:

Hvor kan man se landskamp på storskærm?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man se landskamp på storskærm?
 2. Hvor kan jeg se landskamp gratis?
 3. Hvor kan man se landskampen i dag?
 4. Hvilken kanal viser landskamp i dag?
 5. Hvor kan jeg se kampen i aften?
 6. Hvor kan man se fodboldkamp i dag?
 7. Hvornår starter landskampen i dag?
 8. Hvor bliver kampen vist?
 9. Hvilken kanal viser fodbold Danmark?
 10. Hvor kan man se kampen gratis?
 11. Hvor kan man streame kampen?
 12. Kan man se fodbold på TV 2?
 13. Hvor sendes landskampen idag?
 14. Hvornår spiller Danmark næste EM kamp?
 15. Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?

Hvor kan man se landskamp på storskærm?

SPORT PÅ STORSKÆRM Derudover viser vi kampe fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen, Superligaen med mere. Hver mandag lægger vi et sportsprogram for den kommende uge på hjemmesiden, så du altid kan følge med i, hvilke sportsbegivenheder der kan ses hos Pub & Sport.

Du kan se VM gratis på dansk tv Sådan bliver det ikke under fodbold VM 2022, når DR og TV2 har sikret sig rettighederne. Alle kan tage disse to kanaler i Danmark, og da størstedelen af kampene vises her, har du fri adgang (bemærk at nogle kampe vises på TV2 Sport og TV2 Sport X, som kræver en særlig TV-pakke).

 • The Old Irish Vesterbro.
 • The Old English Pub.
 • High Q Bar.

Du kan se EM i fodbold 2022 (kvinder) live på TV 2 fra den 8. juli. Nedenfor får du overblik over, hvornår TV 2 sender kampe fra slutrunden på TV 2 og TV 2 PLAY.

Hvor kan jeg se landskamp gratis?

Se Superliga-kampen FC Nordsjælland – FC København online med live streaming! Hvis du heller ikke gider betale i dyre domme for TV-pakker, så har du heldigvis muligheden for at se lørdagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og FCK online! Der venter et brag af en kamp på Right to Dream Park i Farum mellem Danmarks to bedste fodboldhold. FCN og FCK endte på hhv. anden- og førstepladsen i den seneste sæson af Superligaen, og meget tyder på, at det også bliver disse to mandskaber, der ender ø...

Live stream Finland – Danmark online! Hvis du ikke vil se landskampen Finland – Danmark i TV, så har du mulighed for at live streame hele kampen online! Det var forventet, at Danmark vandt uden de store problemer imod San Marino, men det bliver langt sværere imod Finland. Selvom Finland ikke har noget stort fodboldlandshold, så har de vist sig godt frem i EM-kvalifikationen indtil videre, og vi kan hurtigt få problemer, hvis vi taber. En sejr i Helsinki vil bringe os meget, meget tæt på EM i ...

Hvor kan man se landskampen i dag?

På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler (cookies) for personlig tilpasning av annonser og måling. Du kan lese mer om dette i vår personvernpolicy og vår informasjonsside om informasjonskapsler.

Hvilken kanal viser landskamp i dag?

AUnderholdning3 sesonger / 40 episoderNorge

Rivaliseringen mellom Norge og Sverige har pågått siden 1905 og vel så det. I «Landskampen» møtes de fremste av norske og svenske vinteridrettshelter til kamp. Både aktive og avgåtte stjerner deltar, og øvelsene er knalltøffe!

Hvor kan jeg se kampen i aften?

At live streame fodbold er i dag en lige så naturlig del af sporten som fans og fadøl. Men ofte kan det være en dyr fornøjelse at få sit ugentlige fodboldfiks.

Men sådan behøver det slet ikke at være.

Hvor kan man se fodboldkamp i dag?

Vores TV-guide med fodboldkampe herover indeholder alle de informationer, du har behov for.

