:

Hvad koster et spa ophold?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster et spa ophold?
 2. Hvor skal man tage på spaophold?
 3. Hvad er forskellen på spa og wellness?
 4. Hvad koster en spa dag?
 5. Hvad koster en spa om måneden?
 6. Hvor gammel skal man være for at komme på spa ophold?
 7. Hvor kan man gå i sauna København?
 8. Er det sundt at gå i spa?
 9. Hvad koster et ophold på Skodsborg?
 10. Hvad koster et spaophold for 2?
 11. Hvad er forskellen på spa og boblebad?
 12. Hvor lang tid må man være i spa?
 13. Kan man bo på hotel som 16 årig?
 14. Hvor kan man tage et brusebad i København?
 15. Hvor meget kan man tabe sig i sauna?

Hvad koster et spa ophold?

Spaophold, wellnessophold og kurophold betyder alle sammen omtrent det samme og er en bestemt type ophold. Opholdene har fokus på spa og wellness, ofte med både indendørs og udendørs spabade, pools, wellness behandlinger og sauna. 

Idéen med wellnessophold og spaophold er, at få dybdegående afslapning, pleje og et roligt afbræk fra en stresset hverdag. Så vil du vende fornyet og forfrisket tilbage fra dit ophold.

Nogle spaophold i Danmark bliver samtidigt kombineret med golfbaner eller gourmetmad for at lave ophold som krydser aktiviteterne. På den måde kan man få mange spændende aktiviteter på de samme spahoteller. 

Hos Opholdsguide har vi samlet nogle af de bedste spaophold med wellness i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Her kan du læse mere om de forskellige ophold, og hvad du kan forvente på de forskellige wellness hoteller. Vi har selv en stor passion, og den passion ønsker vi at dele her på siden.

Hvis du har spørgsmål til nogle af opholdene, eller ønsker at vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler dog at du klikker på den grønne knap, hvor der står alle detaljer om de forskellige hoteller. Vi har skrevet alle de vigtigste oplysninger om spahotellerne i vores tekst, så du kan træffe en beslutning om, hvor din rejse eller weekendtur skal gå hen.

Leder du efter spahoteller i nærheden af dig, kan du også kigge på spaophold i Jylland, spaophold på Fyn eller spaophold på Sjælland.

Hvor skal man tage på spaophold?

Lange dage på kontoret, på værkstedet, i skolen, på daginstitutionen. Hårde dage med rengøring i hjemmet, madlavning og planlægningen til morgendagens gang. 

De mange sure stunder, hvor det hele virker til at ramle for øjnene af dig. 

Sådan ser den mere dystre og triste side ud af hverdagens lange og hårde tag i os. I de dage, hvor det ser rigtig surt ud, er det nogle få ting, som holder os kørende. 

Vi ser specielt i dag, at det er parforholdene, der giver sig selv lov til selvforkælelsen.

Parrene er dygtige til at vide med hinanden, hvornår det er tid til at koble fra. Hvornår det er tid til at forkæle sig selv og hinanden for at gøre hverdagen nemmere at holde sammen på.

Men parforholdet har bestemt ikke patent på at nyde opholdene med spa, wellness, massage, terapi, varme-sten og lignende. Venner, veninder, brødre, søstre, mor og datter osv. er også mere end velkomne på f.eks. et spaophold i Aarhus.

Historien bag spaopholdet er faktisk ret enestående og underholdende.Ligesom så meget andet, vi dagligt tager for givet i vores liv i den vestlige verden, er også spa-oplevelsen først beskrevet af de ældgamle grækere. 

For over 2500 år tænkte de tanker om samfund, lovgivning, krigsførelse, kærlighed og filosofi, som stod uden fortilfælde i historien. 

Måske af samme årsag var de gamle grækere i stand til at se, at samlivet i Athen og andre store græske byer med diskussioner, forretninger og krige behøvede et frirum. Frirummet skulle være uden krig og ufred, men med ro, fordybelse og fornøjelse i bassinerne. 

Nok med historien. Du vil gerne på spaophold, og det hjælper vi dig til.

Allerførst må I gøre jer bevidst om, hvorvidt opholdet skal være i Danmark eller i udlandet. Her vil spørgsmålet ofte være, om pengene og tiden er til en udlandsrejse. 

