:

Hvornår skal Holger Rune spille sin næste kamp?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår skal Holger Rune spille sin næste kamp?
 2. Hvor kan man se Holger Rune i dag?
 3. Hvem viser Holger Runes næste kamp?
 4. Hvilken kanal viser tennis i dag?
 5. Hvilken kanal sendes Holger Runes kamp i dag?
 6. Hvor er Caroline Wozniacki fra?
 7. Hvor meget tjener Holger Rune i dag?
 8. Hvornår skal Holger Rune spille finale i dag?
 9. Kan man se tennis på ViaPlay?
 10. Hvor meget koster TV 2 Sport?
 11. Hvad viser TV2 Sport?
 12. Hvor mange millioner har Caroline Wozniacki?
 13. Hvor rig er David Lee?
 14. Hvor meget tjener Holger Rune om måneden?
 15. Hvor rig er Caroline Wozniacki?

Hvornår skal Holger Rune spille sin næste kamp?

Der er ofte tennis på tv-programmet, og for os danskere er det ekstra fedt for tiden, med Holger Rune på herresiden som har fået det helt store gennembrud. Derudover er der også Clara Tauson på damesiden, som har potentialet til at komme op blandt de allerbedste.

Alt efter hvilke turneringer du ønsker at se, så er det forskelligt hvilke tv kanaler og streamingtjenester som sender den pågældende kamp. Vi har dog forsøgt at se hvem der har rettigheder til hvilke tennis begivenheder.

Hvor kan man se Holger Rune i dag?

Med en placering i verdenstoppen har Holger Rune cementeret sin position som én af de allerbedste mandlige tennisspillere. Med pakken Favorit + Sport kan du følge Holger Rune og Clara Tauson, når de kæmper mod de største verdensstjerner på ATP og WTA.

Tag TV 2 Play med på ferien i hele EU og se med både live og on demand

Hvem viser Holger Runes næste kamp?

Der er ofte tennis på tv-programmet, og for os danskere er det ekstra fedt for tiden, med Holger Rune på herresiden som har fået det helt store gennembrud. Derudover er der også Clara Tauson på damesiden, som har potentialet til at komme op blandt de allerbedste.

Alt efter hvilke turneringer du ønsker at se, så er det forskelligt hvilke tv kanaler og streamingtjenester som sender den pågældende kamp. Vi har dog forsøgt at se hvem der har rettigheder til hvilke tennis begivenheder.

Hvilken kanal viser tennis i dag?

Tennis er en skikkelig verdensidrett, som har fått et betydelig oppsving i popularitet også i Norge. Det er derfor ingen overraskelse at det til enhver tid vil være mulig å få med seg de største tennisturneringene, uansett om det er på TV eller live stream.

I vår liste vil du naturlig nok til enhver tid finne en oppdatert oversikt over hvilke turneringer som spilles, og hvilke kanaler og streamingplattformer de vises på.

Her i Norge er det Eurosport og Discovery som eier rettighetene til de største tennisturneringene. På sine hovedkanaler Eurosport 1 og Eurosport Norge vil de vise de mest interessante kampene, hvor det iblant også sendes på Max og TVNorge. Hver eneste kamp går i tillegg å streame på Discovery+.

Discovery og deres streamingplattform Discovery+ plassen hvor man utvilsomt vil få mest tennis for pengene. Hvert eneste slag og oppgjør fra Grand Slam går å følge her, både for singel, doubles og mixed doubles. Det gjelder også når det kommer til ATP 1000 Masters, samt en rekke andre spennende ATP-turneringer og Davis Cup.

Ved siden av Discovery+ tilbyr også VG+ mulighet til å følge et knippe utvalgte tennisturneringer. Disse vil som oftest være på ATP 250-nivå.

Hvordan går man så fram med å se tennis på live stream? Da trenger man bare å følge disse enkle stegene:

Hvilken kanal sendes Holger Runes kamp i dag?