TV-oversigten er inddelt efter datoer, og står selvfølgelig kronologisk i forhold til tidspunkter.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan se fodboldkampe i dag og resten af ugen, for den sags skyld, så er du altså kommet til det rette sted.

Hvornår starter landskampen i dag?

2022 bliver et specielt fodboldår. Det skyldes selvfølgelig, at det omdiskuterede VM i Qatar afholdes i november og december, hvilket selvfølgelig har rykket fuldstændig rundt på fodboldkalenderen, som man kender den.

Derfor må vi desværre vente helt til juni for at se vores landshold i aktion i en betydende kamp. Der er planlagt to venskabskampe i marts, og Nations League-kampene er programsat i juni, hvor vi til gengæld får hele fire landskampe i løbet af 10 dage.

Siden følger en landskampstermin i september, hvor der spilles yderligere to landskampe, og så rettes fokus mod VM i fodbold 2022, som spilles i november og december.

Hvor bliver kampen vist?

 • 15. sep 19:00

  Viborg FF

  FC Midtjylland

  3F Superliga

 • 15. sep 20:30

  Bayern München

  Bayer Leverkusen

  Bundesliga

 • 15. sep 21:00

  Rayo Vallecano

  Deportivo Alaves

  La Liga

Hvilken kanal viser fodbold Danmark?

TV oversigt er kronologisk opbygget, dvs. at de kampe som vises snart kommer først. Formålet med denne guide er at gøre det så let og overskueligt for dig at finde den kamp du ønsker, og samtidig vise alle aktuelle kampe.

For tv kanalerne er er sportsrettighederne utrolig vigtige, da det er med til at fastholde mange kunder. Det er heldigt for os som fodboldfans, og i dag er det muligt at få adgang til det mest fodbold, da efterspørgslen er stor.

Hvor kan man se kampen gratis?

Det er ikke mulig å si sikkert hvilken kultur eller verdensdel som var først ute med å sparke ball, men de første bevisene på organisert fotball kan spores til Kina for rundt 2000 år siden. I moderne tid starter fotballhistorien på midten av 1800-tallet med standardiserte regler der det ble spilt i England. Cambridge universitetet hadde et sett med regler fra 1848, og det er disse som har blitt utviklet til den moderne formen for fotball.

Hvor kan man streame kampen?

Manchester United er en av de historisk beste klubbene i verden. Klubben ble grunnlagt i 1878 under navnet Newton Heath LYR Football Club. Deres nåværende navn, Manchester United, fikk de i 1902, med kallenavn som Man Utd, Man United og The Red Devils.

Kan man se fodbold på TV 2?

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise...

Hvor sendes landskampen idag?

Vi har et af de mest spændende landshold, vi længe har haft. Danmark har som bekendt kvalificeret sig til VM og spiller med i Nations League A.

Danmarks næste kampe vil handle om at varme op til VM med venskabskampe. Her gælder det i første omgang kampe mod Holland og Serbien.

Til sommer står den endnu engang på UEFA Nations League A. Her er Danmark endt i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig. Danmarks første kamp mod Frankrig spilles den 3. juni på Stade de France.

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland..

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

Hvornår spiller Danmark næste EM kamp?

Hos TV 2 kan du følge med i EM i fodbold 2024. Se, hvornår kampene bliver spillet, se resultater og følg kampene live i vores kampprogram.

Se EM i fodbold 2024 på TV 2 Play.

Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?

I Danmark er det Viasat – ejet af NENT Group – der har rettighederne til at vise de engelske Premier League-kampe. Kampene er fordelt på kanalerne TV3+, TV3 Max og See. Kampene er fordelt således, at TV3+ og TV3 Max tilsammen viser 116 kampe, og 116 andre kampe vises på See.

Alle disse 232 kampe plus de øvrige kampe vises på Viaplay Total, som er Viaplays streamingpakke, der inkluderer sport. Premier League består af i alt 380 kampe.