I kan tage et hurtigt smut til Tyskland, Sverige eller med en flyver længere væk. Dog er de danske spa-steder i absolut topklasse. I behøver måske ikke at rejse længere end til nabokommunen. 

Hvad er forskellen på spa og wellness?

Prisen på et godt spaophold kan variere meget afhængigt af flere faktorer, herunder destinationen, faciliteterne, længden af opholdet og den valgte tidspunkt for besøget. Generelt set kan et spaophold have en bred prisklasse, der strækker sig fra det rimelige til det meget luksuriøse.

For et grundlæggende spaophold på en standard spa-resort kan priserne normalt starte fra omkring 1.500 til 3.000 DKK per person for en enkelt overnatning. Dette kan omfatte adgang til spa-faciliteter som sauna, dampbad, pool og fitnesscenter samt muligvis en behandling som f.eks. massage eller ansigtsbehandling.

Hvis du leder efter et mere luksuriøst spaophold eller en wellness-resort med ekstraordinære faciliteter, gourmet-måltider og en omfattende spa-menu, kan priserne stige betydeligt. Et sådant ophold kan typisk koste 5.000 til 10.000 DKK eller mere per person for en enkelt overnatning.

Hvad koster en spa dag?

Tag en dag ud af kalenderen og check ind til ren selvforkælelse i Kurhotel Skodsborgs Spa & Fitness. Spaen er åben for både dagsgæster og gæster på hotellet.

Begynd eksempelvis i det lyse, moderne fitnesscenter – enten alene eller på et eller flere af vores hold – og brug resten af dagen i vores prisvindende spa med 16 varme og kølende badeoplevelser, der både afstresser kroppen og sindet, renser ud og giver energi.

Hvad koster en spa om måneden?

Vi kan starte med udgifterne til strøm. Det er nemlig her, for langt de flestes vedkommende, at den mest iøjefaldende udgift ved at være poolejer ligger gemt. Poolens motorrum, som er den teknik, der sørger for, at badevandet altid har en behagelig temperatur, er dejlig rent og har den fantastiske krystalblå farve, bruger nemlig strøm til at udføre sine opgaver.

Hvor gammel skal man være for at komme på spa ophold?

Du mærker med det samme, hvordan skuldrene sænker sig, når du tjekker ind til et spaophold i Danmark. I de afslappende omgivelser falder pulsen til ro, mens du forkæler krop og sjæl med luksus og wellness.

Vil du overraske en du holder af med et gavekort eller blot give dig selv en tiltrængt pause fra hverdagen, er du på rette spor.

Her på siden kan du gå på opdagelse i de mange spaoplevelser, der venter rundt omkring i landet.

Her får du svar på typiske spørgsmål og svar omhandlende spaophold. Hvis du mangler svar på et specifikt spørgsmål, så er er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Et spaophold giver dig velvære fra start til slut, og du mærker hurtigt, hvordan kroppen kommer ned i gear og tankerne sættes på standby. I de behagelige omgivelser får du en velfortjent pause fra dagligdagens mange pligter og jobbets krævende møder.

De fleste spahoteller har en aldersbegrænsning på ned til 12 år, men nogle steder skal du være fyldt 14 eller 16 år, før du får adgang til wellnessafdelingen.

Vil du spare penge på dit weekendophold med spa? Det altid en god idé at undersøge, hvor du får den bedste deal på spaophold. Udover fri adgang til wellnessafdelingen vil disse tilbud ofte inkludere flere fordele, for eksempel middag med vin, champagne på værelset ved ankomst eller en lækker massage.

Prisen på dit wellness ophold afhænger også af, hvilken type du vælger. Herunder kan du se, hvad forskellige billige spaophold koster: 

Hvor kan man gå i sauna København?

Det er møghamrende varmt. Men det er sundt for dig, siger de kloge hoveder. Sauna og saunagus er blevet det helt store i de kolde vintermåneder. Derfor guider vi dig til seks steder, hvor du kan gå i saunagus i København.

Er det sundt at gå i spa?

Men heldigvis behøver du ikke tage til Belgien for at få spabehandling. I næsten alle større danske byer finder du spabade.

Et spabad er ud over at være afstressende og afslappende ren selvforkælelse med plejende og duftende olier.

