 blev gift med Charlotte Altenburg. Samme år fik de sønnen Gottfried (1865-1933). Familien ernærede sig som omrejsende musikanter.

Gottfried Binneweis giftede sig i 1887 med Marie Bruun (ca. 1867-1935). Samme år fik Gottfried Benneweis (ændringen af stavemåden kan skyldes fejlskrift i et offentligt register) politiets tilladelse til at optræde som artist og musiker. Det blev starten på cirkus Benneweis, som turnerede hvert eneste år fra 1867 til 2015.