Holger Rune nåede frem til kvartfinalen ved årets Wimbledon 2023 turnering. Her måtte den 6. seedede dansker se sig slået af verdensetteren Carlos Alcaraz, der senere hen vandt turneringen efter en finalesejr over Novak Djokovic. Holger Rune får dog ikke langt tid til at komme sig over Wimbledon, da han allerede skal i aktion ugen efter, hvor han stiller til start i Hopman Cup. Her venter der en på papiret overkommelig modstander i form af Leandro Riedi, der er placeret som nummer 160 i verdenen. 

Live stream Holger Rune vs Leandro Riedi hos bookmakeren bet365, hvor du som aktiv kunde kan se kampen live på nettet hos bookmakeren. 

Holger Rune - Leandro Riedi spilles efter planen i onsdag d. 19. juni 2023 kl. 17:30 dansk tid. Bemærk at starttidspunktet er genstand for ændringer pga af vejret og andre tidligere kampe som kan trække ud.

Hvor er Caroline Wozniacki fra?

Wozniacki blev i starten af karrieren anset som en for sin alder komplet spiller, som konstant forbedrede sit spil. Hun er hurtig i sine bevægelser på banen og har vist stor evne til at opsnappe bolde. Hendes stærkeste våben indtil hun nåede toppen af ranglisterne i 2010, var en stærk baghånd.[kilde mangler] I perioden, hvor hun i første omgang toppede listerne 2010 - 2012 udviklede hun sit netspil, sin forhånd og sin serv, så hun kunne spille mere offensivt. Trods denne taktiske udvikling blev hun før Wimbledon 2012 kritiseret for at være for passiv i sine indgreb og generelt placeret for langt tilbage på banen. Chris Evert anklagede hende således for at stå alt for langt tilbage på banen,[6] Det har været antydet, at hun er alt for afhængig af sin far som træner, men i størstedelen af karrieren har hun benyttet sig af ham - i alt fald som cheftræner.[7]

Hun er en fighter og også mentalt utrolig stærk, hvilket har bidraget til mange af hendes sejre. Wozniacki er en såkaldt "Tactical player", der indstiller sit spil efter modstandernes spillestil. Noget, der også kendetegner hendes idoler så som Steffi Graf og Martina Hingis.[kilde mangler]

Der er af kommentatorer også blevet nævnt at hendes spillestil er ekstremt opslidende – lidt som Rafael Nadals – hvilket muligvis vil pensionere hende som tennisspiller i en ung alder.[kilde mangler]

Caroline Wozniacki blev i 2004 dansk seniormester og desuden kåret som årets fund i dansk idræt. Året efter debuterede hun som seniorspiller i en alder af 15 år på WTA-touren i Western & Southern Financial Group Women's Open d. 19. juli, hvor hun dog tabte sin førsterundekamp mod turneringens topseedede spiller, men Wozniacki vandt senere på året over den etablerede topspiller Patty Schnyder. I december samme år vandt Wozniacki juniorturneringen Orange Bowl[8], som i juniorrækkerne anses for at være det uofficielle verdensmesterskab.

I juli 2006 vandt Wozniacki som den første dansker i næsten 60 år en Wimbledon-titel (pigesingle).[9] Samme år havde hun nået finalen i Australian Open (pigesingle). Den 26. september 2006 mødte hun for første gang en top 10-spiller, schweizeren Martina Hingis, som da havde en placering som nummer 9. Her tabte Wozniacki 6-3, 6-2.

Hvor meget tjener Holger Rune i dag?

Hele Danmarks nye tennisdarling har gjort det igen.

Holger Rune stormer ind i top 10 på verdensranglisten med den imponerende sejr over tennisikonet Novak Djokovic og triumfen i ATP-turneringen Paris Master.

Hvornår skal Holger Rune spille finale i dag?

Kampen vises tirsdag fra kl. 17 uden afbrydelser på discovery+. Holger Rune står tirsdag aften over for en, på papiret, mere overkommelig modstander. Han møder verdens nummer 111 i skikkelse af tyske Peter Gojowczyk.