Spabade kombineres ofte med andre former for wellness-behandling. For hele spa-konceptet bygger på helse, mindre stress, mere energi, bedre velbefindende og bedre balance mellem krop og sjæl.

Hvad koster et ophold på Skodsborg?

Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

I naturskønne omgivelser lidt nord for København finder du Kurhotel Skodsborg. Med de smukke, historiske, hvide bygninger har Kurhotel Skodsborg de perfekte rammer til et afslappende afbræk fra hverdagen. Du finder Skodsborg Kurhotel lige midt imellem de grønne træer i Jægersborg Dyrehave og Øresunds blå bølger, og du har mulighed for at nyde stedet og de luksuriøse omgivelser og faciliteter i nogle timer, hvis du booker en spadag, en overnatning eller et længere spaophold.

Skodsborg er et kurhotel med mange år på bagen, og det ses tydeligt, at stedet emmer af historie og tradition, når man træder ind i de hvide bygninger. På kurhotellet kan du nyde spa og wellness, fitness, de naturskønne omgivelser, et besøg i kurhotellets restaurant eller lobbybar og meget mere. Book din næste spadag eller dit næste spaophold hos Kurhotel Skodsborg.

Hvad koster et spaophold for 2?

Lange dage på kontoret, på værkstedet, i skolen, på daginstitutionen. Hårde dage med rengøring i hjemmet, madlavning og planlægningen til morgendagens gang. 

De mange sure stunder, hvor det hele virker til at ramle for øjnene af dig. 

Sådan ser den mere dystre og triste side ud af hverdagens lange og hårde tag i os. I de dage, hvor det ser rigtig surt ud, er det nogle få ting, som holder os kørende. 

Vi ser specielt i dag, at det er parforholdene, der giver sig selv lov til selvforkælelsen.

Parrene er dygtige til at vide med hinanden, hvornår det er tid til at koble fra. Hvornår det er tid til at forkæle sig selv og hinanden for at gøre hverdagen nemmere at holde sammen på.

Men parforholdet har bestemt ikke patent på at nyde opholdene med spa, wellness, massage, terapi, varme-sten og lignende. Venner, veninder, brødre, søstre, mor og datter osv. er også mere end velkomne på f.eks. et spaophold i Aarhus.

Historien bag spaopholdet er faktisk ret enestående og underholdende.Ligesom så meget andet, vi dagligt tager for givet i vores liv i den vestlige verden, er også spa-oplevelsen først beskrevet af de ældgamle grækere. 

For over 2500 år tænkte de tanker om samfund, lovgivning, krigsførelse, kærlighed og filosofi, som stod uden fortilfælde i historien. 

Måske af samme årsag var de gamle grækere i stand til at se, at samlivet i Athen og andre store græske byer med diskussioner, forretninger og krige behøvede et frirum. Frirummet skulle være uden krig og ufred, men med ro, fordybelse og fornøjelse i bassinerne. 

Nok med historien. Du vil gerne på spaophold, og det hjælper vi dig til.

Allerførst må I gøre jer bevidst om, hvorvidt opholdet skal være i Danmark eller i udlandet. Her vil spørgsmålet ofte være, om pengene og tiden er til en udlandsrejse. 

I kan tage et hurtigt smut til Tyskland, Sverige eller med en flyver længere væk. Dog er de danske spa-steder i absolut topklasse. I behøver måske ikke at rejse længere end til nabokommunen. 

Hvad er forskellen på spa og boblebad?

Mange mennesker bliver forvirrede over, hvad de faktisk burde være på udkig efter, når det kommer til en fritidsspa, så bare for at afklare situationen er definitionerne som følger.

Hvor lang tid må man være i spa?

Planlegger du å besøke ett av Budapest termalbad, kan det være lurt å lese denne saken. Klikk inn for tips og nyttig informasjon!

Badene har vanligvis to svømmebassenger, og flere mindre basseng som holder ulike vanntemperaturer.  Bortsett fra Gellért-badet og Széchenyi-badet, har de termalbad all informasjon og prislister skrevet pÃ¥ ungarsk, med de utfordringer dette medfører. Bading, i alle tilfeller, er rituale. Sørg for at du gir det tilstrekkelige respekt. Mens du gir dyrebar tid til hele kroppen i bassengene, badstuer eller avslappende rom, holde stemmen din lav og vær stille og slapp av, høylytte samtaler kan forstyrre andre. Hopping i bassengene er ikke tillatt i noen av Budapests spa.

