:

Kan man spise i parken?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man spise i parken?
 2. Hvor skal man spise henne i København?
 3. Hvor spiser man billigt i København?
 4. Hvor skal man spise på Fyn?
 5. Hvad må man ikke have med i Parken?
 6. Hvor mange kan man side i Parken?
 7. Hvor skal man spise på Christianshavn?
 8. Hvor skal man spise i Slesvig?
 9. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
 10. Kan man spise i Torvehallerne?
 11. Hvor skal man spise i Frigiliana?
 12. Hvad er Fyn kendt for mad?
 13. Hvor mange tilskuere må der være i Parken?
 14. Kan man opbevare tasker i Parken?
 15. Hvad koster Parken?

Kan man spise i parken?

Varme, sene kvelder lokker flere til byens parker. Her er våre beste tips og oppskrifter til enkel og rask sommermiddag du kan nyte i friluft!

Tar du deg en tur gjennom hvilken som helst park i Oslo en ettermiddag nå i sommer vil du finne mennesker i full gang med middagsforberedelsene.

Opp fra sekker og kurver dras pølsepakker, porsjonsstykker med fisk, bokser med salat, ketchup, sennep og vannmelon. Pakk piknikkurven og ta med deg middagen ut i det fri du også!

Pølser og park går hånd i hånd. Dette er en klassiker når det kommer til parkmat, men det betyr ikke at det ikke er rom for forbedring.

Saftige kyllingpølser med sitron og estragon løfter et enkelt måltid i parken. Husk god saus og topping!

For en litt bedre middag kan du bytte ut de tradisjonelle grillpølsene med spennende gourmetpølser som lammepølse, chorizo eller kyllingpølser. 

Hvor skal man spise henne i København?

Over de seneste år har maden for alvor indtaget København med storm og har gjort hovedstaden til et madmekka uden lige, hvor du kan finde alt, hvad du craver. Om du skal have en hurtig middag midt på ugen, have femretters gourmetmiddag eller dele en masse småretter, så kan du finde det uden problemer.

Herunder har vi udvalgt vores favoritter, der spænder fra forskellige køkkener og prisklasser, så du ikke behøver lede selv. Se alle 20 restauranter i tilfældig rækkefølge herunder.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Der er dømt traditionel, italiensk mad på den lille pastarestaurant Fabro i Indre By, hvor menuen tæller ganske få, men aldeles gode antipasti og pastaretter. Prøv foreksempel den cremede carbonara eller tomatpastaen med vodka og chili. Det er ikke muligt at reservere bord, så der kan være ventetid, når du kommer - men den er hvert et minut værd.

En anden italiener i København er restauranten Mangia på Vesterbro, der er særligt kendt for deres få, men gode pastaretter. Her er stemningen høj og uformel, mens maden er klassisk italiensk med et moderne islæt. Perfekt til både større selskaber og til to personer.

Hvor spiser man billigt i København?

Det Michelin-anbefalede Norrlyst åbnede i december søsterrestauranten Theo i Indre By, og her får du serveret moderne europæiske retter med inspiration fra kokkenes yndlingssteder i London, Paris og Barcelona.

Foruden at du kan finde større og mindre lækre retter som á la carte, har du også mulighed for at prøve Theos Menu, som er sammensat af 7 serveringer med alt fra Theos signatur tatar og stracciatella til havtaske og “Københavnerstang sundae”. Menuen fås også i en grøn udgave med bl.a. grillet pak choi og glaskål.

I den gamle Kaffesalons lokaler på Tagensvej er den italienske Casamadre blomstret op i løbet af vinteren. Som navnet hentyder, på dansk ”hjemme hos din mor”, går indehaverne efter en afslappet stemning med god mad, som var man på visit hos sin mor.

Menuen skifter hver uge, og der er både mulighed for frit at vælge mellem menukortets mange lækkerier og få kokkens anbefalede fem retters menu.

Lige ved Frederiksbergcenteret finder du June, hvor der serveres retter, der er bygget op på de franske køkkendyder og de klassiske dybe smage derfra. Grøntsager er i hovedfokus, og på menukortet finder du blandt andet gule beder med lakridsrod & røget blåmusling, tatar på krondyr og bøgehatte samt rehydrerede gulerødder, fermenterede karotter, rogn, havtorn og sauce nage

Der er også mulighed for at prøve smagsløgene af og bestille deres menu på enten fire eller ni serveringer. 

Hvor skal man spise på Fyn?

Midt i den rolige og fredfyldte Asylgade, der strækker sig gennem hjertet af Odense, finder man Restaurant Vår. Et hyggeligt og indbydende sted beliggende blot få minutters gang fra Odense Banegård og...

Kok og Vin er en klassisk, fransk bistro med en hyggelig og uformel atmosfære og et spisekort, der følger årstidernes skiften.

Hos Kok og Vin mener de at livet handler om om at spise og drikke. Og hv...

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Arnfeldt Hotel er et lille charmerende hotel i eventyrbyen Ærøskøbing.