ATP Tour Masters 1000 (9 turneringer med en præmiesum på $ 6-10.000.000) ATP Tour 500 (13 turneringer med en præmiesum på $ 2-4.000.000) ATP Tour 250 (42 turneringer med en præmiesum på $ 600.000-1.200.000)

Finalen kan følges på DR.dk fra omkring klokken 15.30. Kamptidspunktet afhænger af double-finalerne. 10 Sept 2022

Zürich er den største by i Schweiz med sine 434.008 indbyggere (med forstæder 1,31 mio.; metropol: 1,83 mio.). Byen er hovedstad i kanton Zürich, og ligger i naturskønne omgivelser ved Zürichsøen og gennemstrømmes af floden Limmat.

Kan man se tennis på ViaPlay?

Hvis du er en af de mange tennisentusiaster, der elsker at se tennis på tv, så kan vi hjælpe dig med at finde de bedste tv-kanaler til at se tennis fra hele verden. Tennis er en sport, der har masser af fans overalt i verden, og derfor er det ikke svært at finde gode tv-kanaler, der viser live tennis. I denne artikel vil vi dele nogle af de bedste steder med dig, hvor du kan se live tennis på tv.

Vi starter med TV2, som ofte viser tennis på deres sportskanal Tv2 Sport. De viser typisk store turneringer som Wimbledon eller French Open, men også mindre turneringer og lokale kampe. Viaplay Sport viser også mange andre spændende sportsgrene, så det er et godt valg for den sportsinteresserede tv-seer.

Tennis på TV og streaming – her i blandt ATP og WTA

At se tennis i tv er en fornøjelse for mange sportsentusiaster. Der er dog ikke så mange tv-kanaler, der viser tenniskampe, men hos Viaplay kan du se live stream af både ATP og WTA. ATP’s store turneringer er Wimbledon, US Open, French Open og Australian Open. WTA har ligeledes store turneringer som Wimbledon, US Open og French Open. Du kan altså se de fleste af verdens bedste tennisspillere hos Viaplay – uanset om det er på tv eller streaming.

Du kan også se tennis hos andre tv-kanaler som Eurosport. Her har du mulighed for at se mange af de store turneringer som Wimbledon, US Open, French Open og Australian Open. De fleste andre tv-kanaler viser kun highlights fra disse store begivenheder. Så hvis du ønsker at følge med i alle kampe live, skal du sørge for at have Viaplay eller Eurosport.

For at se tennis i TV, skal du have følgende tv-kanaler: Viaplay Sport. EuroSport 1 og 2, TV 2 Sport Xtra 1 og 2. EuroSport 1 viser mange af de store turneringer, herunder Wimbledon, French Open og US Open. EuroSport 2 viser en række andre store turneringer såsom ATP World Tour Finals og WTA Championships. TV 2 Sport Extra 1 viser en række danske tennisstjerner, herunder Caroline Wozniacki og Frederik Nielsen. TV 2 Sport Xtra 2 viser en lang række internationale stævner såsom Davis Cup og Fed Cup.

Desuden findes der et stort udvalg af streamingtjenester, som også viser tennis. Disse tjenester inkluderer Tennis TV og ESPN +.

Tennis er en populær sport, og mange danskere elsker at se det på tv. Men hvilke tv-kanaler viser egentlig tennis? Vi har lavet en liste over de bedste tv-kanaler, der viser tennis.

TV 2 Sport X viser både dansk og udenlandsk tennis. Du kan se live-udsendelser af store turneringer som Wimbledon og US Open, men også små lokale turneringer. Dertil kommer der masser af indslag, nyheder og baggrundsstof om sporten.

TV 2 PLAY viser tennis – se alle dine yndlingskampe live og on demand.

Nyd Wimbledon, US Open, Australian Open og mange andre af verdens bedste tennisturneringer direkte på TV 2 PLAY. Her kan du også se interviews, reportager og kommentatorer diskutere de store kampe, så du får det hele med.