Kan man bo på hotel som 16 årig?

Du og hotellet aftaler vilkårene for værelsesleje. Navnet på det selskab, der driver hotellet (herefter benævnt "Scandic" eller "Hotellet") og med hvilket aftalen indgås, fremgår af bookingbekræftelse. Medmindre der er indgået særlig aftale, gælder følgende regler. Særlige regler gælder for konferencer og gruppebookinger.

En booking er bindende, når den er blevet bekræftet, og du har modtaget en bookingreference. Denne kan gives mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du laver en booking, skal du oplyse dit navn, din adresse, e-mailadresse, ankomst- og afrejsetidspunkt samt betalingsmetode. Det er vigtigt, at du oplyser din e-mailadresse, for at du kan modtage din bookingbekræftelse og samtidigt for at du får mulighed for at checke ud online. Der gælder forskellige regler for forskellige priser, se de detaljerede prisoplysninger. Værelsesreservationer på Scandic kan kun foretages af personer over 18 år. Hvis man booker et værelse til en mindreårig, hæfter man for denne, uanset om man bor på værelset sammen med den mindreårige. NB! På hotel  Scandic Nørreport, Scandic Anglais, Scandic Continental, Scandic Malmen, Scandic Grand Central, Downtown Camper by Scandic, Haymarket by Scandic, Scandic Victoria Tower, Grand Hotel Oslo by Scandic (20 år), Hotel Norge by Scandic og Scandic Royal Stavanger kan mindreårige under 18 år ikke overnatte uden en forældreansvarlig person, og tilladelsesblanketten er ikke gyldig. Af sikkerhedsmæssige årsager har udelukkende medarbejdere og indtjekkede gæster adgang til vores hotelværelser og andre reserverede områder.

Hvor kan man tage et brusebad i København?

Men pas på. For du kan også let komme til at svømme ulovlige steder, hvis du tror, at det er tilladt over alt i selve havnen, måske fordi mange andre bader dér? Men det er det ikke nødvendigvis...

Havneværterne under Københavns Kommune registrerede, at de i 2020 måtte gå i dialog med ulovligt badende gæster mere end 1.000 gange i løbet af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Se her alle vores artikler med bud på sjove aktiviteter i København 

Vi har herunder samlet en oversigt over alle de officielle badesteder. Du kan under hvert enkelt sted læse mere det, så du kan finde netop det tilbud, som passer til dig.

Kort over lovlige og gratis badesteder i København. (Grafik: Getty Images & Susanne Baden Jensen)

Der er tre havnebade i København. De er kun er åbne i sommersæsonen, og de er alle bemandet med livreddere i dagtimerne. Bassinerne har fast bund og kanter, og der er mange stiger.

Sæson: 1. juni - 31. august 2021Åbent: Kl. 06.00 - 22:00Livredderbemanding: I dagtimerne fra kl. 10:00 - 18:00 

Sæson: 1. juni - 31. august 2021Åbent: Kl. 06.00 - 22:00Livredderbemanding: I dagtimerne fra kl. 10:00 - 18:00 

Hvor meget kan man tabe sig i sauna?

Ja, du kan tabe dig i en saunadragt. Da saunadragten udkom i 60'erne, blev den hyldet som et must-have for folk, der gerne ville tabe sig. Problemet var, at de fleste, der brugte det, ikke var helt klar over, at langt størstedelen af ​​den vægt, de tabte sig med det samme, var det vandvægt.

Med saunadragten kan vi tabe en betragtelig mængde vægt på en enkelt træningssession. De kan fare vild imellem 0,4 og 1,3 kilo umiddelbart efter at træne i en sveddragt. Men problemet er, at det meste er flydende vægt. Det betyder, at vægttabet ikke varer længe nok til at hjælpe os med at holde vægten. Grunden til, at vi vil tage vægten på, er den vi bliver nødt til at hydrere umiddelbart efter. Vi vil gerne forblive hydrerede, fordi forskning har vist, at hydrering er vigtig for at opnå vægttab. Hvornår du er dehydreret, bliver du mere træt og reducerer dit stofskifte.