Hvad må man ikke have med i Parken?

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ Ø Å

Øl og vin må kun nydes ved de opsatte borde og bænke. Det accepteres ikke, at gæster går rundt i parken og drikker øl eller lignende. Der må max. medbringes tre øl per person i parken.

Hvor mange kan man side i Parken?

Parken er både betegnelsen for stadiondelen med tilhørende publikums- og sponsorfaciliteter samt for det samlede bygningskompleks, der også omfatter de fire kontortårne med kontorer, restauranter, butikker mv

Nøgletal

Hvor skal man spise på Christianshavn?

Saftige bøffer og fyldig vinprofil hos Christianhavns hyggelige, argentinske bøfhule. Restaurant website

På Ovengaden Neden Vandet på Christianshavn finder du et lille stykke af tango-landet Argentina, hvor møre bøffer danser på den glohede grill. Navnet Asador refererer til maestroen bag grillen (asado), og det er derfor en selvfølge, at man hos Asador finder saftigt kød tilberedt på åben grill, som man har for vane i Argentina. Vinene har naturligvis også argentinske aner. 

Restauranten er indrettet som en hyggeligt hule, væggene fyldt med rødvin samt store fotografier fra det argentinske hjemland. Restauranten oser af sydamerikansk stemning, og personalet har sit hjemland i blodet.  

Hvor skal man spise i Slesvig?

Der er ikke nogen tvivl om, at Slesvig er en by, du nok skal besøge om sommeren. Overalt i den gamle bydel, kunne vi fornemme, hvor smuk og livlig byen må være i solskin med blomster og grønne blade på træerne rundt om i byen. Ja faktisk, må den være ualmindelig idyllisk om sommeren. Men selv, hvis du besøger byen om vinteren, vil du kunne få lidt eventyr ud af byen.

Her får du en håndfuld grunde til, hvorfor du også bør overveje et mikroeventyr i Slesvig:

Slesvig er ikke særligt stor. Der bor omkring 24.000 indbyggere, og når du kører ind i byen, fornemmer du hurtigt dens omfang og placering i området. Byen ligger inde i landet, men i bunden af en fjord, og har derfor også sin egen havn.

Denne februardag, gik vi efter at opleve den gamle bydel, og det har vi ikke fortrudt. Den gamle bydel er, selvom den ikke er så stor, meget hyggelig.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Prisen for at spise på en af landets michelinrestauranter svinger fra alt mellem 1500 kroner til 4000 kroner. Få overblikket her.

Der er stor forskel pÃ¥, hvor hÃ¥rdt du skal svinge dankortet, hvis du planlægger at aflægge en af landets i alt 25 michelinrestauranter et visit. 

Kan man spise i Torvehallerne?

Torvehallerne er Københavns madmekka, som i 2011 slog dørene op på Israels Plads (ved Nørreport). Torvehallerne har fået sin helt egen kategori på TipKBH, da der er rigeligt at skrive om på dette skønne madmarked.

Udover alle restaurant-staderne på pladsen/torvet, så er Torvehallerne også et delikat supermarked for mange af Københavns beboere. Du kan få alt lige fra hummer til chokolade i Torvehallerne – og ugentligt er der arrangementer og aktiviteter, som vi her på redaktionen varmt kan anbefale, at man tjekker ud, hvis man kommer forbi.

Hvor skal man spise i Frigiliana?

Dit første møde med Frigiliana er, når byens hvidkalkede huse pludselig dukker op 330 meter oppe på en frodig bjergskråning for enden af den 5 km snoede vej, som leder dig fra kystvejen (Middelhavet) lige i armene på den historiske andalusiske by.

Det glemmer du aldrig!

Hvad er Fyn kendt for mad?

Udforsk den ambitiøse fynske restaurantscene, smag på de lokale specialiteter og gå på jagt efter friske råvarer hevet direkte op af den næringsrige fynske jord.  På Fyn og Øerne kan alle blive mætte - uanset om du er til urban streetfood, børnevenlig buffet eller gastronomi på Michelin-niveau.

Hvor mange tilskuere må der være i Parken?

Det bliver med et større antal tilskuere på lægterne til Danmarks kampe mod Belgien og Rusland end de 15.900, som var det hidtidige loft.

Der kommer masser af larm fra tribunerne i Parken, når Danmark møder Rusland og Belgien.

Kan man opbevare tasker i Parken?

Lincoln Park er Chicagos anden Red Room. Åbnet i 2017 og beliggende i det travle Halsted, er dette studie kendt for at være hyggeligt og et indbydende hjem væk fra hjemmet.

Hvad koster Parken?

Når du skal til Parken på arrangementsdage, så anbefaler vi, at du ikke benytter bil. Nedenfor finder du nærmere info om mulighederne for transport til Parken.

Vi anbefaler, at du bruger Google Maps for at finde den optimale vej til Parken. Bemærk dog, at det er svært at parkere tæt på Parken på en kampdag. Se nærmere info om parkering nedenfor.