Oplev verdens bedste tennisspillere som Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams og Novak Djokovic i aktion på TV 2 PLAY – det er tennis i verdensklasse!

Hvor meget koster TV 2 Sport?

Bachelor og topfodbold. Vil du nyde suveræn underholdning og sport, når du holder fri? Med TV 2 Play kan du få det hele med.

TV 2 Play byder på landsholdsfodbold, europæisk fodbold, den bedste underholdning og meget mere. Der er nok at vælge imellem, så skynd dig at tilmelde dig TV 2 Play.

Med TV 2 Play er det dig, der bestemmer. Du kan se programmer fra alle TV 2's kanaler, live og on demand.

Med TV 2 Play får du snigpremierer før alle andre, og du får nyt indhold hver dag. 

Du bestemmer også selv, hvor du vil se dine yndlingsprogrammer – på jobbet, i sommerhuset, i toget eller hjemme i sofaen.

Med TV 2 Play er det dig, der bestemmer, hvad der er i dit tv. Med et stor arkiv af programmer er der noget for en hver smag, og som du kan se lige, når det passer dig. Du kan også se flow-tv eller vælge en af de mange film, som du også har adgang til med TV 2 Play.

Hvad viser TV2 Sport?

 • 21.50

  Fodbold: Skotland-England

  Afvikling
 • 22.40

  Fodbold: Skotland-England

  Afvikling
 • 23.35

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 00.30

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 01.25

  EM-kvalifikation: Spanien-Cypern

  Afvikling
 • 02.20

  EM-kvalifikation: Spanien-Cypern

  Afvikling
 • 03.15

  EM-kvalifikation: Norge-Georgien

  Afvikling
 • 04.10

  EM-kvalifikation: Norge-Georgien

  Afvikling
 • 05.05

  EM-kvalifikation: Italien-Ukraine

  Afvikling
 • 06.00

  EM-kvalifikation: Italien-Ukraine

  Afvikling
 • 06.55

  Fodbold: Skotland-England

  Afvikling
 • 07.50

  Fodbold: Skotland-England

  Afvikling
 • 08.45

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 09.40

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 10.35

  EM-kvalifikation: Spanien-Cypern

  Afvikling
 • 11.30

  EM-kvalifikation: Spanien-Cypern

  Afvikling
 • 12.25

  EM-kvalifikation: Norge-Georgien

  Afvikling
 • 13.20

  EM-kvalifikation: Norge-Georgien

  Afvikling
 • 14.15

  EM-kvalifikation: Italien-Ukraine

  Afvikling
 • 15.10

  EM-kvalifikation: Italien-Ukraine

  Afvikling
 • 16.00

  EM-kvalifikation: Det bedste fra dagen

  Afvikling
 • 21.55

  The Tuck Rule - skæbnekamp i NFL

  Afvikling
 • 22.50

  Buffalo Bills - fire gange taber

  Afvikling
 • 00.35

  Manning - en rigtig NFL-familie

  Afvikling
 • 01.55

  Jimmy The Greek - lyden af NFL

  Afvikling
 • 02.55

  Alabama og Auburn - rivaler for altid

  Afvikling
 • 03.50

  Mesterskab mod alle odds

  Afvikling
 • 05.35

  LaLiga: Sæsonens bedste mål

  Afvikling
 • 06.35

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 07.30

  Fodbold: Tyskland-Frankrig

  Afvikling
 • 08.25

  LaLiga: Sæsonens topscorer

  Afvikling
 • Afvikling
 • 09.25

  The Tuck Rule - skæbnekamp i NFL

  Afvikling
 • 10.20

  Buffalo Bills - fire gange taber

  Afvikling
 • 12.05

  Manning - en rigtig NFL-familie

  Afvikling
 • 13.30

  Jimmy The Greek - lyden af NFL

  Afvikling
 • 14.25

  Alabama og Auburn - rivaler for altid

  Afvikling
 • 15.20

  Mesterskab mod alle odds

  Afvikling
 • 17.10

  NFL: Philadelphia Eagles-Minnesota Vikings

  Afvikling
 • 19.05

  NFL: Philadelphia Eagles-Minnesota Vikings

  Afvikling
 • 20.35

  Fodbold: Segunda División Highlights

  Afvikling

Hvor mange millioner har Caroline Wozniacki?

Kort inde i sit comeback har Caroline Wozniacki allerede fået en fornemmelse af nutidens krav, hvis hun vil tilbage til den absolutte top. Onsdag skal hun op mod verdens nummer 11 i skikkelse af Petra Kvitova, men hvor godt står den tidligere verdensetter egentlig i forhold til arvtagerne?

Jyllands-Postens udsendte medarbejder

Hvor rig er David Lee?

A Missouri native, Lee was born and raised in St. Louis before accepting an athletic scholarship from the University of Florida where he played for the Florida Gators' basketball team from 2001 to 2005.

While in Gainesville, the then-player on the rise helped the team reach the tournament all four seasons — averaging double-digit points his final three seasons, plus helping the Gators to their first SEC Tournament Title in the program's history.

Hvor meget tjener Holger Rune om måneden?

På et år har Holger Rune sat mange millioner på bankbogen og haft raketfart mod toppen af verdensranglisten.

Året efter karrierens første sejr på ATP Touren genvandt Holger Rune titlen i München.

Hvor rig er Caroline Wozniacki?

Wozniacki blev i starten af karrieren anset som en for sin alder komplet spiller, som konstant forbedrede sit spil. Hun er hurtig i sine bevægelser på banen og har vist stor evne til at opsnappe bolde. Hendes stærkeste våben indtil hun nåede toppen af ranglisterne i 2010, var en stærk baghånd.[kilde mangler] I perioden, hvor hun i første omgang toppede listerne 2010 - 2012 udviklede hun sit netspil, sin forhånd og sin serv, så hun kunne spille mere offensivt. Trods denne taktiske udvikling blev hun før Wimbledon 2012 kritiseret for at være for passiv i sine indgreb og generelt placeret for langt tilbage på banen. Chris Evert anklagede hende således for at stå alt for langt tilbage på banen,[6] Det har været antydet, at hun er alt for afhængig af sin far som træner, men i størstedelen af karrieren har hun benyttet sig af ham - i alt fald som cheftræner.[7]

Hun er en fighter og også mentalt utrolig stærk, hvilket har bidraget til mange af hendes sejre. Wozniacki er en såkaldt "Tactical player", der indstiller sit spil efter modstandernes spillestil. Noget, der også kendetegner hendes idoler så som Steffi Graf og Martina Hingis.[kilde mangler]

Der er af kommentatorer også blevet nævnt at hendes spillestil er ekstremt opslidende – lidt som Rafael Nadals – hvilket muligvis vil pensionere hende som tennisspiller i en ung alder.[kilde mangler]

Caroline Wozniacki blev i 2004 dansk seniormester og desuden kåret som årets fund i dansk idræt. Året efter debuterede hun som seniorspiller i en alder af 15 år på WTA-touren i Western & Southern Financial Group Women's Open d. 19. juli, hvor hun dog tabte sin førsterundekamp mod turneringens topseedede spiller, men Wozniacki vandt senere på året over den etablerede topspiller Patty Schnyder. I december samme år vandt Wozniacki juniorturneringen Orange Bowl[8], som i juniorrækkerne anses for at være det uofficielle verdensmesterskab.

I juli 2006 vandt Wozniacki som den første dansker i næsten 60 år en Wimbledon-titel (pigesingle).[9] Samme år havde hun nået finalen i Australian Open (pigesingle). Den 26. september 2006 mødte hun for første gang en top 10-spiller, schweizeren Martina Hingis, som da havde en placering som nummer 9. Her tabte Wozniacki 6-3, 6-2.